Merhaba. Aklıma takılan bir konuyla ilgili tavsiye almak istiyorum. 23 yaşında bekar bir kızım. Üniversiteyi bitirdim şu an online şekilde çalışıyorum aynı zamanda da devlete atanabilmek için sınava çalışıyorum.Arkadaş çevremin güncel konusu "doğru kişiyi bulabilmek". Bu konuşmaları beni de etkiliyor haliyle.
Evlilik fikri düşününce iyi gibi geliyor "uyumlu ve doğru kişiyle karşılaşmak tanışmak" filan ama çevremden tanışmak isteyen ya da hemen evlilik amaçlı konuşmak isteyen kişiler olunca hem strese giriyorum hem de istemiyorum. Bilemiyorum belki de aklımda oluşan doğru kişi profili ile uyumlu olmadıkları içindir. Yani çok aşırı büyük beklentilerim yok aslında ama içime olumlu his gelmeyince ısınamıyorum ve evlilik de zor sıkıcı bir şey gibi görünüyor bu durumlarda.
Yani hep bu şekilde olursa evlenmem galiba. Çünkü evlenmek için evlenilmez diye düşünüyorum. Önemli olan o kişiyle birlikte bir aile olma isteği olması. Ama karşıma çıkan kisiler icin bu his olmadı zaten öyle çok kişi de çıkmadı.
Doğru kişiyle karşılaşınca bu olumsuz hisler gidiyor mu ? Bunu merak ediyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.Bu sitede aldığım tavsiyelerin doğruluğunu çok kez yaşadım çünkü