Yüreğim onunla olmamı istiyorİyi biri ve iyi bir aileden olsun gerisi çok ta önemli değil .Para içinde olup mutsuz olan o kadar insan tanıyorum ki .Siz yüreğinizin sesini dinleyin .
Çok teşekkür ederim,eğer Samsun'a dönme ihtimali olursa evimiz olur daha rahat oluruz fakat dönmesi için adam lazımSeviyorsanız neden olmasın? Düzgün bir insan, düzgün bir aile çok kolay bulunan şeyler değil bu zamanda. Maddi olarak da İstanbul da çok rahat olmasada geçinirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun
Öyle düşünüyorum bendeSen de çalış.
Evlenmeyi istiyorum fakat içim isinmiyor her zamanGelir düzeyi istanbul gibi bir il için pek yüksek değil. Yarın öbür gün babamın evinde bir elim yağda bir elim baldaydı demeyecekseniz, huzursuzluk çıkarmayacaksanız, geçim sıkıntısı çekmeye ucu ucuna yaşamaya razıysanız çok dert edilecek bir konu değil.
Anneniz babanız ömrünüz boyunca yanınızda kalmayacak. Kendi ailenizi kurma şansınız varsa tepmeyin anne baba yüzünden.
Evlenmeyi istiyorum fakat içim isinmiyor her zaman
Birde erkeklerin amacı farklı olabiliyor
Bir kaç kişi ile tanışmıştımEvlenmek isteyen adamın farklı amacı ne olabilir?
Sizi fazlasıyla ürkek ve erkekleri öcü göstererek yetiştirmişler.
Bir kaç kişi ile tanışmıştım
Çok daha farklıydı amaçları
Çok şükür 4000 iyi.Sende çalışırsın gül gibi geçinip gidersiniz.Anlaştıktan sonra her şey olur.İstanbulda 4000 biraz zorlar sadece.Sende çalışırsam her şey güzel olur.Önemli olan karşılıklı anlayış.Ailen deil sen yaşıyacaksın.Merhaba sizlere sorup danışmak istedigim şeyler var
Ben Samsun'un bir ilcesinil yaşıyorum küçük bir yer
Ben liseyi bitirdikten sonra çalışmadım
Ailem maddi olarak iyi sayılırdı
Annem özgüvensiz biriydi bana çalış hiç demedi
Ben belli bir yaşa kadar cesaretsiz korkaktim
Şuan 27 yaşındayım babam evlenmemi istiyor annem ise istiyorum diyor fakat
Bana çok bağlandığı için istemiyor.
Yaklaşık bir yıl önce kız arkadaşımin akrabası beni görüp beğenmiş görüşmek istedi
Ben de beğendim görüştüm,daha önceden görüştüklerim ile olmadı
Farklı şeylerdi istekleri dalga geçip geznekti muhafazakâr bir ailedeyim ben de öyleyim
Hayatımda ki kişi ile iyi anlaşıyoruz beni seviyor dalga geçmek gibi şeyler yok aklında direk evlilik istedi
Ben de sevdim zamanla
Kendisi İstanbul da calisiyor,maaşı 4 bin lira belediyede
Ailesi ile aynı mahalledeyiz kendileri iyi insanlar
Benim annem uzak gitmemi istemiyor
Babam da pek bir şey dememiş
Kız kardeşim iyi birisi diyor,maddi olarak pek iyi olmazsın diyor
Ben seviyorum onu sizce ne yapmalıyım
Hep ailemin dediği ile yaşadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?