Evlilik maddiyat ve aile

Viserion

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
1.440
562
323
Merhaba sizlere sorup danışmak istedigim şeyler var
Ben Samsun'un bir ilcesinil yaşıyorum küçük bir yer
Ben liseyi bitirdikten sonra çalışmadım
Ailem maddi olarak iyi sayılırdı
Annem özgüvensiz biriydi bana çalış hiç demedi
Ben belli bir yaşa kadar cesaretsiz korkaktim
Şuan 27 yaşındayım babam evlenmemi istiyor annem ise istiyorum diyor fakat
Bana çok bağlandığı için istemiyor.
Yaklaşık bir yıl önce kız arkadaşımin akrabası beni görüp beğenmiş görüşmek istedi
Ben de beğendim görüştüm,daha önceden görüştüklerim ile olmadı
Farklı şeylerdi istekleri dalga geçip geznekti muhafazakâr bir ailedeyim ben de öyleyim
Hayatımda ki kişi ile iyi anlaşıyoruz beni seviyor dalga geçmek gibi şeyler yok aklında direk evlilik istedi
Ben de sevdim zamanla
Kendisi İstanbul da calisiyor,maaşı 4 bin lira belediyede
Ailesi ile aynı mahalledeyiz kendileri iyi insanlar
Benim annem uzak gitmemi istemiyor
Babam da pek bir şey dememiş
Kız kardeşim iyi birisi diyor,maddi olarak pek iyi olmazsın diyor
Ben seviyorum onu sizce ne yapmalıyım
Hep ailemin dediği ile yaşadım

Seviyorsanız neden olmasın? Düzgün bir insan, düzgün bir aile çok kolay bulunan şeyler değil bu zamanda. Maddi olarak da İstanbul da çok rahat olmasada geçinirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun

Yani kirada falan yasıyorsa İstanbul da 4000 biraz zorlar tabi ama sende girer bi işe calısırsan gecinirsiniz
Samsun İstanbul arasıda ucakla 1 saat bile değil arada gider gelirsin ne olcak

Seviyorsanız neden olmasın? Düzgün bir insan, düzgün bir aile çok kolay bulunan şeyler değil bu zamanda. Maddi olarak da İstanbul da çok rahat olmasada geçinirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun
Çok teşekkür ederim,eğer Samsun'a dönme ihtimali olursa evimiz olur daha rahat oluruz fakat dönmesi için adam lazım

Gelir düzeyi istanbul gibi bir il için pek yüksek değil. Yarın öbür gün babamın evinde bir elim yağda bir elim baldaydı demeyecekseniz, huzursuzluk çıkarmayacaksanız, geçim sıkıntısı çekmeye ucu ucuna yaşamaya razıysanız çok dert edilecek bir konu değil.

Anneniz babanız ömrünüz boyunca yanınızda kalmayacak. Kendi ailenizi kurma şansınız varsa tepmeyin anne baba yüzünden.

Gelir düzeyi istanbul gibi bir il için pek yüksek değil. Yarın öbür gün babamın evinde bir elim yağda bir elim baldaydı demeyecekseniz, huzursuzluk çıkarmayacaksanız, geçim sıkıntısı çekmeye ucu ucuna yaşamaya razıysanız çok dert edilecek bir konu değil.

Anneniz babanız ömrünüz boyunca yanınızda kalmayacak. Kendi ailenizi kurma şansınız varsa tepmeyin anne baba yüzünden.
Evlenmeyi istiyorum fakat içim isinmiyor her zaman
Birde erkeklerin amacı farklı olabiliyor

Doğrusu 4000 tl maaş la İstanbul da zor gibi.Kıt kanaat gecinirim derseniz ya da siz de çalisirsaniz yeter.Hakkinizda hayirlisi olsun.

Gönlün sevdiyse istediyse adam da iyi biriyse seni üzmeyeceğine kırmayacağına eminsen sen de girersin bir işe beraber çalışır çabalar geçinirsiniz. Adam iyi biri olsun yeter.

Bir kaç kişi ile tanışmıştım
Çok daha farklıydı amaçları

Niyeti kötü olan insanlarla evlenmeyi düşündüğünüz adamı niye aynı kefeye koyuyorsunuz?

Farklı amaç ne? Elini tutar, öper en fazla olsa olsa sevişmek ister. Yalnız ve kapalı mekanda olmadığınız sürece insan içinde size tecavüz edecek halleri yok ya adamların. Tekliflerini geri çevirirsiniz olur biter.

Ayrıca forumda harfleri parayla satın almıyoruz, derdinizi düzgün cümlelerle açıkça anlatabilirsiniz. Biz de kelimeler arasından bunu mu demek istedi acaba diye çıkarım yapmaya çalışmayız.

Karşı cinsten bu kadar ürkmenize, hepsinin size kötü amaçla yaklaştığını düşünmenize gerek yok. Korkmayın erkekler kadınları yemez. Bu bakış açısıyla sağlıklı bir evlilik yapamazsınız.

Sadece maddiyat odaklı olmaz bu işler.Maddi gücü çok yüksek olupta karısını insan yerine koymayan erkekler gördük.Sana değer veriyorsa eğer neden olmasın senin ne hissettiğin önemli.Annende alışır zamanla birşey olmaz.İnsanoğlu bu nelere alışmıyor ki ?

Sanki siz de neyi,nasıl yapacağınızı bilmiyor gibisiniz.
27 yaşındaki biri,duygularından,alacağı kararlardan daha emin olur ve evlilik gibi bir kararı alırken ailesinden bu kadar etkilenmez.
Bilmiyorum, ben mi yanlış düşünüyorum?

Merhaba sizlere sorup danışmak istedigim şeyler var
Ben Samsun'un bir ilcesinil yaşıyorum küçük bir yer
Ben liseyi bitirdikten sonra çalışmadım
Ailem maddi olarak iyi sayılırdı
Annem özgüvensiz biriydi bana çalış hiç demedi
Ben belli bir yaşa kadar cesaretsiz korkaktim
Şuan 27 yaşındayım babam evlenmemi istiyor annem ise istiyorum diyor fakat
Bana çok bağlandığı için istemiyor.
Yaklaşık bir yıl önce kız arkadaşımin akrabası beni görüp beğenmiş görüşmek istedi
Ben de beğendim görüştüm,daha önceden görüştüklerim ile olmadı
Farklı şeylerdi istekleri dalga geçip geznekti muhafazakâr bir ailedeyim ben de öyleyim
Hayatımda ki kişi ile iyi anlaşıyoruz beni seviyor dalga geçmek gibi şeyler yok aklında direk evlilik istedi
Ben de sevdim zamanla
Kendisi İstanbul da calisiyor,maaşı 4 bin lira belediyede
Ailesi ile aynı mahalledeyiz kendileri iyi insanlar
Benim annem uzak gitmemi istemiyor
Babam da pek bir şey dememiş
Kız kardeşim iyi birisi diyor,maddi olarak pek iyi olmazsın diyor
Ben seviyorum onu sizce ne yapmalıyım
Hep ailemin dediği ile yaşadım
Çok şükür 4000 iyi.Sende çalışırsın gül gibi geçinip gidersiniz.Anlaştıktan sonra her şey olur.İstanbulda 4000 biraz zorlar sadece.Sende çalışırsam her şey güzel olur.Önemli olan karşılıklı anlayış.Ailen deil sen yaşıyacaksın.

Back
X