- 14 Nisan 2020
- 1.193
- 1.752
- 133
- 32
- Konu Sahibi yasmin2500
Bende de eş kişisinin arkadaşı 6 ay önce evlendi 1 hafta balayına gittiler sonra yeni gelin erkek kardeşle beraber yaşamaya başladı geçenlerde de askerden diğer erkek kardeş de geldi o da bunlarla yaşamaya başladı yani 6 aylık evli kadının evinde 2 kayın var…Bazen diyorum ki yazık sizlere
Bi kere dünyaya gelip kayın bakıyorsunuz. Sonra büyük ihtimalle kv kp bakacaksınız çünkü diğer gelinler sizin gibi değildir.
Bazen de diyorum ki yazık değil. Çünkü allah insana akıl vermiş. Konuşun, derdinizi anlatın, gerekirse isyan edin, o sesiniz azıcık çıksın, siz 1 haftaya bile razıyım diyorsunuz, kısacası ezik durmayın.
Ben 4 yıl bir kaynıma baktım. Yeter istemiyorum diyeceksiniz.
Neden korkuyorsunuz?
Eşimin o tarafında adet yoksa sizin tarafta da kayna bakma adeti yoktur heralde
Eş kişisine söylüyorum bu nasıl iş diyorum.Demek ki kız onlara yardım etmekten memnun vicdanı rahat olduğu için mutlu diyor.Sen benim erkek kardeşimi evde istemiyorsun sen bencil ve vicdansızsın diyor…
Yani evimizde istediğimiz gibi yaşamak istemekte bencillik oluyor bu akıl karı değil.Ama bu kafalar değişmez.Bunlar böyle gelmiiiiiş böyle gider..Daha sonrasında kv ve kp gelir hasta olur bişey olur kalmaya başlar herkes tarafından da normal karşılanır.Çünkü o kafaların normali bu.