Evlilik mi bekarlık mı

Flower__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
2.351
2.286
133
Siz hangi sekilde daha mutluydunuz?bekarken mi evliyken mi?

Sevgilim biraz evlilige yonelik ama ben acele etmek istemiyorum

Eger tek yasiyorsan bekarlik on numara...sevgilin gelir kalir birlikte tatillere gidersiniz sonra yine evine donersin...istediginde yalniz kalirsin :) burda yaşta onemli tabi. Ben 35 yasimda evlendim o yuzden tek yeterince tadini cikardim hayatin.. tekrar dunyaya gelsem yine gec evlenirim. Ikisinin de kiyaslanamayacak şekilde artı ve eksi yönleri var...O yüzden bence herkes farklı fikir söyleyecektir:) kafan daha çok karışacaktır...sen içinden geleni yap

Ikisinde de ayni :KK53: artilari eksileri var. Bekarligin sorumsuzlugu,basina buyruklugu; evliligin paylasimi,anneligi yasatmasi falan filan. Ortak noktalarinin fazla oldugu,guvenebildigin biriyle evlenmeni tavsiye ederim.

Sevdıgın ınsan olsun eşin senı ezdırmesın saygılı olsun ailede çok onemlı adam olsun madam olmasın:):)

Bekarken mutluydum nisanliyken burnumdan geldi kelimesi az gelir canimi cikarttilar sukur evlendim mutluyum

Siz hangi sekilde daha mutluydunuz?bekarken mi evliyken mi?

Sevgilim biraz evlilige yonelik ama ben acele etmek istemiyorum
Iki durumunda guzellikleri baskaa.
Evlenmeden sorumluluklarla bogusmadan hayatin tadini cikar.Eglen gez flörtlerin olsun olmuosa birinde takilma her yer beyaz atli kayniyor🤣Sonra ayaklarinin uzerinde durunca ve icinde hic bir sey kalmayinca evlen.

Bekarlıgin bir dönemi müthiş bir yalnızlık içinde geçti o günleri hiç aramıyorum. Ve bir de bekarken pansiyonda orda burda kaldım biraz maddiyat kaynaklı. Kendi mutfağım bile yoktu doğru düzgün. mutsu olduğum dönemler oldu bekarken de evliyken de.
Eşimle anlaşamadığım noktalar keşke evlenmeseydim dediğim yanlar oldu
Güzel anılarım iyikilerim de var
Tam ayrımı yapamayacagim. Bu yaşam şartlarıniza eşinize bağlı. Kesin şu diyemem
Sosyallik kendi paranı kazanma etrafında güzel insanların olması bekarken de evliyken de artı noktalardır.

Back
X