Evlilik mi bekarlık mı?

Aile ile alakalı..baskıcı,hiçbir şeye izin vermeyen bi aile varsa o bekarlık zehir oluyor..Mesleğim varken çalışıyorken tam gezeceğim eğleneceğim yaşlarda ailemin baskısı,hiçbir şeye izin vermemesi yüzünden erkenden evlendim..gezip tozup eğlenebilseydim 30 dan önce evlenmezdim..22 de evlendim..maddi durumumuz iyi değil çok ev borcu falan var şimdi de parasızlıktan gezemiyorum yaş 28 oldu bakalım hayalimdeki gezmeler kaç yaşında nasip olacak
Al bendende o kadar ya aslında 25 imde evlendim ama biraz hızlı oldu. Evliliğim dahada berbattı hemen bekarlığa dönüş adımını attım bu yüzden 🤦‍♀️

Sosyal medyada herkes mutlu
Gercekten oyle. Yanı miş öyleymiş.. Gecen gun kuzenimle dertlestik biraz tlfda yıllardır yuz yuze hıc gorusmedık. Ben sanırdımkı cok mutlu... Ama oyle degılmıs.agladı tlfda esiyle ve kendi annesiyle olan sıkıntılarını anlatırken... Şok oldum.. Oysa ben medyadan onları her gordugum de masallah neguzel mutlu derdim kendi kendime.... Ama gercekten oyle olmuyormuş...

Sevgili olanları görünce de eksiklik hissediyorum bazen, ailem iyi ama bu konuda iyi hissediyorum kendimi
E sevgilin olsun zaten , hayatını yaşa ne evlenmesi .. ya burda görmüyormusun kaynana elti görümce problemlerini millet birbirini yiyor 🤣🤣🤣🤣

Kocam olmadan yatağa gitmeyi bile sevmiyorum ben. Sabah üstüme atlayan oğlanlar tarafından uyandırılmayı seviyorum. Öncesinde yıllarca yurtta kaldım . İlk evlendiğimde halılarımla bile aşk yaşıyordum .
Çocuklar büyürken biraz zor oluyor ama çabucak büyüyorlar ve geçiyor . En zor zamanlarımız onlar küçükkendi.
Görümcelerimi severim , kayınvalidem biraz zordur ama alıştık . Kayınpederim çok iyidir . Kaynımı sevmem ama , uzak dururuz ailecek .
Evlilikle ilgili her şeyi çok seviyorum ben . İyi ki evlenmişim derim hep . 16 yıldır eşimi tanırım , hala aşk şarkısı çalınca arabada filan hemen kocam aklıma gelip burnumun direği sızlar .
Bekarken bu kadar eğlenebilir miydim bilmiyorum. Bence evlilik + 2 oğlan çocuğu muhteşem 💕

Linclenmeyeceksem evlilik insan fıtratına ters diyorum.surekli değişim içinde olan insanoğlu aynı kisiyle bir ömür geçirmesi çok zor
Bir nevi köşeye sıkıştırılmış hissi. Ama bunu herkes hissetmiyor. Teyzemin oğlu evlendiğinde eşi 21 yaşındaydı. Kız resmen evlenmek için doğmuştu. Ben(36)onun kadar hayatta olamam

Bekarken de mutluydum evliyken de mutluyum. Birşey değişmedi güzelleşti diyebilirim duygusal anlamda .Karaktere bağlı olmakla beraber 25 yaş erken bir yaş bence çünkü insanın yapmak istediği şeyler oluyor .Üniversite yeni bitmiş yeni para kazanılan yillar bunlar .Keyfinizce gezin,tozun. ( Pandemi ve bu döviz artışı ile zor tabi de ) Birşey olucaksa kendiliğinden olur zaten...

Bir nevi köşeye sıkıştırılmış hissi. Ama bunu herkes hissetmiyor. Teyzemin oğlu evlendiğinde eşi 21 yaşındaydı. Kız resmen evlenmek için doğmuştu. Ben(36)onun kadar hayatta olamam
İşte garantisi yok kuzeninizin eşi bir sabah kalktiginda aaa bu adaminda boyu mu kisaldi he diyebilir yada bu adam herzaman böyle sacma konusurmuydu diyerek aniden jet hiziiyla soguyabilir.ben pirinç pilavını severken şimdi bulgura bayılıyorum.zevkler renkler istekler o kadar değişiyor ki

Sosyal medyaya bakmayın . Ben eşimle mutluyum ama sosyal medya da paylaşım yapmam çok nadirdir . 34 yasında evlendim. Kendni hazır hissettiğinde ve hayırlı birini istediğin birini bulduğunda hayat güzel. Evlilik güzel. Bence şimdi bunları düşünüp şuan ki hayatını karartma illa olacak hayırlısı ne ise o olsun o gelsin şimdiki hayatına bak içini karartma yeter

25 yaşındayım, şu an görüştüğüm biri yok ve bu aralar hayatımla ilgili bir çok durumu sorgular oldum, bekarlık ve evlilik konusunu da çok düşünüyorum bu aralar, bazen ömür boyu bekar olmayı düşünüyorum bazen de neden doğru düzgün güzel anılarım yokken kendimi yalnızlığa götürüyorum diyorum, sizce bekarlık mı daha güzel evlilik mi, evlilik yalnızlığı yok ediyor mu, sosyal medya da görüyorum hep herkes fotoğraflarda mutlu gerçekten de böyle mutlular mı, bekarlık daha güzelse güzel tarafları nelerdir, düşüncelerinizi merak ediyorum teşekkür ederim
Bekarligin tadını çıkar. Evlilik demek sorumluluk demek. Sosyal medyayada çok inanma kimse kötü zamanlarini paylaşmıyor

Back
X