Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesajları okudum ve kendimi sapık gibi hissettim25 yaşındayım, şu an görüştüğüm biri yok ve bu aralar hayatımla ilgili bir çok durumu sorgular oldum, bekarlık ve evlilik konusunu da çok düşünüyorum bu aralar, bazen ömür boyu bekar olmayı düşünüyorum bazen de neden doğru düzgün güzel anılarım yokken kendimi yalnızlığa götürüyorum diyorum, sizce bekarlık mı daha güzel evlilik mi, evlilik yalnızlığı yok ediyor mu, sosyal medya da görüyorum hep herkes fotoğraflarda mutlu gerçekten de böyle mutlular mı, bekarlık daha güzelse güzel tarafları nelerdir, düşüncelerinizi merak ediyorum teşekkür ederim
Biraz birlikte büyümek, birbirine paralel değişmek ile alakalı bence. Erken evlenmedim ama erkek arkadaşımla 6 yılı doldurmak üzereyiz. İkimiz de 19 yaşındaydık görüşmeye başladığımızda. Açıkçası şu an 6 yıl önce ilk aşık olduğum kişi olsa karşımda, sanırım görüşmek bile istemezdim. O da büyük bir ihtimalle şu an benim 6 sene önceki halimle yapamazdı. Değişimlerimiz paralel oldu, birlikte geliştik büyüdük. Aşkımız sevgimiz de aynı oranda büyüdü. Dediğiniz o “hayattan istediğim bu değilmiş aslında” anını yaşamadık. En azından henüzİşte garantisi yok kuzeninizin eşi bir sabah kalktiginda aaa bu adaminda boyu mu kisaldi he diyebilir yada bu adam herzaman böyle sacma konusurmuydu diyerek aniden jet hiziiyla soguyabilir.ben pirinç pilavını severken şimdi bulgura bayılıyorum.zevkler renkler istekler o kadar değişiyor ki
Çevremden gözlemlediğim, gerçekten mutlu olan insanlar o kadar fazla paylaşım yapmıyor. Bizim de mesela, profil fotoğraflarımız ikimizin fotoğrafı ancak birlikte, paylaşım olarak fotoğrafımız yok hesaplarımızda.Sosyal medyaya bakmayın . Ben eşimle mutluyum ama sosyal medya da paylaşım yapmam çok nadirdir . 34 yasında evlendim. Kendni hazır hissettiğinde ve hayırlı birini istediğin birini bulduğunda hayat güzel. Evlilik güzel. Bence şimdi bunları düşünüp şuan ki hayatını karartma illa olacak hayırlısı ne ise o olsun o gelsin şimdiki hayatına bak içini karartma yeter
Memleketine gittiği zaman seni de götürüyorYazılanları görünce aklıma bu tweet geldiEki Görüntüle 2847497
Sosyal medyaya ağlayarak foto koyan görmedim sen kendini neyde mutlu olacağını hissediyorsan onu yap25 yaşındayım, şu an görüştüğüm biri yok ve bu aralar hayatımla ilgili bir çok durumu sorgular oldum, bekarlık ve evlilik konusunu da çok düşünüyorum bu aralar, bazen ömür boyu bekar olmayı düşünüyorum bazen de neden doğru düzgün güzel anılarım yokken kendimi yalnızlığa götürüyorum diyorum, sizce bekarlık mı daha güzel evlilik mi, evlilik yalnızlığı yok ediyor mu, sosyal medya da görüyorum hep herkes fotoğraflarda mutlu gerçekten de böyle mutlular mı, bekarlık daha güzelse güzel tarafları nelerdir, düşüncelerinizi merak ediyorum teşekkür ederim
Evleneceğin insana bağlı tabiki de bu nasıl soru?? Baba evim berbattı umursamayan üvey anne vurdumduymaz üvey baba mutsuzluk yalnızlık. Aşık olduğum çok iyi anlaştığım adam ile evlendim hayatım cennete dönüştü. Kötü biriyle evlenseydim belki baba evini mumla arayacaktım. Bu sorunun cevabı yok yani25 yaşındayım, şu an görüştüğüm biri yok ve bu aralar hayatımla ilgili bir çok durumu sorgular oldum, bekarlık ve evlilik konusunu da çok düşünüyorum bu aralar, bazen ömür boyu bekar olmayı düşünüyorum bazen de neden doğru düzgün güzel anılarım yokken kendimi yalnızlığa götürüyorum diyorum, sizce bekarlık mı daha güzel evlilik mi, evlilik yalnızlığı yok ediyor mu, sosyal medya da görüyorum hep herkes fotoğraflarda mutlu gerçekten de böyle mutlular mı, bekarlık daha güzelse güzel tarafları nelerdir, düşüncelerinizi merak ediyorum teşekkür ederim
Maalesef öyle olmuş sosyal medyada çok paylaşım yapınca mutlu sansınlar imajı başka bir şey değil Hee tabi belji içinde gerçekten vardır mutlular bilemem. Ben de özel günler de paylaşım yaparım sadece.. profil fotoğraflarımız bizimde öyle ama içerik birlikte çok resmimiz yok. Bence gerekte yok açıkçası ..Çevremden gözlemlediğim, gerçekten mutlu olan insanlar o kadar fazla paylaşım yapmıyor. Bizim de mesela, profil fotoğraflarımız ikimizin fotoğrafı ancak birlikte, paylaşım olarak fotoğrafımız yok hesaplarımızda.
Bazı insanlar bazı şeyleri sırf sosyal medyaya fotoğrafını atmak için yapar olmuş. Çok üzücü.
Cogunluk cevaba gore hayatiniza yon vereceksiniz? Yani gercekten bu kadar mi kendinize ait secimleriniz yok? Hayatinizda biri olsa, onun huyu suyu konusunda kararsiz kalip “bu adamla evlilik olur mu?” Diye sorsaniz anlarim da, “evlilik mi daha iyi bekarlik mi?” Seklinde sormaniz25 yaşındayım, şu an görüştüğüm biri yok ve bu aralar hayatımla ilgili bir çok durumu sorgular oldum, bekarlık ve evlilik konusunu da çok düşünüyorum bu aralar, bazen ömür boyu bekar olmayı düşünüyorum bazen de neden doğru düzgün güzel anılarım yokken kendimi yalnızlığa götürüyorum diyorum, sizce bekarlık mı daha güzel evlilik mi, evlilik yalnızlığı yok ediyor mu, sosyal medya da görüyorum hep herkes fotoğraflarda mutlu gerçekten de böyle mutlular mı, bekarlık daha güzelse güzel tarafları nelerdir, düşüncelerinizi merak ediyorum teşekkür ederim