- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.211
- 698
Sanırım ordan geliyor. Şimdiden söyleyeyim 35 gelsen de bu özgür ruh halin devam ediyorBurcumuzdan mıdır bilmem bende de o özgür ruh varNeyse ki eşinden yana şanslısın
![]()

Ruhunu besleyen biriyle evlenirsin inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım ordan geliyor. Şimdiden söyleyeyim 35 gelsen de bu özgür ruh halin devam ediyorBurcumuzdan mıdır bilmem bende de o özgür ruh varNeyse ki eşinden yana şanslısın
![]()
O 3 yılda ben neler yaptım neler ohoooooBen 27’de evlendim. Evlendiğime değil ama 27’de evlendiğime pişmanım ahsjahjsja
Amin inşallahSanırım ordan geliyor. Şimdiden söyleyeyim 35 gelsen de bu özgür ruh halin devam ediyor
Ruhunu besleyen biriyle evlenirsin inşallah![]()
Evlilik evleneceğin adamın ve de ailesinin kültürel eğitimsel ahlaki değerlerine göre değişkenlik gösteriyor, bana göre bekarlikta çok güzel evlilikte, ama bu sana ve olaylara yön verebilmene bağlı, dertsiz başına dertte acabilirsin, mutluluktan uçabilirsin de tüm bunlar hayata bakış açın ,sınırların ve de tercihlerin ile şekillenen şeylerdir..25 yaşındayım, şu an görüştüğüm biri yok ve bu aralar hayatımla ilgili bir çok durumu sorgular oldum, bekarlık ve evlilik konusunu da çok düşünüyorum bu aralar, bazen ömür boyu bekar olmayı düşünüyorum bazen de neden doğru düzgün güzel anılarım yokken kendimi yalnızlığa götürüyorum diyorum, sizce bekarlık mı daha güzel evlilik mi, evlilik yalnızlığı yok ediyor mu, sosyal medya da görüyorum hep herkes fotoğraflarda mutlu gerçekten de böyle mutlular mı, bekarlık daha güzelse güzel tarafları nelerdir, düşüncelerinizi merak ediyorum teşekkür ederim
İşte sırf bu yüzden...O 3 yılda ben neler yaptım neler ohooooo![]()
Haklısınız, şu an sorumluluk yok üstümde ama doğru düzgün güzel bir anım da olmadı aşk anlamında hep benim için yanlış olan insanları sevdim, çevremdekileri görünce kendimi çok eksik hissettim güzel anılarım olsaydı en azından diyorum, insan seçerken hata yapmışım fark ettim ama geç fark ettim, sevgililik evlilik olmazsa insanın hayatında bir eksiklik midir onu da bilmiyorumEş ne kadar iyi anlayışlı olsa da, mutlu bir evliliğin olsa da bekarlıktaki rahat günler gibi olmuyor. Sorumluluk yok bir kere. Gez toz, okula yada işe git eve geldiğinde yemeğin yapılmış, çamaşırın yıkanıp ütülenmiş mis gibi hayat. 25 erken bir yaş evlilik için. Şimdiden bunları düşünmeyin, hayatınızın tadını çıkarın.
İllaki erkek arkadaşlarınız olacak. Güzel vakit geçireceğiniz insanlar da çıkacak karşınıza. O insanla ilişkiniz evliliğe de gidebilir kısmet bu işler. Akışına bırakın.Haklısınız, şu an sorumluluk yok üstümde ama doğru düzgün güzel bir anım da olmadı aşk anlamında hep benim için yanlış olan insanları sevdim, çevremdekileri görünce kendimi çok eksik hissettim güzel anılarım olsaydı en azından diyorum, insan seçerken hata yapmışım fark ettim ama geç fark ettim, sevgililik evlilik olmazsa insanın hayatında bir eksiklik midir onu da bilmiyorum
Bekarken bir yerde kıyafetim kalsa annem alır yerine koyardı. Şimdi kimse koymuyor. Kıyafetle bakışıyoruz. Annen yok mecbur beni kaldıracaksın diyorEş ne kadar iyi anlayışlı olsa da, mutlu bir evliliğin olsa da bekarlıktaki rahat günler gibi olmuyor. Sorumluluk yok bir kere. Gez toz, okula yada işe git eve geldiğinde yemeğin yapılmış, çamaşırın yıkanıp ütülenmiş mis gibi hayat. 25 erken bir yaş evlilik için. Şimdiden bunları düşünmeyin, hayatınızın tadını çıkarın.
Sabah kalk hazırlan çık evden. Döndüğünde yatağın pijaman hepsi toplanmış. Şimdi öyle mi ya eve döndüğünde her şey bıraktığın gibi. Hatta kocanın pijaması bornozu bilmem nesi hep sana bakan işlerBekarken bir yerde kıyafetim kalsa annem alır yerine koyardı. Şimdi kimse koymuyor. Kıyafetle bakışıyoruz. Annen yok mecbur beni kaldıracaksın diyor![]()
Neden evlendim kii nedeeğğğnnnSabah kalk hazırlan çık evden. Döndüğünde yatağın pijaman hepsi toplanmış. Şimdi öyle mi ya eve döndüğünde her şey bıraktığın gibi. Hatta kocanın pijaması bornozu bilmem nesi hep sana bakan işler![]()
Ben de 30 da evlendim. Pişman mıyım? Asslaa :)Neden evlendim kii nedeeğğğnnn![]()
Kesinlikle katılıyorum... Gezin eve kapanıp kalmayın..Herkese diyorum geç evlenin diye. Ne kadar gezip tozarsan o kadar kâr.![]()
Bekarlıktaki hayatınızı evliliğe taşıyabildiğiniz zaman evlilik güzel. Ama tepenizde oraya gitme, onu giyme, çok harcama, annemi ara, onu yap bunu et diyen biri olcaksa güzel değil. Nasıl bir insanla nasıl bir evlilik yaptığınıza göre değişir sorunun cevabı.25 yaşındayım, şu an görüştüğüm biri yok ve bu aralar hayatımla ilgili bir çok durumu sorgular oldum, bekarlık ve evlilik konusunu da çok düşünüyorum bu aralar, bazen ömür boyu bekar olmayı düşünüyorum bazen de neden doğru düzgün güzel anılarım yokken kendimi yalnızlığa götürüyorum diyorum, sizce bekarlık mı daha güzel evlilik mi, evlilik yalnızlığı yok ediyor mu, sosyal medya da görüyorum hep herkes fotoğraflarda mutlu gerçekten de böyle mutlular mı, bekarlık daha güzelse güzel tarafları nelerdir, düşüncelerinizi merak ediyorum teşekkür ederim