Evlilik mi bekarlık mı?

Sevgililik + beraber yaşama yada
tek yasama + manitanın eve arada gelmesi.
Hep birlikteyken o müthiş aşkın cazibesi kalmıyor

25 yaşındayım, şu an görüştüğüm biri yok ve bu aralar hayatımla ilgili bir çok durumu sorgular oldum, bekarlık ve evlilik konusunu da çok düşünüyorum bu aralar, bazen ömür boyu bekar olmayı düşünüyorum bazen de neden doğru düzgün güzel anılarım yokken kendimi yalnızlığa götürüyorum diyorum, sizce bekarlık mı daha güzel evlilik mi, evlilik yalnızlığı yok ediyor mu, sosyal medya da görüyorum hep herkes fotoğraflarda mutlu gerçekten de böyle mutlular mı, bekarlık daha güzelse güzel tarafları nelerdir, düşüncelerinizi merak ediyorum teşekkür ederim
Evlilik evleneceğin adamın ve de ailesinin kültürel eğitimsel ahlaki değerlerine göre değişkenlik gösteriyor, bana göre bekarlikta çok güzel evlilikte, ama bu sana ve olaylara yön verebilmene bağlı, dertsiz başına dertte acabilirsin, mutluluktan uçabilirsin de tüm bunlar hayata bakış açın ,sınırların ve de tercihlerin ile şekillenen şeylerdir..

Eş ne kadar iyi anlayışlı olsa da, mutlu bir evliliğin olsa da bekarlıktaki rahat günler gibi olmuyor. Sorumluluk yok bir kere. Gez toz, okula yada işe git eve geldiğinde yemeğin yapılmış, çamaşırın yıkanıp ütülenmiş mis gibi hayat. 25 erken bir yaş evlilik için. Şimdiden bunları düşünmeyin, hayatınızın tadını çıkarın.

Eş ne kadar iyi anlayışlı olsa da, mutlu bir evliliğin olsa da bekarlıktaki rahat günler gibi olmuyor. Sorumluluk yok bir kere. Gez toz, okula yada işe git eve geldiğinde yemeğin yapılmış, çamaşırın yıkanıp ütülenmiş mis gibi hayat. 25 erken bir yaş evlilik için. Şimdiden bunları düşünmeyin, hayatınızın tadını çıkarın.
Haklısınız, şu an sorumluluk yok üstümde ama doğru düzgün güzel bir anım da olmadı aşk anlamında hep benim için yanlış olan insanları sevdim, çevremdekileri görünce kendimi çok eksik hissettim güzel anılarım olsaydı en azından diyorum, insan seçerken hata yapmışım fark ettim ama geç fark ettim, sevgililik evlilik olmazsa insanın hayatında bir eksiklik midir onu da bilmiyorum

Haklısınız, şu an sorumluluk yok üstümde ama doğru düzgün güzel bir anım da olmadı aşk anlamında hep benim için yanlış olan insanları sevdim, çevremdekileri görünce kendimi çok eksik hissettim güzel anılarım olsaydı en azından diyorum, insan seçerken hata yapmışım fark ettim ama geç fark ettim, sevgililik evlilik olmazsa insanın hayatında bir eksiklik midir onu da bilmiyorum
İllaki erkek arkadaşlarınız olacak. Güzel vakit geçireceğiniz insanlar da çıkacak karşınıza. O insanla ilişkiniz evliliğe de gidebilir kısmet bu işler. Akışına bırakın.

Bekarken bir yerde kıyafetim kalsa annem alır yerine koyardı. Şimdi kimse koymuyor. Kıyafetle bakışıyoruz. Annen yok mecbur beni kaldıracaksın diyor 😁

Bekarken bir yerde kıyafetim kalsa annem alır yerine koyardı. Şimdi kimse koymuyor. Kıyafetle bakışıyoruz. Annen yok mecbur beni kaldıracaksın diyor 😁
Sabah kalk hazırlan çık evden. Döndüğünde yatağın pijaman hepsi toplanmış. Şimdi öyle mi ya eve döndüğünde her şey bıraktığın gibi. Hatta kocanın pijaması bornozu bilmem nesi hep sana bakan işler 😏😏

Sabah kalk hazırlan çık evden. Döndüğünde yatağın pijaman hepsi toplanmış. Şimdi öyle mi ya eve döndüğünde her şey bıraktığın gibi. Hatta kocanın pijaması bornozu bilmem nesi hep sana bakan işler 😏😏
Neden evlendim kii nedeeğğğnnn :KK14:

İki şekilin de güzel ve kötü yanları var. Araçlardaki geçişler de aklınız diğer tarafta kalırsa eğer sorun yaşanıyor. Evliyken özgür olmayı özlüyorsun. Bekarken anne olmayı veya mutlu bir evliliği hayali kuruluyor.

Ne bekarlık, ne evlilik... En güzeli sevgililik :21: hem yalnız değilsin sevip seviliyorsun hem de hiç bir sorumluluğun yok. :KK8:

25 yaşındayım, şu an görüştüğüm biri yok ve bu aralar hayatımla ilgili bir çok durumu sorgular oldum, bekarlık ve evlilik konusunu da çok düşünüyorum bu aralar, bazen ömür boyu bekar olmayı düşünüyorum bazen de neden doğru düzgün güzel anılarım yokken kendimi yalnızlığa götürüyorum diyorum, sizce bekarlık mı daha güzel evlilik mi, evlilik yalnızlığı yok ediyor mu, sosyal medya da görüyorum hep herkes fotoğraflarda mutlu gerçekten de böyle mutlular mı, bekarlık daha güzelse güzel tarafları nelerdir, düşüncelerinizi merak ediyorum teşekkür ederim
Bekarlıktaki hayatınızı evliliğe taşıyabildiğiniz zaman evlilik güzel. Ama tepenizde oraya gitme, onu giyme, çok harcama, annemi ara, onu yap bunu et diyen biri olcaksa güzel değil. Nasıl bir insanla nasıl bir evlilik yaptığınıza göre değişir sorunun cevabı.

40 yaşındayım. Hayatımın 18 senesi evli geçti. 2. Evliliğim
Bekar olduğum her günden nefret ettim. O arada da erkek arkadaş yaptım ama kendi evinde uyuyordu, bir ciddiyet, resmiyet yoktu. Sevmedim sevgililik olayını. Gez gez nereye kadar.
değer gördüğünüz, sizi sayan, seven, sadık bir eşiniz var ise evlilik. İnsanın hayatını paylaşacak bir yol arkadaşı olması büyük konfor.

aileden yana baski yoksa, rahatsaniz, dilediginiz gibi yasiyorsaniz bekarlik bence. Evlenince sorumluluklar artiyor hepsine ek kv kp sorunlari olabiliyor amaaaann bekarlik sultanlik ama mesela benim annem babam cok karisirdi arkadasimda kalamazdim belli bi saatten sonra evde olmak zorundaydim erkek arkadasim olsa anlatamazdim cok rahat oldugum soylenemezdi evlendim daha rahat oldum.

Back
X