Al bendende o kadar ya aslında 25 imde evlendim ama biraz hızlı oldu. Evliliğim dahada berbattı hemen bekarlığa dönüş adımını attım bu yüzdenAile ile alakalı..baskıcı,hiçbir şeye izin vermeyen bi aile varsa o bekarlık zehir oluyor..Mesleğim varken çalışıyorken tam gezeceğim eğleneceğim yaşlarda ailemin baskısı,hiçbir şeye izin vermemesi yüzünden erkenden evlendim..gezip tozup eğlenebilseydim 30 dan önce evlenmezdim..22 de evlendim..maddi durumumuz iyi değil çok ev borcu falan var şimdi de parasızlıktan gezemiyorum yaş 28 oldu bakalım hayalimdeki gezmeler kaç yaşında nasip olacak
Gercekten oyle. Yanı miş öyleymiş.. Gecen gun kuzenimle dertlestik biraz tlfda yıllardır yuz yuze hıc gorusmedık. Ben sanırdımkı cok mutlu... Ama oyle degılmıs.agladı tlfda esiyle ve kendi annesiyle olan sıkıntılarını anlatırken... Şok oldum.. Oysa ben medyadan onları her gordugum de masallah neguzel mutlu derdim kendi kendime.... Ama gercekten oyle olmuyormuş...Sosyal medyada herkes mutlu
E sevgilin olsun zaten , hayatını yaşa ne evlenmesi .. ya burda görmüyormusun kaynana elti görümce problemlerini millet birbirini yiyorSevgili olanları görünce de eksiklik hissediyorum bazen, ailem iyi ama bu konuda iyi hissediyorum kendimi
Herkese diyorum geç evlenin diye. Ne kadar gezip tozarsan o kadar kâr.Aynen benim için de öyle vallaeşimle de aramız gayet iyi oysa ki
Bir nevi köşeye sıkıştırılmış hissi. Ama bunu herkes hissetmiyor. Teyzemin oğlu evlendiğinde eşi 21 yaşındaydı. Kız resmen evlenmek için doğmuştu. Ben(36)onun kadar hayatta olamamLinclenmeyeceksem evlilik insan fıtratına ters diyorum.surekli değişim içinde olan insanoğlu aynı kisiyle bir ömür geçirmesi çok zor
E ben işte. 30da evlendim hajajajHerkese diyorum geç evlenin diye. Ne kadar gezip tozarsan o kadar kâr.
Eşim doğru kişi bence ama bana evlilik uygun değilmiş. Ruhum özgür olmak istiyormuşEvlenmiş olmak için değil de doğru kişiyi bulduğu için evlenenler daha mutlu bence.
İşte garantisi yok kuzeninizin eşi bir sabah kalktiginda aaa bu adaminda boyu mu kisaldi he diyebilir yada bu adam herzaman böyle sacma konusurmuydu diyerek aniden jet hiziiyla soguyabilir.ben pirinç pilavını severken şimdi bulgura bayılıyorum.zevkler renkler istekler o kadar değişiyor kiBir nevi köşeye sıkıştırılmış hissi. Ama bunu herkes hissetmiyor. Teyzemin oğlu evlendiğinde eşi 21 yaşındaydı. Kız resmen evlenmek için doğmuştu. Ben(36)onun kadar hayatta olamam
Burcumuzdan mıdır bilmem bende de o özgür ruh varEşim doğru kişi bence ama bana evlilik uygun değilmiş. Ruhum özgür olmak istiyormuş
eşimi anlatsam nankör derler bana
Ben 27’de evlendim. Evlendiğime değil ama 27’de evlendiğime pişmanım ahsjahjsjaE ben işte. 30da evlendim hajajaj
Bekarligin tadını çıkar. Evlilik demek sorumluluk demek. Sosyal medyayada çok inanma kimse kötü zamanlarini paylaşmıyor25 yaşındayım, şu an görüştüğüm biri yok ve bu aralar hayatımla ilgili bir çok durumu sorgular oldum, bekarlık ve evlilik konusunu da çok düşünüyorum bu aralar, bazen ömür boyu bekar olmayı düşünüyorum bazen de neden doğru düzgün güzel anılarım yokken kendimi yalnızlığa götürüyorum diyorum, sizce bekarlık mı daha güzel evlilik mi, evlilik yalnızlığı yok ediyor mu, sosyal medya da görüyorum hep herkes fotoğraflarda mutlu gerçekten de böyle mutlular mı, bekarlık daha güzelse güzel tarafları nelerdir, düşüncelerinizi merak ediyorum teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?