• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik mi bekarlık mı?

Sizin gibi yaşamak isteyen insanlar genelde yaşlanınca "ah keşke bi çocuğum olsaydı,yalnız olmasaydım" diyor . Bar,gece hayatı,alkol nereye kadar. 60 yaşında da gece dışarı çıkmıcaksınız heralde.

Ben şöyle düşünüyorum bu durumu.
Yaşınız olmuş 33 ben de 25 yaşıma kadar gezdim üniversite yıllarında ailemin özgürlük sınırları içinde istediğimi yaptım ama yaş ilerledikçe insan bakıyor artık çevresindeki arkadaşlar evleniyor çoluk çocuk sahibi oluyor.
Yani bu hayatı 90 yaşına kadar kimse yaşayamaz. (Gece barlarda gezip alkol almak gibi.) İnanın her yaşın herşeyin bir güzelliği var.
Bende bazen o üniversite yıllarını özlüyorum çocukluğumu özlediğim gibi ama bu yaş artık benim için bunu gerektiriyor. Evet erken evlendim belki 27 gibi evlenebilirdim ama eninde sonunda o aile hayatını yaşamak var (kendi seçimim olarak). Ayrıca evlenmek için evlenilmiyor sonuçta önünüze evlenmek istediğiniz bir adam çıkarsa eğer sırf özgürlük için ertelerseniz yaş ilerledikçe pişman olmak da var.
Tabiki evlilik fedakarlıktır evde gece çocuk ağlarken çıkıp gezmeye giderseniz olmaz :) hamileyken alkol sigara yasak hatta emzirirken de ama annelik öyle güzel ki o çok sevdiğim özgür yıllarımdan bile güzel.
Yaşınız 63 olduğunda da geceleri dışarı çıkıp eğlenirim diyorsanız ardınıza bakıp da herşey için çok geç demeyecekseniz tabi ki kendi kararınız en önemlisi.
Evlenmeyen bayanlar da yok değil. Dediğim gibi ben evlilik hayatını da çok sevdim. Ama önemli olan sizin geleceğinizi de düşünerek karar vermeniz ve evlenmeye değer bir sevdiğinizin olması. Sırf evlenmek için evlenecekseniz evlilik çekilmez onu da söyliyim :)
Karşıma beni seven biri çıktı 2 sene evvel ben de bizimkiler seni kısıtlar sen böyle bi kadınsın onun sakin bi yaşamı var dediler sonuçta takıldık arkadaşla 1 sene sonrada ayrıldık zaten davranışlarım yüzünden

Kendi kafanızda biriyle çok da mutlu olursunuz ama çocuk ciddi sorumluluk işi.

Ben katılıyorum.

Amerikalı bir abiyle tanışmıştım harleyle bütün kıtayı gezmiş, karısı da motorcu. Herkes dengini bir şekilde buluyor:)

Herkes kendine uygunla mutlu oluyor, özgür hatunlar da eve kapanmayı sevmeyen erkeklere gitsin.

Son düzenleme:
tamamen kafa dengini bulabilmen ile alakalı bir durum..
eğer ruh eşinizi bulursanız tadından yenmez evlilik :)

Yoo, sizin hayatınızla örtüşebilen bir çok insan var. Özgür ruhlu, alkol sigara tüketen. Ama bu durumda mutlu olabilmen için ikizinizi falan bulmanız gerekir. Aksi durumda mutluluk yarınlaraaa kalırr.

Çok adam ama hepsi tek gecelik ilişki adamları sevgili bile olmak istemiyorlar ayrıca

Evlenme teklifi aldım fakat erkek arkadaşlarım istemdi ben de o yaşamı kaldıramazdım Ailesi'de geri insanlardı geçmişim iyi olmadıgı için istemediler

Öncelikle Slm kızlar yaşım 33 oldu bekarım ama evlilik sorumluluğunu alıcagımı düşünmüyorum çok özgür ruhlu biriyim sürekli gece dışarı çıkmak gezmek istiyorum ayrıca sigara ve alkol aşırı derece alıyorum benden sizce kötü bi anne bi eşmi olur
ne burcusun? ona göre yorum yapıcam

Oğlak yükselenim kova
yay burcusundur diye düşündüm.
şimdi sana tavsiyem karşına iyi etkilendiğin bir insan çıkarsa eğer evlen bence.bu yaşadığın "özgürlük " de seni bir yerden sonra usandırır.bıktırır.işte yaşın çok çok geç olursa geriye dönme şansız da olmaz.akışında yaşa hayatı ama uygun birisi çıkarsa değerlendir diyorum ben.

Anne iken alkol ve sigaradan uzak durmak gerekli ama bu sizi yavrusuna Zararlı bir anne yapmaz hamile degil ve alkolik faln değilseniz. Gece hayatinı seviyorsanız ona göre birisi ile evlenmelisiniz. Bazininsanlarin yapısı boyle yapacak bisey yok. Bende sizin gibiydim ama evlenince o halimden eser kalmadı.

Ya ben kendimi öyle görmüyorum fakat çevrem çok içiyorsun diyor
Anne iken alkol ve sigaradan uzak durmak gerekli ama bu sizi yavrusuna Zararlı bir anne yapmaz hamile degil ve alkolik faln değilseniz. Gece hayatinı seviyorsanız ona göre birisi ile evlenmelisiniz. Bazininsanlarin yapısı boyle yapacak bisey yok. Bende sizin gibiydim ama evlenince o halimden eser kalmadı.[

Ya ben kendimi öyle görmüyorum fakat çevrem çok içiyorsun diyor
Ben 20 bardak whiskey 10 15 tequila ile anca Kafayı buluyordum, ama su an midem almıyor. Insanın tiksinmesi Lazım bıkmadan olmaz değişmek bence. Benim bir birakamadigim sigara var malesef

herkes evlenmek zorunda degil..boyle mutluysaniz boyle yasayin..
cocuk konusuna girmiyorum bile..o oyle boyle sorumluluk degil..
hayatini yasa ama alkol iyi bisey degil ki yahu..cik gez eglen ama icmeyi tadinda birak.ne gerek var sana emanet olan butun organlarina iskence ediyorsun..

herkes evlenmek zorunda degil..boyle mutluysaniz boyle yasayin..
cocuk konusuna girmiyorum bile..o oyle boyle sorumluluk degil..
hayatini yasa ama alkol iyi bisey degil ki yahu..cik gez eglen ama icmeyi tadinda birak.ne gerek var sana emanet olan butun organlarina iskence ediyorsun..
17 sinden beri olan bişey arkadaş çevresi öyleydi

Back
X