- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
- Konu Sahibi kucukpiraye
-
MasallaahhhHayatımdan memnundum ta ki 30ların sonuna doğru biyolojik saat tık tık tık bebek vakti demeyi çoğaltana kadar...
Ve yalnız yaşıyordum ne olacak böyle demeye başladım.
Sevdiğim adamlardan da hayır gelmedi.
Iyi bir adamla evlendim gecen sene eylülde, bu ağustosta da anne oldum.
Canım isteyince yemek canım isteyince temizlik yapıyorum,ailesiyle istersem görüşürüm,adamcağız iyi bir insan,şu an cay demliyor:)
Canım kötü bir evlilik geçirdiğin için evliliği özlemezsin tabiiBende evliliği özleyecegimi zannetmiyorum. Evlilik özlenecek birşey gibi gelmiyor bana(dediğim gibi hernekadar uzun süre yaşamamış olsamda)
Sadece bi yaştan sonra napacagım? Coluk yok cocuk yok yan koltugumda oturan biri yok? Ömrüm olurda o kdar yaşarsam ne olacak?
İki secenekteki hayatta biraz korkunc geliyor
Böyle yorum görünce pozitif enerjiden dışarı cıkıp koşasım geliyo valla teşekkürlerCanım kötü bir evlilik geçirdiğin için evliliği özlemezsin tabii
Saçmalama elbette karşına bir gün öyle biri çıkar ki süper bir evliliğin olur evlilik ne güzelmiş dersin:)
Allahtan bu boşandığın adamdan çocuğun yok bir bağınız kalmamış olacak
Sen Yeni hayatının tadını çıkar korkutma kendini lütfen
Evlenip boşanmışsın diye ömür boyu yalnız kalacaksın diye bir şey Yokk ilerde güleceksin bu düşündüklerine :)
Amin canımmAllah bağışlasın bebeğinizi:)
Bakalım ne olacak hayırlısı olsun. Ben cok düşünmeden oturayım bi şekilde dimi olacak olan olur zaten heralde
ne demek canım doğruları yazıyorum sadece teselli amaçlı değilBöyle yorum görünce pozitif enerjiden dışarı cıkıp koşasım geliyo valla teşekkürler
Kolaylıklar dilerim inşallah hayalleriniz hayırlı şekilde gerçek olur :)Bende cok eleme yaptım hayatımda bu olaydan sonra. Dul kelimesini duymak benide aşırı üzüyor. Duymamaya unutmaya calışıyorum. Dediğiniz gibi cok hayallerim var. İnanmakta zorluk cekiyorum ama hayal kuruyorum çokça:) teşekkür ederim
Evlatlarınız olmasaydı da aynısını düşünür müydüğün peki? Allah bağışlasın buarada
Sonra ölçmeden biçmeden evlenip burada ağlıyorlar sözünüz benim konumda ve beni kapsıyor olarak cevap veriyorum:) ; birincisi evlendiğim kişiyle 3 yıldır beraberdim işi gücü yerinde namuslu efendi birisiydi ve aşıktık,üzerime cok titrerdi kötü bir huyuda yoktu. evlilik üzerine beklentilerimizi cok konuşmuştuk. Evlenir evlenmez diyebilirim, sürekli anne evini aradı en ufak şeye sinir krizi gecirip yıktı döktü evi beni evden kovdu ailesi ona destek cıktı. neye ugradıgımı şaşırdım ve burada kendimi ağlarken buldum:))
Sizde bekarmışsınız buna benzer bişey yaşamayıp burada ağlamayacagınızın garantisini verebilir misiniz??
Hic bir kotu huyu olmayan (!) insan, evlenir evlenmez birden sinir krizleri, yikip dokmeler, kapi onune koymalara basladi yani. Allah askina su yazdiklariniza siz kendiniz bile inaniyor musunuz? Sahsen ben kesinlikle inanmiyorum. Kimse bu tur huylari 3 sene saklayamaz. Bekarken tatli geliyor, evlenince anliyorsunuz ki yasanmazmis bu tur insanlarla. Olay bu aslinda. Ben sizin olayiniza benzer bir sey yasayamam. Ben boyle tiplerle omur gecmeyecegini biliyorum cunku. Yasarsam da "kendim sectim, kendim buldum" derim. Sizin gibi evlenmeden once gunahsiz melekti ama birden canavar oldu hikayeleri yazmam. Siz de bu sekilde sadece kendinizi kandirirsiniz.
Bu kadar keskin fikirli olma derim. yüksek özgüven kendinden emin olman güzel ama hayat bazen şöyle 2 tokat atabiliyo insana. afallayıp kalıyosun öyle etmem böyle etmem diyenleri de çok gördük; onların yıkımı daha da ağır oluyor. sen onlardan olmazsın umarım...ama şimdi olmam tabi ben şöyle boyle değilim ki demeye de kalkma.Hic bir kotu huyu olmayan (!) insan, evlenir evlenmez birden sinir krizleri, yikip dokmeler, kapi onune koymalara basladi yani. Allah askina su yazdiklariniza siz kendiniz bile inaniyor musunuz? Sahsen ben kesinlikle inanmiyorum. Kimse bu tur huylari 3 sene saklayamaz. Bekarken tatli geliyor, evlenince anliyorsunuz ki yasanmazmis bu tur insanlarla. Olay bu aslinda. Ben sizin olayiniza benzer bir sey yasayamam. Ben boyle tiplerle omur gecmeyecegini biliyorum cunku. Yasarsam da "kendim sectim, kendim buldum" derim. Sizin gibi evlenmeden once gunahsiz melekti ama birden canavar oldu hikayeleri yazmam. Siz de bu sekilde sadece kendinizi kandirirsiniz.
Kesinlikle günahsız melek değildi, mükemmel de değildi, kimse mükemmel değildir. bende mükemmel değilim. bende de var hata. zaten başlı başına zihniyetim değişti. neden evlendim diye düşünüp pişmanlık yaşadım.Hic bir kotu huyu olmayan (!) insan, evlenir evlenmez birden sinir krizleri, yikip dokmeler, kapi onune koymalara basladi yani. Allah askina su yazdiklariniza siz kendiniz bile inaniyor musunuz? Sahsen ben kesinlikle inanmiyorum. Kimse bu tur huylari 3 sene saklayamaz. Bekarken tatli geliyor, evlenince anliyorsunuz ki yasanmazmis bu tur insanlarla. Olay bu aslinda. Ben sizin olayiniza benzer bir sey yasayamam. Ben boyle tiplerle omur gecmeyecegini biliyorum cunku. Yasarsam da "kendim sectim, kendim buldum" derim. Sizin gibi evlenmeden once gunahsiz melekti ama birden canavar oldu hikayeleri yazmam. Siz de bu sekilde sadece kendinizi kandirirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?