evlilik mi delilik mi??? :(

berra_berre

Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2013
9
0
6
Ordu
istediğini alamayan bir erkeğin karısı olmak(( ( bu konuda fikirlerinize ihtiyacım varrrr)))..Dün annemledeydim o evden gerçekten değecek biriyle çıkmak isterdim sevgili anneciğim herşeyin farkındasın sen üzülme ben böyle de yaşarım..o benimle mutsuzluğu seçtiyse söyleyecek sözüm yok....

yorum yapabilmemiz için konuya biraz açıklık getirir misiniz?

yorum yapabilmemiz için konuya biraz açıklık getirir misiniz?

benm hiç resmim yokken telinde vs eski kız arkadaşının resimleriyle dolu olması her yerin..benimle birlikte zaman geçirmemesi şehir dışına çıktığında istediği gibi gezip tozuyo döndüğünde ailesiyle birlikte.. ben yokmuşum gibi yani benmle evlenme sebebi sadece çocuk yapmak sanırım sevgiye dair hiç bir belirti yok ...varda var şte hangi birini anlatayımmm((

üzgünüm ama buna evlilik denmez
telefonu eski sevgilisinin resimleriyle mi dolu?
ve siz hala sevgiden bahsediyorsunuz...

Son düzenleme:
üzgünüm ama buna evlilik denmez
telefonu eski sevgilisinin resimleriyle mi dolu?
ve siz hala sevgiden bahsediyorsunuz...

ben de farkındayım iç sesimi susturdum o yüzden o resimleri yırtmak bana düştü kıyamadı yırtmaya ...kıskanmıyorum sadece o kadar kırgınmki anlatamam.Rabbim yardımcım olsun artık rol yapmak var en yüzümde ...beni sevmediğini çok sorguladım kendimce ve cevabını duymak istemedim ne ö yapmalıyım

canım böyle hala aklı,gönlü eskide kalmış biriyle nasıl hayatını geçireceksin anlayamadım... sen eski kız arkadaşının arkasından hala yasını tuttuğunu bilmiyor muydun da evlendin? böyle birşey farkına varmamak zor sanki.. anlayamadım hiçç :S Allah yardımcın olsun

Görücü usulu mu evlendınız? Esınıızı zorladılar mı evlılıge?
Senın adına cok uzuldum cok zor bısey rabbım yardımcı olsun.

Keske nısan asamasında herseyı sorsaydın eskıye daır ne varsa.
Benım ananemın bır lafı vardı. Bayan cabuk unutur ama erkek unutmaz uzerınden kac yıl gecerse gecsın derdı.

Bence bu cevabı duymaya kendinizi hazırlamalısınız. İnsan kendisini sevmeyen biriyle, ilgisiz biriyle bir ömür ? Bilmem nasıl yaşayabilir.. Yol yakınken dönün belki ileride daha mutlu bir hayat sizi bekliyordur.Olamaz mı?

evet erkekler bu salak erkekler çok zor unutuyor.. sonra da gidip başkalarının canını yakıyorlar.. arkadaşım sen eşini seviyorsun ki bu duruma katlanıyorsun... sevmek başka bir şey.. Allah yardımcın olsun

evet görücü usulü ama bir zorlama yok olsaydı ailesine bırakırdı bu kararı ama kendisi geldi tanışmaya ve eskiye dair sorduğumda hiç bişey yok dedi.sonradan öğrendim her sorduğumda da unuttum dedi ama inandırıcı olamadı tabiki.Evlenme sebebine gelince ufakta olsa benziyorum galiba o kıza tek neden bu belkide ilk zamanlar çok canım yandı ama artık umursamıyorum.Bundan sonra annemin kalbine indiremem sadece sabretmek var önümde ama biliyorumki mutsuz bireylerin mutlu çocukları olmuyo eğer RABBİM verirse tüm dünyam o olur benimde yeterki şiddet olmasın kadın herşeye alışıyo ne yazıkki burası türkiye ne evlilikler gördüm birbirini başkalarının yanında küçük düşüren bende bardağın dolu tarafından bakmaya çalışıyorum kendini kandırmakmı bu bilemem..istediğim ilgiydi sevgiydi ama hiç bir zaman önceliği olamadım tabiki gurur kırıcı yaşadıklarım böyle hayal etmemiştim evliliği demekki bunlarda benim payıma düşenlermiş yaşam maratonunda......

Ne diyeceğimi bilemedim
Bir gerçek var ki ileride sabrın taştığında "bile bile durdun konuşma hakkın yok" diyecek biliyorsun değil mi..

çok üzüldüm böyle zaman geçmez ki kendi değerini bilmelisin bence elbette seni seven birisi çıkar karşına tekrar düşünmelisin yada eşinle bu durumu konuşmalısın Allah yardımcın olsun canım...

Gorucu usulu olsn olmasin evlendiysenz eski kiz arkadsms resmni silip atack. Sen onun esinin bir omur gecirecksin demi ? Al karsina konus. Sen nesin o evde dedigin gibi bir cock yapmk icn aldysa gidip esrgemedn alsaydi senin hayatini mahvediyo. Yapack birsey varsa kocanla konusmn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…