tayin olmuyor mu? Yada evlenecegin kisi senin sehrine gelmiyor mu?Merhaba,
Evlenip başka şehre gitmek için işinizi bırakmanız gerekse ve bu iş uzun süreli işsizlik ve özel sektörde iş bulamama neticesinde, binbir emekle çalışarak alınan yüksek puanla kazanılmış bir kamu görevi olsa bırakıp evlenir misiniz?
Not: Her ne kadar anket sorusu gibi gözükse de derdim tam olarak bu.
Teşekkürler.
Merhaba,
Evlenip başka şehre gitmek için işinizi bırakmanız gerekse ve bu iş uzun süreli işsizlik ve özel sektörde iş bulamama neticesinde, binbir emekle çalışarak alınan yüksek puanla kazanılmış bir kamu görevi olsa bırakıp evlenir misiniz?
Not: Her ne kadar anket sorusu gibi gözükse de derdim tam olarak bu.
Teşekkürler.
tekrardan sinava girip atanma durumu var ama demiEğer işi tercih edersem evlilik olmayacak, ayrılacağım yani.
Maalesef tayin olmuyor.
Onun gelmesi gibi bir durum da söz konusu değil.
Bu durumda kalmadan önce ben de böyle cevap verirdim muhtemelen.Bu tamamen sizin kararınız tabii ki.
Fakat işimi bir adam için bırakmazdım.
Şu an hali hazırda elimde puanim var zaten, oldukça da yüksek. Ama o şehre atanma ihtimalim çok düşük.tekrardan sinava girip atanma durumu var ama demi
zor da olsa bu ihtimal avrmi
Memursun memurluk kolay kazanılmıyor istifa edersen tekrar dönme sanşın var mı?Eğer işi tercih edersem evlilik olmayacak, ayrılacağım yani.
Maalesef tayin olmuyor.
Onun gelmesi gibi bir durum da söz konusu değil.
Durum ile alakası yok bence.Bu durumda kalmadan önce ben de böyle cevap verirdim muhtemelen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?