Şu an hali hazırda elimde puanim var zaten, oldukça da yüksek. Ama o şehre atanma ihtimalim çok düşük.
Onun da benimle benzer bir durumu var diyelim.bence yetrince asik deilsin
olsaydin bu soruyu sormazdin çokdan vermistin istifani :)
yurt disi falan deilse niye o gelemiyorkii
Eğer işi tercih edersem evlilik olmayacak, ayrılacağım yani.
Maalesef tayin olmuyor.
Onun gelmesi gibi bir durum da söz konusu değil.
Tayin hakkımız yok maalesef, 20 sene de beklesem vermeyecekler.hangi şehir bu böyle
onun nasıl bir işi var gelemiyor sen gidemiyorsun
yani sen çakılı kadro isen gidemezsin işte üni vs gibi ama madem puan var orada düşük de olsa başka kurum da dene
onu da geçtim onun kendi işi mi var gelemiyor yoksa özelde vs mi
yani gerekirse birkaç yıl ayrı kalıp tayin beklersiniz
hakim arkadaşım var eşinin yanına gelmek için 6 yıl bekleyen sonunda geldi
Sanmıyorum, ancak tekrar atanabilirim puanimla.İstifa ettin diyelim.
Sonra herhangi bir olumsuzlukta tekrar geri dönme olasılığın var mı
memuriyete.
Varsa göze alınabilir.
işini bırakmaTayin hakkımız yok maalesef, 20 sene de beklesem vermeyecekler.
Mesleğim sıkıntılı, her yerde kadrosu yok.
kamudaysanız eş durumundan ötürü nakil hakkınızı kullanarak başka bir kamu kurumuna geçebilirsiniz yani istifa etmenize gerek yok, ki ben olsam asla işimi bırakmam... gerekirse eş adayınız gelsin sizin bulunduğunuz şehre..Merhaba,
Evlenip başka şehre gitmek için işinizi bırakmanız gerekse ve bu iş uzun süreli işsizlik ve özel sektörde iş bulamama neticesinde, binbir emekle çalışarak alınan yüksek puanla kazanılmış bir kamu görevi olsa bırakıp evlenir misiniz?
Not: Her ne kadar anket sorusu gibi gözükse de derdim tam olarak bu.
Teşekkürler.
Bizim öyle bir hakkımız yok maalesef.kamudaysanız eş durumundan ötürü nakil hakkınızı kullanarak başka bir kamu kurumuna geçebilirsiniz yani istifa etmenize gerek yok, ki ben olsam asla işimi bırakmam... gerekirse eş adayınız gelsin sizin bulunduğunuz şehre..
Ben bırakmazdım. İş kadının güvencesidir. Bıraktın, gittin. Adam 1 sene sonra çekti gitti, boşadı falan. Ne olacak? Hiçbirşeyin garantisi yok hayatta. En güzeli kendi kariyerinizi de sağlama almak. Belki eşiniz iş adamıdır. Çokzengindir. Hiç paraya ihtiyacınız yoktur. Lüks bi yaşam sürüyorsanız, bu şartlar altında zaten çalışmanız, heleki kamu kurumunda falan çok saçma. Bi şirketin, bir dükkanın müdürü olur başına geçersiniz vs. anlarım gene. Öyle işte.Merhaba,
Evlenip başka şehre gitmek için işinizi bırakmanız gerekse ve bu iş uzun süreli işsizlik ve özel sektörde iş bulamama neticesinde, binbir emekle çalışarak alınan yüksek puanla kazanılmış bir kamu görevi olsa bırakıp evlenir misiniz?
Teşekkürler.
Kesinlikle işi bırakmam. Başka seçenekler bulunabilir. Birlikte olduğun adam senin bulunduğun şehre gelebilir. Ayrıca artık eş özel sektörde olsa bile eş durumundan atanma oluyor bildiğim kadarıyla. Nikah kıyılıp bir süre atanma da beklenebilir. Ama hiç biri olmuyorsa evlenmem.Merhaba,
Teşekkürler.
o hak tüm kamu çalışanlarında var sadece kadronuz değişir mesela mesleki elemansınızdır ama düz memurluğa yada bilgisayar işletmenliğine geçiş yaparsınız gibi gibi....Bizim öyle bir hakkımız yok maalesef.
Merhaba,
Teşekkürler.
Sanmıyorum, ancak tekrar atanabilirim puanimla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?