evlilik mi sultanlk bekarlk m sultanlk?

29 yaşında evlenmiş biri olarak evet bekarlık sultanlık,
evliliktede sultanlığın sende devam etmesi doğru adamı bulmakla ilişkili,işte o zaman ünvanın "Sultan-ı a'zam" oluyor...............:lepi:

ya bence bekarlık sultanlık ama ben evlendim hala sultanım:)))

evlilik erkekler için iyi bişey ama kadınlar için değil,tavsiye etmiyorum ben kendi adıma,aslında eşine bağlı bu biraz,seni vezirde,sultanda yapar,rezilde eder.!ben rezil edildim,o nedenle tavsiye etmiyorum.benim için bekarlık sultanlıkmış,evlenmeden önce farkında değildim ne yazıkki!

Sanırım bu sorunun cevabı eşe göre degişiyor bekarken annem babam ustume titrerdi çok özgurdum nereye istesem giderdim ne istesem giyerdim evlenince okadar özgur degilim ama şikayetcide degilim ve evli olmaktan çok ama çok mutluyum iyiki evlnmişim bekarlıgımı hiçmi hiç özlemiyorum eşimin bazı şeylere karısması hosuma gidiyor sanırım ben özgurlukten sıkıldım çok özgurum

valla cnm ben çok sorunlu bir ailenin çocuğu değildim ama annem sıkardı beni
bende evlendim annemden daha serbest eşim evlenince daha rahat oldum
ama evliik bu değil sorumluluğun yaşam standartın herşeyin değişiyor
ama karsındaki bunlara değer kişiyse yolunuz ne olursa olsun evlilik çok güsel ben 7 senedir aksini düşünmedim evlilik çok güsel

Bencede bekarlık sultanlık.
Evlilik dahada sultanlık. Ama karaböcükler olmasa. Çünkü benim kocam harika bir insan....

Ah bir bekar olsaydım hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Asla ewlwnmezdim kaydirigubbakcemile

eger dogru ınsanı bulduysan paylaşmak ıyıyı kotuyu bırlıkte yasamak guzel bır duygu bence ozellıkle cocuk olunca artık hayatının bır amacı oluyor sadece kendın ıcın degıl onlar ıcınde yasıyorsun

sultanlık yok bize bu dünyada kızlar.. Tüm dert bizde ya evlensen evlenmesen tüm dert bizde ne sultanlığı. Erkekler için uydurulan bi laf..

kahraman nasıl hem savaşta hem barışta kahramansa;
sultan da evliyken de bekarken de sultandır...
değil medeni durumu hiç bir hal sultanlığına zeval getirmez...
harika bekarlığı olan biri olarak evliliğe hazırsanız hiç düşünmeden evlenin derim...

herseyın yerı ayrı
bekarım cok rahatım
ama evlılıkte ıstıyorum
sartlara gore degısır
evlılık zaten sans ısı

bence evlilik sultanlık.kendine ait bi hayatın var herşey sana ait.baba evindede rahattım ama evlendikten sonra kendi evimde daha rahatım.kesinlikle öneriyorum bekarlara evliliği

Back
X