Evlilikten korkup evlenmekten vazgeçse, ve buraya konu açsa ben düğüne 3 hafta kala vazgeçtim diye, hemde ortada hic bir sebep yokken, korktuğu içinEmin değilseniz evlenmeyin. En ufak pürüzde ben de bundan korkmuştum diye panik olabilirsiniz.
Bir muddet ayni evde yaşasanız temizlikten cinsellige her seyi görürsunuz ve kumar gibi olmaz evlilik. En onemli seyleri bilmeden hayatini birlestiriyorsun. Sonra var misin yok musun kutusundan 5 tl cikmasi gibi oluyor. E hani basta kutuna güveniyordun buyuk hissediyordun diyesi geliyor insanin.Ekstra olumsuz kk üyesi bade huzurlarınızda :)
Beni yargılayan bi kesim olduğu gibi derdime ortak olup benimle ilgilenen üyelerde oldu,onların sayesinde kendimi bir nebze iyi hissettim.
Sadece size sormak istediğim şey şu;
2 hafta sonra nikahım var,endişelerimde var. Buraya zaman ayırıp evlilikle alakalı konular okuduğumdan beri biraz daha endişeli yaklaşıyorum.
Sahi bu evliliğin hiç güzel bi yanı yok mu?
Hep maddiyat.
Her şey hesap kitap.
Sohbetsizlik,iletişimsizlik.
Cinsellik (bazılarımızda bu durumda problem oluyor.)
Yemek.
Ütü.
Temizlik.
Korkuyorum arkadaşlarım. Ne olur anlayın beni
Pişman olmaktan,umduğumu bulamamaktan bu muymuş evlilik demekten keşke o imzayı atmasaydım demekten çok korkuyorum.
Nişanlımı seviyorum senelerdir kendisini tanıyorum o açıdan bir problem yok. Ama yıllardır birlikte olup hüsrana uğrayan hikayeleri okuduğumda kalbim küt küt atıyor.
Ya bende ? Ya bizde ? Böyle olursak diye..
Bana evlilikle alakalı söylebileceğiniz şeyler, verebileceğiniz akıllar varsa seve seve bi kenara not alacağım..
İyi ki varsınız!
Elalem forumda ne der diye mi evlensin?Evlilikten korkup evlenmekten vazgeçse, ve buraya konu açsa ben düğüne 3 hafta kala vazgeçtim diye, hemde ortada hic bir sebep yokken, korktuğu için
Linç ederler vallaha
Ya hayır onu kastetmiyorum, yani korkuyorsa önceden evlilik yoluna girmeyecektiElalem forumda ne der diye mi evlensin?
Şu an boy gösteren ciddi bir sorununuz yoksa yüksek ihtimal evlendikten sonra da olmayacaktır olursa da konuşup halledebileceğiniz biri ise kısa sürede her şey rayına tekrar oturur hayatı akışına bırakın yarın ne olacak diye diye bugünün tadını alamazsınızEkstra olumsuz kk üyesi bade huzurlarınızda :)
Beni yargılayan bi kesim olduğu gibi derdime ortak olup benimle ilgilenen üyelerde oldu,onların sayesinde kendimi bir nebze iyi hissettim.
Sadece size sormak istediğim şey şu;
2 hafta sonra nikahım var,endişelerimde var. Buraya zaman ayırıp evlilikle alakalı konular okuduğumdan beri biraz daha endişeli yaklaşıyorum.
Sahi bu evliliğin hiç güzel bi yanı yok mu?
Hep maddiyat.
Her şey hesap kitap.
Sohbetsizlik,iletişimsizlik.
Cinsellik (bazılarımızda bu durumda problem oluyor.)
Yemek.
Ütü.
Temizlik.
Korkuyorum arkadaşlarım. Ne olur anlayın beni
Pişman olmaktan,umduğumu bulamamaktan bu muymuş evlilik demekten keşke o imzayı atmasaydım demekten çok korkuyorum.
Nişanlımı seviyorum senelerdir kendisini tanıyorum o açıdan bir problem yok. Ama yıllardır birlikte olup hüsrana uğrayan hikayeleri okuduğumda kalbim küt küt atıyor.
Ya bende ? Ya bizde ? Böyle olursak diye..
Bana evlilikle alakalı söylebileceğiniz şeyler, verebileceğiniz akıllar varsa seve seve bi kenara not alacağım..
İyi ki varsınız!
Tamam da yaklaştıkça gerilim artmış yapamayacağına dair düşünceleri pekişmiş olabilir. Bariz bi korku var. Bu korku varken asla olmamalı bence. Daha bugün sevmiyorum diye konu açmıştı bi üye.Ya hayır onu kastetmiyorum, yani korkuyorsa önceden evlilik yoluna girmeyecekti
Girdikten sonra korktu belki?Ya hayır onu kastetmiyorum, yani korkuyorsa önceden evlilik yoluna girmeyecekti
İyi ki varsınız!
İnşallah çok mutlu olursunuz demeye geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?