evet üstü örtülürse sonradan sürekli hortlar. Öyle ya da böyle konuşulacak umarım daha fazla uzamazailesiyle ilgili bir haber vardı,onu söylemiştim dün tabi ruhsuzdum ama,yine de konuşabilirdi.o hiç konuşmadan bir şey olmamış gibi davranmamı istiyor ama ben istemiyorum.konuşmak,yüzleşmek,yeni kararlar almak istiyorum.yoksa aynı sorunlarla yine karşılaşıyoruz.
teşekkür ederim.ben kendimi her koşula hazırladım artık.gözyaşlarıma hakim olmayı öğrensem yeter.evet üstü örtülürse sonradan sürekli hortlar. Öyle ya da böyle konuşulacak umarım daha fazla uzamaz
Hakkınızda hayırlısı iyi haber vermen dileğiyleteşekkür ederim.ben kendimi her koşula hazırladım artık.gözyaşlarıma hakim olmayı öğrensem yeter.
Teşekkür ederim,amin..Hakkınızda hayırlısı iyi haber vermen dileğiyle
kocamı öldürmek istiyorum
yok canım benimkinden bir halt olmaz.konuştum olmadı sustum olmadı.iki hafta bitti bu adamdan bir cacık olmaz.şeytan diyor git konuş ayrılalım de.yetr be bıktım artık.bir de umrunda değilmiş gibi evde şarkılar mırıldanıp kendine çorbalar yapmıyor mu sana muhtaç değilim gibilerinden.ailemiz memlekette buluşup gülüp eğlenirken biz burada ne haldeyiz.belki de ayrılsam daha mutlu olacam bu öküzden.hayırdır gelısme mı vr nolu
yok canım benimkinden bir halt olmaz.konuştum olmadı sustum olmadı.iki hafta bitti bu adamdan bir cacık olmaz.şeytan diyor git konuş ayrılalım de.yetr be bıktım artık.bir de umrunda değilmiş gibi evde şarkılar mırıldanıp kendine çorbalar yapmıyor mu sana muhtaç değilim gibilerinden.ailemiz memlekette buluşup gülüp eğlenirken biz burada ne haldeyiz.belki de ayrılsam daha mutlu olacam bu öküzden.
al bavulunu evden ayrıl. bu bencillik. hala ciddiyeti anlayamamış bebe! boşan demiyorum evden gidebiliceğini görmesi gerek.yok canım benimkinden bir halt olmaz.konuştum olmadı sustum olmadı.iki hafta bitti bu adamdan bir cacık olmaz.şeytan diyor git konuş ayrılalım de.yetr be bıktım artık.bir de umrunda değilmiş gibi evde şarkılar mırıldanıp kendine çorbalar yapmıyor mu sana muhtaç değilim gibilerinden.ailemiz memlekette buluşup gülüp eğlenirken biz burada ne haldeyiz.belki de ayrılsam daha mutlu olacam bu öküzden.
biliyor musun onu ne kadar sevsem de vazgeçmek zor olsa da yaparım.şu iki haftada kendimi daha çok sevmem gerektiğini,kendi huzurumun önemli olduğunu anladım.gerekirse huzurum için ondan da vazgeçerim çevrenin sözlerine de razı gelirimsankı nıspet yapmaya calısıyor dedıgın gıbı sende aynısı yap ınatsa ınat o catlasın o dusunsun o yapsın corbasını gır ardından sen yap normalde ınatlamaya karsıyım ama ınsan hep verdıkce kendınden vermıs oluyor yazık sızede
burası çok küçük yer canım gitsem öğretmenevine giderim ancak iş var malum.memlekete de dönememal bavulunu evden ayrıl. bu bencillik. hala ciddiyeti anlayamamış bebe! boşan demiyorum evden gidebiliceğini görmesi gerek.
yalnızca 3-4 gün kadar kısa bi süre? bazı şeylerin farkına varır bence diye önermiştim. kafanı dinleyip eve dönerdin belkiburası çok küçük yer canım gitsem öğretmenevine giderim ancak iş var malum.memlekete de dönemem
yok canım bu çözüm olmaz olay çıkarır..bir hafta önce konuşmak için yanına gittiğimde olanları önceki sayfada yazmıştım.şimdi gitmek istemiyorum.sorun var ortada belli.onun da konuşması lazım.yanına gidip ne yapmaya çaışıyorsun,nereye kadar sürecek olmayacaksa ayrılalım demek istiyorum artık.yalnızca 3-4 gün kadar kısa bi süre? bazı şeylerin farkına varır bence diye önermiştim. kafanı dinleyip eve dönerdin belki
yok canım bu çözüm olmaz olay çıkarır..bir hafta önce konuşmak için yanına gittiğimde olanları önceki sayfada yazmıştım.şimdi gitmek istemiyorum.sorun var ortada belli.onun da konuşması lazım.yanına gidip ne yapmaya çaışıyorsun,nereye kadar sürecek olmayacaksa ayrılalım demek istiyorum artık.yalnızca 3-4 gün kadar kısa bi süre? bazı şeylerin farkına varır bence diye önermiştim. kafanı dinleyip eve dönerdin belki
Okurken çok empati yaptım, üzüldüm.
Çocuk konusu çok hassas bir konu, sen istemezken seni zorlaması gerçekten çok öküzce. Kusura bakma kelime için ama sinirlendim yani.
Adamın bu davranışının tek bir açıklaması var, ki o da, sana 'nasıl olsa kabul ettiririm' gözüyle bakması.
Ki bu daha şimdiden böyleyse ilerde daha zor olacak demektir.
Facebook a yazmalar, bi haftalık küslükler falan gerçekten çocukça, ama küslük bir ay bile sürse asla taviz verme. Her fırsatta da yaptığı şeyin senin benliğine, sana büyük bi saygısızlık olduğunu başına kak. Aralarda laf sok filan.
Ve ona yemek, çamaşır işlerini yapmayarak boykotu arttırmanı öneririm. O naparsa iki katı yani.
Güçlü kalıp inat etmen gerek. Psikolojik bi savaşın içindesin ve senin yorulup pes etmeni bekliyor.
evet bir hafta önce konuştum,çözümü yok sen de dik kafalısın ben de dedi.sonra özür dilemedi,baktım gene kırıcı konuşuyor ben de beni kaybediyorsun dedim.bir hafta daha geçti yine tık yok.terapiste tartışmamızın üçüncü günü gittiğimizde eşimle 2 gündür kırgınız,o çocuk istiyor ben istemiyorum dedim sadece bu meseleleri anlatmamıştım,çünkü o yanımdayken gerildim anlatmaya.terapist bir yıl önermiyorum ben de eşinizi bu yüzden kırmayın dedi,o da tamam demişti güya ama bir gelişme yok.neden böyle davranıyor bu adam... oturup güzelce konustunuz mu hiç...
terapiste gitme şansınız var mı
sözünü, tavsiyelerini dinleyebileceği bir abi abla yok mu... evlilik yahu bu.. çocuk oyuncağı değil ki.. nasıl bu kadar umarsız olabiliyor...evet bir hafta önce konuştum,çözümü yok sen de dik kafalısın ben de dedi.sonra özür dilemedi,baktım gene kırıcı konuşuyor ben de beni kaybediyorsun dedim.bir hafta daha geçti yine tık yok.terapiste tartışmamızın üçüncü günü gittiğimizde eşimle 2 gündür kırgınız,o çocuk istiyor ben istemiyorum dedim sadece bu meseleleri anlatmamıştım,çünkü o yanımdayken gerildim anlatmaya.terapist bir yıl önermiyorum ben de eşinizi bu yüzden kırmayın dedi,o da tamam demişti güya ama bir gelişme yok.
yok maalesef canım,ailelerimiz akraba,herkes tanıdık zaten illaki yayılır mesele.bir de bu sorunu nasıl ben anlatırım.ona güveniyor pislik kimseye anlatamam gidemem diyesözünü, tavsiyelerini dinleyebileceği bir abi abla yok mu... evlilik yahu bu.. çocuk oyuncağı değil ki.. nasıl bu kadar umarsız olabiliyor...
sabır diliyorumyok maalesef canım,ailelerimiz akraba,herkes tanıdık zaten illaki yayılır mesele.bir de bu sorunu nasıl ben anlatırım.ona güveniyor pislik kimseye anlatamam gidemem diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?