evlilik ne zormuş meğer :( kızlar 3 haftalık hamileyim hapa rağmen,sağlıklı olur inşallah...

beni kaybediyorsun dediğimde kılı bile kıpırdamadı

ona güvenimi kazanmadan çocuk da yapamam artık

pastaneye oturduk geçen gün kendisi tatlı yemek istedi,baktım çok pahalı ben yemeyeceğim dedim.niye geldik vs kızmaya.durumu anlattım agresif olma dedim.ama bu ilk değil,son da olmayacak galiba

amaaaan yeseydin sende bu kadar fedakarlık yaramaz erkeğe
annemin bir lafı vardır "erkeğin iki kaşığı varsa birini kıracaksın" ki yaranasın
benim parolam bu

erkekler osurmasalardı evlilik cok daha kolay cennet kokulu olabılırdı kızlar evlılık zor vessellam

amaaaan yeseydin sende bu kadar fedakarlık yaramaz erkeğe
annemin bir lafı vardır "erkeğin iki kaşığı varsa birini kıracaksın" ki yaranasın
benim parolam bu
canım hiç acımayacağım artık,haklısın :)

teşekkür ederim kızlar merak ettiğiniz için,hayır barışmadık maalessef ve her geçen gün ben ondan bir adım daha uzaklaşıyorum.sonuçta gittim yanına,olumsuz karşıladı.şimdi sıra onda. ve kızlar yemek yapmayı bıraktım o son sözlerinden sonra.o yokmuş gibi davranıyorum evde.ben de gülüyorum sahte de olsa dizilere.o ise şimdi yine gitti maça,sonra ne yapar bilmem.daha da kötüye gidiyor.dün gece yatakta tenime değmesin diye iyice çektim kendimi.kalktı gitti açık pencereleri kapatmayı bahane etti,en kötüsü de yatak odasından çıkar çıkmaz "gerizekalı" dedi Allahtan karanlıktı da ağlaadığım görünmedi.yüzüme demeye cesareti yok,ama yine de duymamı istiyor.evet boşanmak için dışardan bakanlara küçük sebep görünebilir,ama sonumuz oraya gidiyor ne yazık ki

birmucide senin eşin yapıcı değil aranızdaki ufak sorunların büyümesine yol açan da bu. Haklı olduğun halde sen konuşmaya çalıştın burnundan kıl aldırmadı. Sonu nereye gidecek bilmiyorum ama hayırlısı olur umarım.

bugün psikiyatrise gittim,belki çözüm bulabilirim diye.daha bitirmeden kadın sonuca gel dedi onun aile ortamından öyle öğrendiğini benim böyle öğrendiğimi söyledi.konuş diyor,konuştum anlamadı diyorum.bak adam şarkı söyleye söyleye maça gitti.ayrılamayacağımdan korkuyor işte,akrabayız ya,milletin sözünden çekineceğimi düşünüyor,ona güveniyor.beni kaybetmekten zerre korktuğu yok.tatilim bitmemiş olsaydı,memlekete ailemin yanına gidip biraz kafa dinlerim,evde yokken belki değerimi anlardı

evet haklısın, ama sen ters davranma yokmuş gibi davran ama zıttına gitme iyice sarpa sarar. Elbet pes edecek kendi konuşacak. Sen sabret.

evet haklısın, ama sen ters davranma yokmuş gibi davran ama zıttına gitme iyice sarpa sarar. Elbet pes edecek kendi konuşacak. Sen sabret.
geldi bakalım eve neşeli pek.sabrediyorum salıya kadar terapiste gidecektim vajinusmus için bunu da soracağım

Neden bu kadar uzadı yahu :/ Aynı evin içinde çok zor. Ben evli değilim ama anladığım kadarıyla yapı olarak sen gibiyim. İlla ki konuşmak zorunda olacağınız bir konu çıkacak ortaya.
ailesiyle ilgili bir haber vardı,onu söylemiştim dün tabi ruhsuzdum ama,yine de konuşabilirdi.o hiç konuşmadan bir şey olmamış gibi davranmamı istiyor ama ben istemiyorum.konuşmak,yüzleşmek,yeni kararlar almak istiyorum.yoksa aynı sorunlarla yine karşılaşıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…