beni kaybediyorsun dediğimde kılı bile kıpırdamadıAnnesine göre benim eşimde de olduğunu iddia ettiği bir sürü huy var, ama bana yok. Hayatta yapmaz dediği şeyleri yapıyor önceden olup şuan olmayan çok huyu var, insanlar değişir her daim değiştirebilmek önemli. Ki küsmek huyu da öyle su ekmek değil değişir. Karısına değer verip kaybetmekten korkuyosa tabi.
ona güvenimi kazanmadan çocuk da yapamam artıksımarık demek kı bende de var senınkınden bıtane herseye afedrsın oto b*ka kusen
ya kadın odugumu hıssetmek ısterım ben tavır yapım o alttan alsın haklı haksız aramadan
ozaman bız de cocukta yaparız karıyerde ama yok kendılerını vazgecılmez sanıyolar
zor ınsan boylelerı
pastaneye oturduk geçen gün kendisi tatlı yemek istedi,baktım çok pahalı ben yemeyeceğim dedim.niye geldik vs kızmaya.durumu anlattım agresif olma dedim.ama bu ilk değil,son da olmayacak galiba
canım hiç acımayacağım artık,haklısın :)amaaaan yeseydin sende bu kadar fedakarlık yaramaz erkeğe
annemin bir lafı vardır "erkeğin iki kaşığı varsa birini kıracaksın" ki yaranasın
benim parolam bu
farklı ama güzel bakış açısı:)erkekler osurmasalardı evlilik cok daha kolay cennet kokulu olabılırdı kızlar evlılık zor vessellam
farklı ama güzel bakış açısı:)
birmucide senin eşin yapıcı değil aranızdaki ufak sorunların büyümesine yol açan da bu. Haklı olduğun halde sen konuşmaya çalıştın burnundan kıl aldırmadı. Sonu nereye gidecek bilmiyorum ama hayırlısı olur umarım.
evet haklısın, ama sen ters davranma yokmuş gibi davran ama zıttına gitme iyice sarpa sarar. Elbet pes edecek kendi konuşacak. Sen sabret.bugün psikiyatrise gittim,belki çözüm bulabilirim diye.daha bitirmeden kadın sonuca gel dedionun aile ortamından öyle öğrendiğini benim böyle öğrendiğimi söyledi.konuş diyor,konuştum anlamadı diyorum.bak adam şarkı söyleye söyleye maça gitti.ayrılamayacağımdan korkuyor işte,akrabayız ya,milletin sözünden çekineceğimi düşünüyor,ona güveniyor.beni kaybetmekten zerre korktuğu yok.tatilim bitmemiş olsaydı,memlekete ailemin yanına gidip biraz kafa dinlerim,evde yokken belki değerimi anlardı
geldi bakalım eve neşeli pek.sabrediyorum salıya kadar terapiste gidecektim vajinusmus için bunu da soracağımevet haklısın, ama sen ters davranma yokmuş gibi davran ama zıttına gitme iyice sarpa sarar. Elbet pes edecek kendi konuşacak. Sen sabret.
İnşallah adım atar da barışırsınız. Hayırlı haberlerle gelirsin umarım.geldi bakalım eve neşeli pek.sabrediyorum salıya kadar terapiste gidecektim vajinusmus için bunu da soracağım
bugün de olmadı 12.gün de bittiİnşallah adım atar da barışırsınız. Hayırlı haberlerle gelirsin umarım.
Nasıl bir inat bu ya? vajinismus terapisine gideceğini söyledin mi?bugün de olmadı 12.gün de bitti
2.seansım salı günü söylemeyeceğimNasıl bir inat bu ya? vajinismus terapisine gideceğini söyledin mi?
Neden bu kadar uzadı yahu :/ Aynı evin içinde çok zor. Ben evli değilim ama anladığım kadarıyla yapı olarak sen gibiyim. İlla ki konuşmak zorunda olacağınız bir konu çıkacak ortaya.2.seansım salı günü söylemeyeceğim
ailesiyle ilgili bir haber vardı,onu söylemiştim dün tabi ruhsuzdum ama,yine de konuşabilirdi.o hiç konuşmadan bir şey olmamış gibi davranmamı istiyor ama ben istemiyorum.konuşmak,yüzleşmek,yeni kararlar almak istiyorum.yoksa aynı sorunlarla yine karşılaşıyoruz.Neden bu kadar uzadı yahu :/ Aynı evin içinde çok zor. Ben evli değilim ama anladığım kadarıyla yapı olarak sen gibiyim. İlla ki konuşmak zorunda olacağınız bir konu çıkacak ortaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?