onun yanına gidip usulca konuşmayı denedim,daha ne yapayım zorlaştıran oEvlilik zor evet ama siz de boyle yaparak daha cok zorlastiriyorsunuz...
hayır,yalvarmayacağım.bugün içime boşalan adamın,yarın tecavüz etmeyeceğini nereden bileyim,güvenmiyorum artıkyalvarıp ozur dilemeyin, bekleyin biraz daha dogal bi tavırla, konuştugunuzda da (illaki konusursunuz) ezik veya kavgacı bi tavır takınmayın.. saglam durdugunuzu ve haklılıgınızın arkasnda durdugunuzu görsün
Herkesin her huyu değiştirilebilir bana göre, bi hafta konuşmamak büyük problem ağlamaya şimdi dayanamaz zamanla o da işe yaramayacak hele ki ağladığında işlerin düzeldiğini bildiğini farkederse numara diyip kılını bile kıpırdatmaz meselenin köküne inmesi lazım küs kalmak olmamalıbazen böyle inatcı adamlar oluyor malesef bizimde bi hafta konuşmadığımız oldu ..benim nişanlımda çok inatçı fakat aglamaya dayanamaz..siz konuşmayın önce o konuşsun fakat özür dilerse de uzatmadan konuşun bu konuda bi karar alın derim
sımarık demek kı bende de var senınkınden bıtane herseye afedrsın oto b*ka kusenhayır,yalvarmayacağım.bugün içime boşalan adamın,yarın tecavüz etmeyeceğini nereden bileyim,güvenmiyorum artıkben onunla bugün akşam bir kez konuştum haklı olmama rağmen,saygı çerçevesinde kırıldıklarımı anlattım,kendini savundu.daha da yapabileceğim bir şey yok.bundan sonra da kararlıyım,evlilik ortak bir alan.hep onun dediği olamaz sonuçta
yok cnm huylu hyundan vazgecmezHerkesin her huyu değiştirilebilir bana göre, bi hafta konuşmamak büyük problem ağlamaya şimdi dayanamaz zamanla o da işe yaramayacak hele ki ağladığında işlerin düzeldiğini bildiğini farkederse numara diyip kılını bile kıpırdatmaz meselenin köküne inmesi lazım küs kalmak olmamalı
Annesine göre benim eşimde de olduğunu iddia ettiği bir sürü huy var, ama bana yok. Hayatta yapmaz dediği şeyleri yapıyor önceden olup şuan olmayan çok huyu var, insanlar değişir her daim değiştirebilmek önemli. Ki küsmek huyu da öyle su ekmek değil değişir. Karısına değer verip kaybetmekten korkuyosa tabi.yok cnm huylu hyundan vazgecmez
7 de neyse 70nde de o
haklısın bazı konularda ınsan degısır , degısmelıAnnesine göre benim eşimde de olduğunu iddia ettiği bir sürü huy var, ama bana yok. Hayatta yapmaz dediği şeyleri yapıyor önceden olup şuan olmayan çok huyu var, insanlar değişir her daim değiştirebilmek önemli. Ki küsmek huyu da öyle su ekmek değil değişir. Karısına değer verip kaybetmekten korkuyosa tabi.
Çok teşekkür ederim selenay,yarın tiyatromu oynamaya başlayacağım.bugün dersimi çoktan aldım.ilk kez kahvaltı hazırlamadım,yemek yapmadım.dünden beri de çay,meyve vermiyorum.içimden gelmiyor artık ona hizmet etmek.bundan sonra evde yokmuş gibi davranacağım.isterse yeni bir tartışma çıksın,arkadaş çevresi kurup görüşeceğim,yalnızlık beni daha huzursuz yapıyor. mesajının sonu beni ağlattıama tekrar eskisi gibi olabilir miyim bilmem,elimde değil.can çıkar huy çıkmaz derler,ya ömür boyu böyle olursak çok teşekkür ederim desteğin için,iyi ki varsın :)
hiç giderim demedim bugüne kadar,ama bugün beni kaybediyorsun demek zorunda kaldım,çünkü gerçekten öyle.şuan hayal ediyorum sarılsa,ağlasa,dizime kapansa, özür dilese bile kendimi onu öperken düşünemiyorumçok kırdı beni.ben öyle pahalı hediye alsın,çiçekler,çikolatalar demedim ki.ilk günler bir özür yeterken sonraki tavırları özrün bile yetmeyeceğini gösterdi bana.
artık önlemimi kendim alıyorum,doğum kontrol hapı aldım.
doğum kontrol hapı kullanmaya başlayın ve eşinizle barışın... bende çocuk istiyorum deyin...yapıyoruz yapıyoruz olmuyor hay Allah...kendinizi ne zaman hazır hissederseniz o zaman bırakırsınız korunmayı...bunu ben de çocukça buluyoru,söyledim de zatenanlamasını istedim artık,bunu yazmaması gerktiğinin farkına varsın,ben de üzgünüm çünkü sakin sakin de konuşmuştum anlamıyor,sosyetik düşünüyormuşum.oysa ben hastalığımı yenip rahat bir cinsellik istemiştim bir süre.ve bu süreçte güvenimiz de atacaktı,gezip eğlenecektik çocuksuz
doğum kontrol hapını aldım,ama barışma konusu artık onda.ben elimden geleni yaptım burnundan kıl aldırmayan odoğum kontrol hapı kullanmaya başlayın ve eşinizle barışın... bende çocuk istiyorum deyin...yapıyoruz yapıyoruz olmuyor hay Allah...kendinizi ne zaman hazır hissederseniz o zaman bırakırsınız korunmayı...
diğer sıkıntılarınızıda onun tavırlarınıda bu arada çözersiniz...
hamile kalsam da aldırmam kıyamam bir canlının hayatınaeger hamıle kalırsan aldırmakta yasak artık
meselenin köküne inmeye çalıştım,kızdığı tek konu çocuk.ama hiç kimse eşine zor kullanmamalıHerkesin her huyu değiştirilebilir bana göre, bi hafta konuşmamak büyük problem ağlamaya şimdi dayanamaz zamanla o da işe yaramayacak hele ki ağladığında işlerin düzeldiğini bildiğini farkederse numara diyip kılını bile kıpırdatmaz meselenin köküne inmesi lazım küs kalmak olmamalı
neye kızdığımı belirttim ki zaten,umursamıyor.sakin sakin konuştum anlamıyor.şu eve bir kamera yerleştirsem dayanamaz siz kızardınız ona.Rica ederim ne demek.
Konunu okurken içimde hissettim kırgınlığını, ufacıkta derman olabilirsem, mutlu olurum.
Özür dilemek her erkeğe has bir özellik değil malesef.
Yemek filan yapmaman bir anda ani bir tepki olmuş ama eğerki eşiniz sebebini sorarsa susup kendinizi cezalandırmayın. Sebebini dolandırmadan açık seçik sakince belirtin. Sizi yok gibi görüyorsa yokluğunuzun ilk belirtileri bunlar olur bilsin. Olayı da bence yine çocuk olayına getirmeyin. Eşiniz bağlarsa şayet, şu an asıl kırgınlığınızın, eşinizin size olan tavrı olduğunun altını net şekilde çizin.
Bundan sonra tartışma da çıkarmayın hiç. Eşiniz kızar bağırırsa siz sakin cevap verin.
Sakinlik her zaman kazanacak merak etmeyin.
bakın ben çocuk istemiyorum demedim kiSirf adam kustu diyede cocuk yapilmazki, oturup duzgunce konusaksiniz.. evlilik sen bebek istiyon ben gezmek istiyom degil her iki tarafta ortak kararlarla ilerlemeli, bu denge saglanamazsa zaten siz tam bir aile olamazsiniz
ben de aynı sizin gibiyim,normalde çok güçlüyüm ama ona olan aşkımdan ağlıyordum hep,nasıl böyle vahşileşebiliyor diye.meseleyi konuştum usulca anlamıyor,yapacak bir şey yok onun da çabalaması lazım. her şeye ben ayrılacam diyen biri değilim,ama böyle giderse ayrılık kaçınılmaz son olacakinanın iki tarafta inatciysa meselenin köküne o kadar kolay inilmiyor.bizde de öyle İkimizde inatçıyiz son zamanlarda artık az çok aşmıs olsakta.ben de biraz sinir var asla numara olsun diye ağlamam bunu o bilir zaten, karşımdaki anlamamakta ısrar ettiği zaman sinirlenir o hırsla ağlarım velhasıl kelam eksikliklerimizi bulup duzeltmemiz törpülememiz lazım başka türlü hayat geçmiyor
değişime açık değil,ben de verici olamayacağım artıkhaklısın bazı konularda ınsan degısır , degısmelı
ama degısıme acıksa yanı herkes malesef bır degıl
Kürtaj yasası onaylanmadı . Yasak değileger hamıle kalırsan aldırmakta yasak artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?