evlilik ne zormuş meğer :( kızlar 3 haftalık hamileyim hapa rağmen,sağlıklı olur inşallah...

yalvarıp ozur dilemeyin, bekleyin biraz daha dogal bi tavırla, konuştugunuzda da (illaki konusursunuz) ezik veya kavgacı bi tavır takınmayın.. saglam durdugunuzu ve haklılıgınızın arkasnda durdugunuzu görsün
hayır,yalvarmayacağım.bugün içime boşalan adamın,yarın tecavüz etmeyeceğini nereden bileyim,güvenmiyorum artık ben onunla bugün akşam bir kez konuştum haklı olmama rağmen,saygı çerçevesinde kırıldıklarımı anlattım,kendini savundu.daha da yapabileceğim bir şey yok.bundan sonra da kararlıyım,evlilik ortak bir alan.hep onun dediği olamaz sonuçta

Herkesin her huyu değiştirilebilir bana göre, bi hafta konuşmamak büyük problem ağlamaya şimdi dayanamaz zamanla o da işe yaramayacak hele ki ağladığında işlerin düzeldiğini bildiğini farkederse numara diyip kılını bile kıpırdatmaz meselenin köküne inmesi lazım küs kalmak olmamalı

sımarık demek kı bende de var senınkınden bıtane herseye afedrsın oto b*ka kusen
ya kadın odugumu hıssetmek ısterım ben tavır yapım o alttan alsın haklı haksız aramadan
ozaman bız de cocukta yaparız karıyerde ama yok kendılerını vazgecılmez sanıyolar
zor ınsan boylelerı

yok cnm huylu hyundan vazgecmez
7 de neyse 70nde de o

yok cnm huylu hyundan vazgecmez
7 de neyse 70nde de o
Annesine göre benim eşimde de olduğunu iddia ettiği bir sürü huy var, ama bana yok. Hayatta yapmaz dediği şeyleri yapıyor önceden olup şuan olmayan çok huyu var, insanlar değişir her daim değiştirebilmek önemli. Ki küsmek huyu da öyle su ekmek değil değişir. Karısına değer verip kaybetmekten korkuyosa tabi.

haklısın bazı konularda ınsan degısır , degısmelı

ama degısıme acıksa yanı herkes malesef bır degıl

inanın iki tarafta inatciysa meselenin köküne o kadar kolay inilmiyor.bizde de öyle İkimizde inatçıyiz son zamanlarda artık az çok aşmıs olsakta.ben de biraz sinir var asla numara olsun diye ağlamam bunu o bilir zaten, karşımdaki anlamamakta ısrar ettiği zaman sinirlenir o hırsla ağlarım velhasıl kelam eksikliklerimizi bulup duzeltmemiz törpülememiz lazım başka türlü hayat geçmiyor[/QUOTE]

Sirf adam kustu diyede cocuk yapilmazki, oturup duzgunce konusaksiniz.. evlilik sen bebek istiyon ben gezmek istiyom degil her iki tarafta ortak kararlarla ilerlemeli, bu denge saglanamazsa zaten siz tam bir aile olamazsiniz

Rica ederim ne demek.
Konunu okurken içimde hissettim kırgınlığını, ufacıkta derman olabilirsem, mutlu olurum.
Özür dilemek her erkeğe has bir özellik değil malesef.

Yemek filan yapmaman bir anda ani bir tepki olmuş ama eğerki eşiniz sebebini sorarsa susup kendinizi cezalandırmayın. Sebebini dolandırmadan açık seçik sakince belirtin. Sizi yok gibi görüyorsa yokluğunuzun ilk belirtileri bunlar olur bilsin. Olayı da bence yine çocuk olayına getirmeyin. Eşiniz bağlarsa şayet, şu an asıl kırgınlığınızın, eşinizin size olan tavrı olduğunun altını net şekilde çizin.
Bundan sonra tartışma da çıkarmayın hiç. Eşiniz kızar bağırırsa siz sakin cevap verin.

Sakinlik her zaman kazanacak merak etmeyin.

doğum kontrol hapı kullanmaya başlayın ve eşinizle barışın... bende çocuk istiyorum deyin...yapıyoruz yapıyoruz olmuyor hay Allah...kendinizi ne zaman hazır hissederseniz o zaman bırakırsınız korunmayı...
diğer sıkıntılarınızıda onun tavırlarınıda bu arada çözersiniz...

doğum kontrol hapını aldım,ama barışma konusu artık onda.ben elimden geleni yaptım burnundan kıl aldırmayan o

meselenin köküne inmeye çalıştım,kızdığı tek konu çocuk.ama hiç kimse eşine zor kullanmamalı

neye kızdığımı belirttim ki zaten,umursamıyor.sakin sakin konuştum anlamıyor.şu eve bir kamera yerleştirsem dayanamaz siz kızardınız ona.

Sirf adam kustu diyede cocuk yapilmazki, oturup duzgunce konusaksiniz.. evlilik sen bebek istiyon ben gezmek istiyom degil her iki tarafta ortak kararlarla ilerlemeli, bu denge saglanamazsa zaten siz tam bir aile olamazsiniz
bakın ben çocuk istemiyorum demedim ki 1 yıl dedim sadece,alışalım,gezelim,borçları ödeyelim,cinselliği düzene sokalım diye.ama o hep kendi dediği olsun istiyor

ben de aynı sizin gibiyim,normalde çok güçlüyüm ama ona olan aşkımdan ağlıyordum hep,nasıl böyle vahşileşebiliyor diye.meseleyi konuştum usulca anlamıyor,yapacak bir şey yok onun da çabalaması lazım. her şeye ben ayrılacam diyen biri değilim,ama böyle giderse ayrılık kaçınılmaz son olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…