evlilik ne zormuş meğer :( kızlar 3 haftalık hamileyim hapa rağmen,sağlıklı olur inşallah...

hep alttan aldım.çocuk olayını affederdim belki özür dileseydi.ama o önce beni ağlatmayı,sonra kızmayı,sonra da ben küstüm diye küsmeyi tercih etti
evet kusen erkek cekılmez.
kalbını kazanmak ıcın kucucuk bı hareketı belkı fıkrını bıle degıstırebılırdı
yanı beklentılerını al karsına ben bu olayına kızdım cocuk ıcın su vajınusmus olayından dolayı tepkı verdım vs de yanı sen de haklı oldugun konuları anlat kı farkedemedıyse bı farketsın
aynı evın ıcınde faceden ınatlasmak cıddı anlamda ıletısımsız var bence bunu aşın
ve yuvayı dısı kus yapar sozu cok dogru konusmak alttan almak ve tavız vermek degıl
ınsanlar konusa konusa anlasır maglum

ben de iki ay önce evlendim benzer problemler bizde de oluyor benim de evlilik bu muymuş dediğim çok zaman oluyor ama alışma tanıma dönemi böyle olması normalmiş. Erkekler genel olarak aynı çok yuzeysel düşünüyorlar biz her şeyi en ince detayına kadar irdeliyor sorunları onlar gibi görmezden gelemiyoruz malesef. Bi tartışma olduğunda ben istiyorum ki o gelsin yanıma ozur dileyemese de benimle konuşsun birlikte çözmeye çalışalım ama yok nerdeee..ona göre aramızda hiç sorun yok herşey çok iyi hayır yani bende mi sorun var..aramız iyiyken dünyanın en iyi insanı oluyor kötüyken kendini tamamen kapatıyor konuşmuyor bu erkekler tuhaf ya

Evet sidik yarışı değil,ama hep bir taraf mı fedakarlık edecek?Çok kırgınım yatakları ayırmadım ama dokunmasına bile dayanamıyorum yatakta.ilk günler bend e yaklaştım yanına belki sarılır diye,ama yapmadı.benim de ne isteğim ne de huzurum kaldı

Iyi
iyiyken iyi biseyine karistinmi istedigi gibi davranmadinmi ozaman kotu oluyosun soylemedigi laf kalmiyo ama bu sefer anlayana kadar direticem ozur diliycek tak etti sarteller bende artik
:) bende de öyle.ama benimki pek anlayacağa benzemiyor

Sen bilirsin.. Konuşmamayi, onun sana gelmesini kafana koymuşsun. Şu durumda senin için hiçbir çözüm yok o zaman. Bekle ve gör madem ne diyim.. Ne kadar alttan alan hep ben olsam da, 2 gun kusluk bile agir gelirdi bana. Gelmesini beklemekten sıkılmadiysan, beklemenin daha dogru olduguna inaniyorsan bekle.

erkeğin küsenini hiç sevmem,benimki de öyle maalesef

cınsel yonden de sorunlarınız var yenı ılıskı cunku
bu sorunu erkekler anlayamaz ya da ne kadar anlayabılır
sevdıgı kadından cocuk ıstemıs bıde o yonden bakın.
bence esınıze suslenın puslenın bı yemek hazırlayın küslüge son verıp bagırmadan konusursanız sonrasında hak verecektır
hata oldugunu farkedemıyo cunku sızın yasadıgınız sorunları anlayamıyo

çok sıkıldım,yüzüm gözüm şişti artık.ama olacakları biliyorum.yine kavga edeceğiz,kapıyı çarpıp gidecek gibi geliyor

çok sıkıldım,yüzüm gözüm şişti artık.ama olacakları biliyorum.yine kavga edeceğiz,kapıyı çarpıp gidecek gibi geliyor
canım evlılıgın bı cıcım aylarında kavga olmamalı
ne sorunlar ne dertler var
cocuk ıstıyorum hyr ıstemıyorum kavgası bu tamamen konusularak halledılmelı
eger anlayıslı degılse kendın korun
sevıyosan konus
eger ılıskının yanlıs oldugunu dusunuyosan kavga kıyamete yıne gerek yok
karsılıklı saygı ıle bosanın yıpranmayın yıpratmayın bence

evet anlamıyor,ama anlatmama da izin vermiyor,yine beni suçluyor.önce onun sakin olması lazım

O iletişim değil yakarış hatta çoğu zaman boşa konuşma oluyor.. :)

Seni anlamak istemeyen bir bencil var, hep ben hep ben diyen..
Bu evlilikte çift terapisi etkili olur, eşi de gitmeli faydalı olması için..
İlişki yeni evet istersen 8 yıl çık, bir insanı evlendiğinde baştan tanırsın.
Sevgi karşılıklıysa adımlar, alttan alışlar, uyum karşılıklı olur.
Tek taraf verdikçe verdiğiyle kalır. Bir verip bir almayı bekleyeceksin üst üste verince vericilik kadının üzerine yapışıp kalır..

konuşacağım şimdi,gidiyorum

Ben de çok sorunlar yaşadım. İnsanların klasik bakış açısı "sizin kumrular gibi olmanız gerekir, şimdiden böyleyseniz ilerde ohooooo, daha cicim aylarında nasıl böyle olabilir" falan fıstık.
Böyle konuşuldukça da umutsuzluğa kapılıyor insan.Dinlemeyin.
Her insanın anladığı bir dil vardır, çok inatçı, çok umursamaz değilseniz eğer mutlaka zamanla orta yol bulursunuz. İki farklı insanın aynı evin içinde birbirinin huyuna suyuna alışıp törpülenmesi zaman alıyor.

Hiçkimse tekbaşına çocuk kararı veremez
Kalırsam aldırırım ben bedenen Ruhen hazır değilim de
Saçmalığı bırak beni kaybedeceksin de
Ve sende ona karış ne giyiyorsa giydirme kızlar bakar de
Saçına karış sakalına karış
Akşam dışarı mı çıkıyo alma eve kitle kapını

Yazan arkadaş olmuştur belki bilemiyorum. Madem çocuk düşünmüyorsunuz neden etkin bir korunma yönteminiz yok? Sizden çocuk isteyen bir eşten korunmasını beklemek bana mantıklı gelmedi. Hap kullanabilirsiniz, spiral taktırabilir siniz, iğne yaptırabilirsiniz vs...

İki aylık evli bir çiftin aynı ev içinde bu kadar uzun süre küs kalması bana da çok normal gelmedi açıkçası, böyle olmaması lazım.

Kıskançlık olayına nasıl çözüm bulabilirsiniz bilemiyorum. Çok bunalıyorsanız eşinizle birlikte evli arkadaşlarınızı ziyarete gitmeyi deneyebilirsiniz. Birlikte olursanız belki bazı şeyleri daha kolay kabullenebilir.

Ümitsizliğe kapılmayın, evlilik kesinlikle göründüğü gibi kolay değil...

sakınlestır bır hafta zaten kustun daha kac gun daha sakınlesecek bu dusmanmısınız

Gittim konuştum az önce keşke konuşmasaydım bir kahve yaptım,konuşmak isiyorum dedim.o günkü olaya çok kırıldığımı,bunun bencilce bir hareket olduğunu söyledim sadece bir özür bekledim,durdukça ikimiz de uzaklaştık dedim.aynı zamanda aramız iyi olsa da olmasa da sinirli olduğunu,bunun beni kırdığını söyledim.bir de şu pazara bile göndermeyen kıskanç tavırlarını ekledim.ee yani dedi.evliliğimizin devamını istiyorsak çözüm bulalım dedim.sen de dik kafalısın ben de,çözümü yok dedi.sen de bencilsin,ben çocuk istiyorum sen istemiyorsun,çocuk her şeyi düzeltir ben sana daha merhametli davranırım dedi! bense çocuk evlilikteki sorunları düzeltmez,hiç istemiyorum demedim biraz zaman istiyorum demiştim dedim.Ama anlamıyor kızlar Beni kaybediyorsun dedim ve geldim gene yatak odama elimde kahve,gözümde yaş,burnumda peçete

istemiyordum ikna olmuştu,nerden bileyim bana tuzak kurduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…