evlilik ne zormuş meğer :( kızlar 3 haftalık hamileyim hapa rağmen,sağlıklı olur inşallah...

söyledim beni kaybediyorsun dedim ama hiç bir şey olmadı

Şoktayım pes.. Çocuk için mi sevecek seni ki merhamet duyacak.
Allah korusun çocuğun olmasa insan yerine koymaz bu adam seni.
Valla çok iyisin sen arkadaşım çözümü yok diyor bir de.

Bu herif aman beni boşamasın diye alttan alalım kucağına çocuk verelim yuva yıkılmasın ama değil mi iletişimci arkadaşım? Evleneli 2 yıl oldu polyannacılığı bırakalı da o kadar..

Karşında öküz varsa iletişim kurmak için takla atmak anlamsızlaşıyor görüldüğü gibi..

artık kılımı kıpırdatmam onun için

ben törpülenmedim,kesildim artık

15 ay oldu evleneli ilk3 ay kabus sonraki 3 ay cehennem gibiydi şimdi çok iyiyiz
6 ay cebelleştim adamla aynı senin gibi yatak odasına çekildim ağla ağla eee
Şimdi hiç gitmiyorum yatak odasına sorun olunca
Yapıorum kahvemi geçiyorum salona uzatıyorum bacaklarımı alıyorum elime kitabı telimi umursamıyorum onu
Çok kafam atarsa kovuyorum salondan sinirimi bozuosun görmek istemiyorum seni diorum istersen komple gideyim evden Dio
Gitt diorum anlayışsız kocayı napayım kapıyada Çek kaldırma beni yerimden
Tutuşuo sevgili günlerine dönüo
Ben üzüldüğüm kadar üzüldüm sıra onda
Sende hiçç kapatma kendini odalara işine gelir rahatı bozulmaz
Bu savaş senin zafer de senin olmalı

a canım,kaç gündür ben de aynını yapıyordum salonda oturup çayımı kahvemi içiyor dizi izliyordum,ama tükendim.yüzüne baksam kazara ağlayasım geliyor

a canım,kaç gündür ben de aynını yapıyordum salonda oturup çayımı kahvemi içiyor dizi izliyordum,ama tükendim.yüzüne baksam kazara ağlayasım geliyor

Görmek istemiyorsan kovsana o bozsun rahatını
Ayrıca nie evdesiniz ? Gezin tozun dolaşın
Çift arkadaşlarınız yok mu ?
Onlarla vakit geçirin
Nekadar evde durursanız okadar çok sorun çıkar

2.5 aylık evli erkek bu kadar ısrarla çocuk istesin,olacak şey değil.Kesin aileden baskı vardır.Önce çocuk konusunu ciddi konuşup gelecek planınızı netleştirin.
Hamile kalma korkusu,cinsellikten uzaklaştıran kötü bir etkendir.Eşin böyle yapmakla asıl kendi bindiği dalı kesiyor.
Hamile kalmayı ertelemek konusunda uzlaşırsanız,korunmayı eşine bırakma.

Görmek istemiyorsan kovsana o bozsun rahatını
Ayrıca nie evdesiniz ? Gezin tozun dolaşın
Çift arkadaşlarınız yok mu ?
Onlarla vakit geçirin
Nekadar evde durursanız okadar çok sorun çıkar
çift arkadaşımız yok.benim de burada arkadaşım yok.akşamları da dışarı çıkamıyorum maalesef keşke yarın işe başlamasaydım,çeker memlekete giderdim biraz

yok ailesi benim gibi düşünüyor.ama o kıskançlığından yapıyor bence

çift arkadaşımız yok.benim de burada arkadaşım yok.akşamları da dışarı çıkamıyorum maalesef keşke yarın işe başlamasaydım,çeker memlekete giderdim biraz

Anladığım kadarıyla başka şehre gelin gittin
Kafan esince babanın evine gidemezsin buna güveniyo
Çalışmıyorsunda böyle hayat zor
Evli nişanlı arkadaşlarıyla tanıştırsın
Birlikte vakit geçirin
Ve biran önce işe gir

yok ben çalışıyorum,öğretmenim zaten,yarın okul açılıyor.inanın şu an o kadar öfkeli ve ona karşı hissisizm ki ..

Ozaman okuldan evli öğretmenlerle çift takılın İnan işe yarıo
sorun aile gezmelerine gitmek değil,onun arkadaşlarına bazen gidiyoruz ama 2 çocuklu 40 yaşında,benim annem 43 yaşında.yani severim, konuşurum anlaşırım ama yaşıtım bir arkadaş istiyorum,gezebileceğim,dertleşebileceğim .okula da adapte olamadım henüz.

Bak seen "çocuk olursa sana daha merhametli davranır" öyle miymiş? Canım benim şu cümle kocanın bu tavrının ne kadar kasıtlı, bilinçli ve senin inadını kırıp ben ne dersem o olacak dedirmek içün yapıldığının kanıtıdır. Bi de asla unutma biz kadınlarının sandığının aksine, erkekler ağlayan kadına üzülüp yelkenleri suya indirmez, tam tersi sinir olur ve katlanamazlar. Kadın güçlü olsun isterler, evet hem o gücü böyle kırmaya çalışırlar hem de senin güçlü ve kararlı olman hoşlarına gider. Evliliğin için iyi şeyler yap evet bu bizim eşlerimize karşı görevimiz, amaaa eşler bazı şeyleri bilmiyorlarsa acıyla veya iyilikle ; bir şekilde öğrenicekler. Bu kadın için de erkek için de geçerli. Sakın bundan sonra ağlama, eşinle inatlaşma da. Hayatına devam et, hatta sıradan günlerde olduğu gibi günaydın, hava çok sıcak, iyi geceler de de. Yıpratma kendini inanbu günler geçer. Eşin konuşmaktan anlamayan çabuk kavga eden biriyse sen de he deyip geçmeyi öğren, o da senin bazı şeylerden vazgeçmeyeceğini er yada geç öğrenecek. Sil göz yaşlarını sen de şarkılar mırıldanarak gezin, orası senin evin ve bu konu er geç kapanacak. Önce kendini düşün ve toparlan.

ben de oğretmenim seninle o kadar benzeşiyoruz ki canını hiç sıkma bak yarın okul açılıyor yeni yeni insanlar gelmiştir onlarla tanışırsın hayatına farklılık gelir negatif ruh halinden çıkarsın uzun sure tatil olması da çalışan biri için sıkıntılı olabiliyor belki biraz da bundan durduk yerde tartışmalar olabiliyor..iş hayatınla meşgul ol biraz rahatlarsın

istemiyorum onunla konuşmayı artık.ona yemekler hazırladım,çayını meyvesini verdim.iyi geceler falan dedim evin içinde ama bir adım atmadı suçlu olmasına rağmen.kabul etmiyor istemiyorum artık,şu an boşanmayı bile düşünüyorum çevre baskısına,kredi borçlarımıza rağmen.ben de kırıldım diyor.niye içime boşalınca kızdım diye.köle istiyor karşısında.ama söyledim az önceki konuşmada ben artık pazara gitme,arkadaşlarınla kafede buluşma gibi şeyler söylemişti,ben bunları yapacağım dedim.sen beni değiştirmeye çalışıyorsun,ama mutlu etmiyor bu beni dedim

artık kendimi işe vereceğim.şubatta okuluma gelmiştim,zümrelerim istememişti beni ek dersleri kesiliyor diye,sıkıntılar yaşamıştım.okul küçük çok fazla genç yok.evli olanlar da yaş olarak da benden büyükler.çevrem de olmadı o yüzden.eski okulum ne güzeldi onlarca arkadaşım vardı ben buraya sırf onun için erken geldim şubatta tayin istedim,evimi dizdim,düğünden önce yapılması gerekenleri yapalım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…