Evlilik ne zormuş

serenityjane

Guru
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
250
35
318
.
Arkadaşlar ben evleneli 2 yıl oldu ama kendimi hala çocuk gibi hissediyorum. Ev işleri çok zor geliyor. Kendime hiç vakit ayıramıyorum. Hele çocuğum da olsa iyice kendimden kopacağım. Bekarlık ne rahatlıkmış. Çok sinirli bir insan oldum işlerimi yetiştiremeyince çok agresifleşiyorum. Hem evliliğini yürütüp hem süslü bakımlı gezen kadınlara çok imreniyorum. Kv kp de bize çok düşkün sürekli çağırıyorlar. Kendimi özlüyorum:(

Özellikle kadınlarda evlenme merakı vardır coğunluk olarak.Ve üç aşaği beş yukarı da evliligin formati da aynidir..Erkekler de evlendikten sonra değisirler :) Konu sahibinin actigi bu konuyu evlenenedim diye konu açanlar okumalı bir zahmet .. Evlilik böyle bir sey ,yapacak cok bi sey yok.Kp ve kv ye mesafe en başta konmali.

Şu sıra bebek yapma o zaman. Alışırsın. Biraz bekarken serbest yetiştiysen şimdi boyle kapalı kutu da kalmış gibi geliodur ki bana da oldu. Sahilde eşimle yürürken bile bekar lak lak yaparak kafede gülen kızlara imreniyordum. Ama zamanla gecti olgunlaştım sanırım. Bende cok gezen col eglenen birisi idim. Evlilik insanın üzerine bir agırlık bindiriyor bu bir gercek.

Aynen bekarken arkadaşlarımla sık sık gezerdim şimdi onları pek göremiyorum. Kv sürekli onlara gidelim istiyor emrivaki yapıyor resmen mecbur kalıyorsun. İyi niyetli olduğu için kalbini kırmak istemiyorum ama kendime vakit ayıramıyorum.

Aynen bekarken arkadaşlarımla sık sık gezerdim şimdi onları pek göremiyorum. Kv sürekli onlara gidelim istiyor emrivaki yapıyor resmen mecbur kalıyorsun. İyi niyetli olduğu için kalbini kırmak istemiyorum ama kendime vakit ayıramıyorum.
Zamanla gecer bu şekilde düşünürsen eşinden sogursun. Düzene oturur kuzum dert etme.

Back
X