- Konu Sahibi ahkalbimah
-
Siz atanmışsınız sanırım, ama eşiniz atanamamış...
Bunu dert ediyordur emin olun.
O nedenle belki de kafa dagıtmak amaçlı kurdugu siteyle ugraşıyordur...
Evlilik iyi günde kötü günde sözüyle başlıyor.
Anladıgım kadarıyla herhangi bir sorun da yok...
Eşinize destek olun...
Arkadaşlar ben eşimin beni sevdiğini biliyorum. Ben de onu çok seviyorum. Ben öyle hani evliliğim bitiyor havasında değilim. Biz çok zor şartlarda evlendik. Çok zor şeyler yaşadık. Maddi ve manevi çok şeyle uğraştık hala da uğraşıyoruz. Bu sıkıntıları atlatmak her şeyi düzeltecek ama ben yoruluyorum. Çok ama çok yıprandım.
Eşim atanamadığı için bunalımda. Eşimin ataması olmadığı için kendini kapattı.Ücretli öğretmenlik yapıyor. okuldan eve evden okula gidip geliyor. Gelince de yorgun oluyor uyuyor bir iki saat. o yüzden de gece geç saatlere kadar oturuyor. Aynı saatte yatmamız imkansız gibi oldu. Yalnız uyumak çok keyfimi kaçırıyor.
Eşim bir de bilgisayar bağımlısı. Okuldan geldiğinde bilgisayara takılıyor.Kendi yaptığı site var bütün gün onunla uğraşıyor. o bir koltukta bilgisayara takılıyor ben de diğer koltukta ya kitap okuyor, yazılı okuyorum ya da tv izliyorum. İlgisizlik beni bunaltıyor. Sanki evli gibi değil de ev arkadaşı gibiyiz. Ama yine de herşeye rağmen eşimin yanındayım. En ufak bir kırgınlık beni çook yaralıyor. Kavgaya tahammülüm yok. Kafam bozulsa onun yanından kalkıp oturma odasına gidiyorum. Birazdan arkamdan geliyor. il
Sizce evlilik nedir? O kadar zorluğa rağmen eşin yanında olmak mı yoksa eşinle birlikte günlük gülistanlık vakit geçirmek mi.Bakalım sabrın sonu selamettir. bunlar düzelecek biliyorum.
duzelme falan olmuyacak beklentıye gırme:44: eşin siteyi bırakırmı bırakmaz bence yarın bı gun cocuk olucak sen cocukla eşin yıne bilg. ugrasıcak. yada eşler bişeyle ugrasacak. kımı arkadslarıyla kımı karı kızla kimi tv yle kımı uykuyla işte böle böle evlilik oluyor canım ya
bizde aksam yemegı yedık eşim uzandı- ben mutfagı topladım çay yaptım içtik. sonra o kızmzla oynadı ben mutfaktaydım. şimdi ben face ve nete takılıyorum o salonda tv ızlıyor. kıızmıda uyuttum. bıradanda yatıcaz . eşim koltukta uyuyup klacak . falan filan hergun bölemalesef öle aşk dolu sahneler fılmlerde bence ... sevgılıyken 5 saat konsabılen ınsanlardık erkenden bulusur geceye kadar bırlıkteydık zamn gecırıdık sınema gez dolas ama sımdı bunada sukur ya Allhım dermansız dert vermesın kıızma saglık versın bıze aileme saglık versın tek imtihanım bu olsun . bu arad bizde öğretmeniz
duzelme falan olmuyacak beklentıye gırme:44: eşin siteyi bırakırmı bırakmaz bence yarın bı gun cocuk olucak sen cocukla eşin yıne bilg. ugrasıcak. yada eşler bişeyle ugrasacak. kımı arkadslarıyla kımı karı kızla kimi tv yle kımı uykuyla işte böle böle evlilik oluyor canım ya
bizde aksam yemegı yedık eşim uzandı- ben mutfagı topladım çay yaptım içtik. sonra o kızmzla oynadı ben mutfaktaydım. şimdi ben face ve nete takılıyorum o salonda tv ızlıyor. kıızmıda uyuttum. bıradanda yatıcaz . eşim koltukta uyuyup klacak . falan filan hergun bölemalesef öle aşk dolu sahneler fılmlerde bence ... sevgılıyken 5 saat konsabılen ınsanlardık erkenden bulusur geceye kadar bırlıkteydık zamn gecırıdık sınema gez dolas ama sımdı bunada sukur ya Allhım dermansız dert vermesın kıızma saglık versın bıze aileme saglık versın tek imtihanım bu olsun . bu arad bizde öğretmeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?