Evlilik nedir? Surekli yalnizlik hissi varsa?

Size sunu sormak istiyorum, esimin sevgisi neden yetmiyor bana?

Nedenini bilmiyorum ama esimin sevgisi yetmiyor bana....

Nedenini bilmiyorum ama soyle bir durum var, annem birseyi onaylamiyorsa ve yapiyorsam, kesinlikle o seyden zarar gorecegime olan inancim var. Kisaca onun kontrol alani disina ciktigim an kolum kanadim kiriliyor. Anneler hep hakli midir? Onlarin istemedigi birsey yaptigimda illa basarisiz mi olacagim?
Babamin o baskin tavri degil ama annemin bu hep hakli cikma durumu olayi beni mahvediyor....beyin olarak gercekten bittim gercekten

Siz depresifsiniz bence o depresif özleme halini sevmişsiniz sürekli onu yaratıyorsunuz kendinize. Bence bir an önce aynanın karşısına geçip kendinizle konşup bu histen kurtulun

1 yıldır ailemden uzakta bir şehirde yaşıyorum ara ara gitmeme rağmen o kadar çok özlüyorum ki onları sürekli gözümün önüne geliyorlarbirde siz yurt dışına gitmişsiniz böyle hissetmeniz çok normal zamanla yoluna girecektir... şu da bir gerçek ki ailenin Yeri çok ayrı ah ah!

Bence yurtdışında olduğun için normal
Ben mesela yurtdışına çıkınca burayı o kadar özlüyorum ki yatağımı evimi
Ama sorsan orada yaşamak isterim.gidince ülkemi özlüyorum.burdaykrn de orayı
Çok garip bir his
Nereye gitsem hep bir yerleri özlüyorum
Eşini seviyorsan bence dayanmalısın
Bağlanma problemi değil bence

Aileni özlemen cok normal, ama bu durumu eşim var ki neden bu özlemi cekiyorum diye yorumlaman yanlış, aile çevre eş dosttan bir uzaklasmıslık söz konusu zaten, ve de aileye baglı olarak özlem duymak orda kendinizi bu anlamda yalnız hissetmenizde normal, buna alışmak icin uzman destiği evet alabilirsiniz, ama en cokta duygularınızı eşinizle paylaşmalısınız, onunla yapacagınız konusmalar aslında yalnız olmadıgınızı size daha güzel nakşedecektir :)

Ya bu "kendi kendini gerçekleştiren kehanet" oluyor işte. Anneniz onaylanmadiği zaman içten içe hep sonunda mutsuz ya başarısız olacağınızı düşünerek hareket ediyorsunuz belki de.

Aileyi herkes özler, özlemek ayrı. Ama sizce de bağımsız olma zamanınız gelmedi mi? Bizim ülkede anne babalar çok sever çocuklarının hayatina karışmayı, akıl vermeyi. Ama düşününce, anne babalar hep de haklı çıkmıyor hatta tam tersi karisinca bazi şeyleri daha beter hale getiriyorlar.

"Anneniz onaylanmadiği zaman içten içe hep sonunda mutsuz ya başarısız olacağınızı düşünerek hareket ediyorsun" İste TAM OLARAK BU! Yeminn ederim boyle hissediyorum. Bana telefonda dese ki "kizim icime dogdu iyi bir isin olacak", yemin ediyorum tum modum degisecek!
Allahim bu nasil bir asiri bagdir, ya da nedir bu, nasil bir duygudur bu, her dediginin harfiyen cikmasina o kadar alistim ve inandim ki, dediginin disina ciktigimda nefes alamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…