Evlilik öncesi ailemle yaşadığım sorunlar

Tebdilimekan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2017
443
757
103
İyi geceler arkadaşlar. Çok zor durumdayım psikolojim çok bozuldu nerden başlasam bilemiyorum. Düğünüme 10 gün kaldı. 1 yıldır ailemle özellikle annemle kavga ediyoruz. Sebebi eften püften şeyler. Annem sürekli küçük konuları gündeme getirerek benim huzurumu bozuyor. Erkek tarafını hiçbir şekilde beğenmiyor herşey 4 4 lük olsa bile bi kusur bulup bunu aylarca söylüyor. Sürekli bana değer verilmediğini iddia ediyor. Dahası bu sebepler yüzünden beni evlatlıktan reddetti hakkını haram etti vs vs. Ailemden manevi anlamda olumlu hiçbir destek görmedim. Yok nişan bohçan yırtık geldi yok hamam seti yoktu onlara gittik aç geldik damat kendini beğenmiş vs vs. Bir sürü saçma sapan şeylerden bana ve erkek tarafına cephe almış durumda. O kadar bunaldım ki ben de artık susmuyorum bu sefer de onları attığımı karşı tarafı tuttuğumu sölüyolar. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım her gün kavga ediyoruz her gün ağlıyorum hiç acıması yok. Babam diyoki kınanda olay çıkaracam sevmiyorum onları yakalarından tutup kız istemesiydi kızı benden alamazdınız diyeceğim diyo. Ben aylık anneme 1500 tl para gönderirim ben geçinemem ama geçenlerde bana bu eve 5 kuruş katkın yok dedi çok zoruma gitti. Yazmadığım daha bir sürü şey var. Bir anne bir baba evladına bu kadar zulmetmez. Arkadaşlar bana bir akıl verin napayım benim psikolojim iyice bozuldu ne heyecan ne heves kaldı.

Deveye diken,insana ... Yaraniyor. Umarım bundan sonra mutlu olursun şimdi agla,o zamana ağlayacak göz yaşın kalmasin. Her günün bı öncekinden huzurlu geçsin inşallah.

Eş adayında ve ailesinde problem mi var? kültürel olarak çok mu farklisiniz

Doğurmakla, büyütmekle anne baba olunmuyor işte. Ne acı. Evladını düşünmeyen, mutluluğu ile mutlu olamayan insanlar, tam bir vicdan yoksunudur bence. Herşey beklenir. Azcık sesinizi çıkarın sizde. Pasif durmayın onların karşısında. Böyle insanlar ondan anlar

Eş adayında da ailesinde de problem yok. İkimiz de öğretmeniz. Kültürel olarak da farklı değiliz. Aynı memleketteniz.

Ben de sesimi çıkarıyorum zaten pasif kalmıyorum ama annem o kadar zor bir kadın ki. İstiyo ki herşey benim istediğim gibi olsun herşeyi ben idare edeyim. Birbirimizi kırıyoruz laf sayıyoruz küs kalıyoruz hakkını helal etmiyo. Hakkını helal etmeyince de ben kendimi çok kötü hissediyorum

Çünkü annem bana güvenip borca girdi. Gerçi ben bu durumdan pek emin değilim ama olsun ailem sonuçta. Benim zoruma giden şey ben para yetiştiremezken fedakarlık yapıp ailemi düşünüyorum. Onlar bana hayatı zindan ediyo.

Hata yapıyorsunuz. Evlenince eşiniz de ailesine yardım etse sorun çıkarar. Kesinlikle ama kesinlikle parayı vermeyin.

Neyin borcuna girdi? Hic olan borcu ve ödemeleri gördün mü? Böyle aileye kurus vermem ben

Geçen yıl ev aldı. Kredi çekip aldığını söyledi. Hazırda birikmiş parası vardı. Babamın maaşı, benim 2 yıldır gönderdiğim para ve kiralık dairelerden gelirleri var.

Nisanlindan eminsen düğüne kadar idare et, aileler muhatap olmadan atlatmaya çalışın.zor durum Allah kolaylığını versin.
Ve bence evlendikten sonra para verme

Geçen yıl ev aldı. Kredi çekip aldığını söyledi. Hazırda birikmiş parası vardı. Babamın maaşı, benim 2 yıldır gönderdiğim para ve kiralık dairelerden gelirleri var.

Eeee o zaman tek enayi senmisin???? Ne diye kendin sikisip annene veriyorsun???? Birikmis parasiyla gelen kiralarla ödeyiversin. Ödeyemiyorsada satsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…