- 2 Ağustos 2017
- 443
- 757
- 103
- Konu Sahibi Tebdilimekan
-
Ertesi gün annem nişanlımı bir köşeye çekip annen böyle dedi bu kadar mı yoksulsunuz alamıyosanız ben alayım demişti. Üstelik annesinin taklidini yaparak el ayak ufalayarak. Nişanlım da dedi ki bir anlık öyle söylemiş olabilir yardımcı olacaklar ben kimseye muhtaç değilim demişti. Yani nişanlımın da anneme karşı olumsuz bir önyargısı var.
Umarım. Eğer evlendikten sonra para sıkıntısı yaşarsam 1500 tl değil 1000 tl göndermeyi düşünüyorum
Benzer şeyleri yaşadım, benim eşimin ailesi maddi manevi daha iyi durumda olmalarına rağmen annem hep kötüler, biz 10 yılı geçti evleneli, iş güç sahibi insanlarız , annem hiç değişmedi. Hala bugün olmuş onlarla iyi geçiniyorum diye sevineceğine , bizi attın onları seviyorsun diye söylenir. Neticede demem o ki bu kafada insanlar değişmiyor, istiyor ki seni aileni yıllar gecsede o yönetsin, herkes onu dinlesin. Öyle bir dünya Yok tabi. Senin yapacağın tek şey kendi ailen diye ayrıcalık tanımayıp, aileler arasında adil davranmak, ve kendi çekirdek ailende mutlu olmak. Kimseyi karıştırma. Çünkü annenin amacı senin mutluluğun değil, onun dediğinin istediğinin olması. Oyüzden dikkatlı olmalısın.Umarım. Eğer evlendikten sonra para sıkıntısı yaşarsam 1500 tl değil 1000 tl göndermeyi düşünüyorum
Ya ama ağzıyla istiyo ne yapabilirim. Annem sonuçta bana o kadar emek harcadı özel okullarda okuttu dersanelere gönderdi.
Ben de bu tarz şeyler söyleyeceğim zaten. Teşekkürler.
Neden mi açtım? İçimi dökmek ve benle aynı şeyleri yaşayanlarla dertleşmek için. Diğer üyelerden öneri ve tavsiye almak için. Ben sana senin dediğin yanlış mı dedim canım? Bana boşanırsın diyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?