Evlilik Öncesi Anormallikler

İlk eşinden neden ayrılmış ? Sanki aynı sebepler sizin içinde geçerli olacak

Siz ciddi ciddi böyle bir geri zekalıyla evlenmeyi mi düşünüyorsunuz hala? Lütfen o kadar şuursuz olmayın. Leş gibi bir herif, duygusuz, empati yoksunu, yalancı, yüzsüz... Daha çok sayardım da... Bu kadar rezil vasıflara sahip bir adam size güzel olan ne verebilir ki, nikaha 3 ay var diyorsunuz? Umarım bir daha ki mesajınız gözüm açıldı, ipin ucundan döndüm temalı olur.

Hanımefendiler güzel parmaklarınızı boşuna harcamayın konu sahibine o kadar laf söylendi direk ayrıl sen de onu engelle vs diye konu sahibi hala nişanlısının/ sevgilisinin engeli kaldırmış mı diye takip etmekte ve adama mailden konuşulmaz bu konu diyip hala adamla konuşma derdinde adam bir kelime etse atlayacak direk hatta şuan barışmış bile olabilir

Kusura bakma ama zekanda sorun mu var gerçekten soruyorum. Böyle bi insanla 3 ay sonra nikahım var napıcam diyosun pes . Bu kadar şey yapana kadar ayrılmamana da pes sürekli barışmanada pes.

Narsist marsist degıl ayol, senı sevip deger vermiyor sadece. Evlenınce duzelır belki.

Aslında ne yapacağınız çok açık
Yol yakinken dönün

Niye sürekli ağlıyorsun
Ayrılmak bu kadar zor mu ?niye bu yeşilçam formatında dramlar
En başta çocuklu adamla olman hata

Bulmuş hiç evlenmemiş kiz seni el üstünde tutacağına neler yapmış sana
Daha ne bekliyosun hala nikah nisan deyip duruyosun çocuk da değilsin ki

Dolu dizgin ucuruma dogru kostugunuzun farkindamisiniz?
Kendinize hayatinizin en büyük iyiligini yapin,kendinizi kurtarin bu adamdan.

Her şey apaçık ortada sormana bile gerek yok. Evlenme.

Siz deli misiniz kuzum?
Hayat bile bu evliliği engellemek için tüm imkanlarını sermiş. Corona bile sırf siz evlenemeyesiniz diye çıkmış olabilir.
Bu fırsatı değerlendirin.

Ben bu kadarını bildiğinizi bilmiyodum. Filmin basından sonunu tahmin edersiniz diyodum ama sonunu da izlemissiniz. En ufak yorum yapmicam

Şu anda online terapi gibi bi seçenek var gerekirse ilaç desteği de alın.
Sizin psikoloji gitmiş tamamen.
Çok yoğun terapi almanız lazım.

29 yaşındasınız küçük değilsiniz zaten öyle de mutsuzsunuz böyle de.
Hiç olmazsa tek başına mutsuz olun ağlayın zirlayin bunlar olabilir insani şeyler.
En fazla 2 3 ay ağlarsınız sonra geçer.
Ama ısrarla sevgi dilenmek böyle bi manyağa maruz kalmak hiç insani değil.

Vay be demek bu narsistler aynı sözleri söylüyorlar kurbanlarına...Ben birebir aynı sözleri duydum şaşkınım şu an...Kan kusturdugumu söylerdi sürekli...
Ne kadardır birliktesin bilmiyorum ama çok çabuk ortaya koymuş kendini sanki, benimki 3.yıldan sonra bu çirkeflikteydi...

Birebir tıpatıp aynı muameleleri gördüm, aynı sözleri duydum...
Sen acı çekip üzülürken, senin enerjini emerek o gücüne güç katıp daha iyi hissediyor...

Şunu da söyleyeyim sen evlenmek istesen bile o zaten evlenmeyecek, süründürür seni böyle...Evlilikte yaşayacaklarının daha %1'ini görmüşsün....Herhalde sevgin de bitmiştir...

Terketmeni ve kesinlikle birdaha iletişime geçmemeni tavsiye ederim çünkü yine dönecektir...
Neden terketmelisin? Çünkü zaman kaybedeceksin sonunda mutlaka ayrılacaksın ama yılların gidecek ..Çünkü seni asla mutlu ve huzurlu edemez, huzur ver diyor ama huzurun olduğu yerde huzursuzluk çıkarmak onun işi...

konunun komple şaka olduğunu düşünüyorum yoksa havale falan geçirdiniz sanırım bu adamla hala devam etmenizin akla yatkın bir açıklaması olamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…