Evlilik öncesi borç ve borcu ödemeyen abi derdi..

bakin buraya yaziyorsun bende fedakarlik yapiyorum ayrilamam kelimesini sevmedigimi belirttim...burda oturup hadi kiriyim onu diye yazmadim ... bu benim fikrim ...olumsuz olunca o da oyle dusunuyor deyip gecin .. ben sizi tanimiyorum benim soylememle kalbiniz kirilmasin farkli dusunuyorum ... allah yolunuzu acik etsin ben sizin mutsuzlugunu istemem ben kimsenin mutsuzlugunu istemiyorum... demek istedimki ailesi boyle ...simdi goz yumup sonra sevgiliniz abisine paralari verince siz rahatsiz olacaksiniz... o gun geldiginde ben katlanayim o kadar emek verdim mi diyeceksiniz dedim ... kimseyi kirmak gibi bir amacim yok

İnternet azizliği diyelim mi aradaki yanlış anlamaya? Çünkü yazdıklarınızı ilk okuduğumda gayet sert bir tepki gibi geldi bana, herkesin fikri kendince doğru dile getirdiniz teşekkür ederim, son söylediklerinize gelince daha önce de belirtmiştim bir mesajımda ayrılmak kolay ya da öyle bir anda olacak bir şey değil benim için. Yazdıklarınızı yaşayabilirim ancak bu yarın evleniyorum ve bu olanları bugün evlendim konumunda olmadığım için zamanla görüp tartıp karar verebileceğim bir durum. Keza ailesi ile bir şekilde düzelse bile bizim aramızda bambaşka bir sorun da yaşanabilir. Hayat bu..

Canım bir kez daha düşün aşırı borçla evlenmiş ve hayatı zehir olmuş biriyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…