- 9 Ocak 2012
- 15.553
- 30.161
- 798
- Konu Sahibi Sevgiperisi88
Evet o benim. Belki de çalışmasaydım o çalışmaktan eve bakmaktan fırsat bulamazdı. Belki daha kıymetli olurdum diye düşünüyorum bazen. Tabi Allah elimden almasın işimi ama bakıyorum abilerinin eşleri yan gelip yatıyor adamlar deli gibi çalışıp kadınları memnun etmeye çalışıyor. Ablalarıda aynı şekilde. Ha tam tersi ortada kalabilirdim. Ama para para diyen adamdan da hayır gelmiyor iştesiz polis eşi önüne gelen kadınla yatan üye değil miydiniz?
ev hanımı olsaydınız o adama mahkum kalabilirdiniz yalnız, onu ne yapacaz? -karıştırıyorsam kusura bakmayın.
tamam elbetteki keşke yaşanan kötü olaylar hiç yaşanmamış olsa ama ana fikir şu: çalışan kadın en azından kendi önüne bakabiliyor. zaten biz ev işini yap çocuğa bak + çalış demiyoruz ki kimseye.
bu tabi ki delilik.
ama çaresi kadının işten çıkması/az çalışması mı? çaresi erkeklerin orta yola gelmesi... ev işi yapmayacak erkekle evlenmeyin güzel arkadaşım...
yahu madem 2 kuruş kazanıyorsunuz
evlenmek sizin neyinize?
nasıl kira ödeyeceksiniz? neyle çocuk bakacaksınız?
ve madem 2 kuruş şartlar kötü siz neden aynı şehirde olduğunuz aileyi görmek gibi saçma sapan bi bahaneyle part-time çalışmayı düşünebiliyorsunuz?
inanılmazsınız gerçekten....