- 11 Eylül 2015
- 3.281
- 12.589
- 208
- Konu Sahibi aburcuburcuburcu7
-
Herkese mutlu seneler diliyorum. Benim şu anda elimde biraz para var. Aslında ev almak istiyorum ama begendiğim evlere yetmiyor, miktar eksik kalıyor. Hayatımda biri var ve evlenmek istiyoruz. Erkek arkadaşıma paradan bahsetmeli miyim, şu anda bu paraya ev alıp kiraya verebilirim ama kendim evlenince kirada oturacağım bu durum bana mantıklı gelmiyor. Erkek arkadaşıma bahsetmeden birşey almak da içime sinmiyor. Evet ben bu parayı ondan önce kazandım ama para mal paylaşımına girmesin diye mal almışım gibi bir intiba bırakmak istemiyorum. Siz olsanız evleneceginiz insana parayı söylermiydiniz ve nasıl değerlendirirdiniz
Sonuçta sizin paranız ve sizin kararınız. İstediği intibayı alabilir ki herhangi bir hakkı yokken de neye gücenecek? Bu şekilde söylerseniz esas söylediğiniz gibi düşünür. Bence alabiliyorsanız da evlenmeden önce alın daha iyi. Onca çalışmışsınız kendinizi düşünerek yatırımınızı yapın. Bahsetmenize bile gerek yok.Herkese mutlu seneler diliyorum. Benim şu anda elimde biraz para var. Aslında ev almak istiyorum ama begendiğim evlere yetmiyor, miktar eksik kalıyor. Hayatımda biri var ve evlenmek istiyoruz. Erkek arkadaşıma paradan bahsetmeli miyim, şu anda bu paraya ev alıp kiraya verebilirim ama kendim evlenince kirada oturacağım bu durum bana mantıklı gelmiyor. Erkek arkadaşıma bahsetmeden birşey almak da içime sinmiyor. Evet ben bu parayı ondan önce kazandım ama para mal paylaşımına girmesin diye mal almışım gibi bir intiba bırakmak istemiyorum. Siz olsanız evleneceginiz insana parayı söylermiydiniz ve nasıl değerlendirirdiniz
Tabi ki evlenmeden alacaksınız, o sizin güvenceniz. Bırakacağı intibayı yerim, dünyanın binbir türlü hali var. Erkekler kadınları ortada beş parasız bırakırken hiçte intiba düşünmüyorlar.
Kesinlikle söylemeyin. Eksik kalan kısma üç kuruş ekleyip ortak malımız diyecek. Gerekirse borç bulun ve ev alın ve olur da evlenirseniz paylaşım olmasın.Herkese mutlu seneler diliyorum. Benim şu anda elimde biraz para var. Aslında ev almak istiyorum ama begendiğim evlere yetmiyor, miktar eksik kalıyor. Hayatımda biri var ve evlenmek istiyoruz. Erkek arkadaşıma paradan bahsetmeli miyim, şu anda bu paraya ev alıp kiraya verebilirim ama kendim evlenince kirada oturacağım bu durum bana mantıklı gelmiyor. Erkek arkadaşıma bahsetmeden birşey almak da içime sinmiyor. Evet ben bu parayı ondan önce kazandım ama para mal paylaşımına girmesin diye mal almışım gibi bir intiba bırakmak istemiyorum. Siz olsanız evleneceginiz insana parayı söylermiydiniz ve nasıl değerlendirirdiniz
En kısa sürede paranızı değerlendirin ve aslaa erkek arkadaşınıza şu an paranız olduğunu ve ev almak istediğinizi bile söylemeyin. Aldıktan sonra uygun denk geldi aldım der geçersiniz. Onu ilgilendiren bir durum yok zaten şu an sadece erkek arkadaşınız kendi kazandığınız paranız onu ilgilendirmiyor.Herkese mutlu seneler diliyorum. Benim şu anda elimde biraz para var. Aslında ev almak istiyorum ama begendiğim evlere yetmiyor, miktar eksik kalıyor. Hayatımda biri var ve evlenmek istiyoruz. Erkek arkadaşıma paradan bahsetmeli miyim, şu anda bu paraya ev alıp kiraya verebilirim ama kendim evlenince kirada oturacağım bu durum bana mantıklı gelmiyor. Erkek arkadaşıma bahsetmeden birşey almak da içime sinmiyor. Evet ben bu parayı ondan önce kazandım ama para mal paylaşımına girmesin diye mal almışım gibi bir intiba bırakmak istemiyorum. Siz olsanız evleneceginiz insana parayı söylermiydiniz ve nasıl değerlendirirdiniz
Allah gecinden versin ama annenin ustune alirsa vefat halinde baba ve varsa diger kardesler de mirasci olur.Hiiiiç bahsetmemelisin. Şuan kendi üzerine alırsan ileride, "bu dönem birlikteydik, neden hiç söylemedin" diyebilir. Yani karakterini en iyi sen bilirsin. Ama annenin üzerine filan alabilir ve kiraya verebilirsin. Evlenirseniz, annen sana o evi miras olarak verir ve eşin de hiç bir hak iddia edemez.
Benim birikimimPara çalışarak sizin birikiminizmi? Yoksa ailenizden mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?