- 9 Ekim 2023
- 1.350
- 1.924
- 53
- 28
- Konu Sahibi aburcuburcuburcu7
-
Yani ben olsam soylerdim ama soyle, gizli sakli is yapmamak icin… ben de su evi almayi dusunuyorum sonra da kiraya verecegim diyebilirsiniz. Yani ondan bir onay beklemeyin, bakin bakalim ne tepki verecek. Bence bu da evlenmeden once iyi bir kriter olur. Benim sadece eski bir arabam var. esim hicbir zaman ona ortak olmadi. Satisa koydugumda birkac alici ciktiginda sen bilirsin hayatim, senin araban karar senin vs der. O yuzden bakin bakalim ne tepki verecekHerkese mutlu seneler diliyorum. Benim şu anda elimde biraz para var. Aslında ev almak istiyorum ama begendiğim evlere yetmiyor, miktar eksik kalıyor. Hayatımda biri var ve evlenmek istiyoruz. Erkek arkadaşıma paradan bahsetmeli miyim, şu anda bu paraya ev alıp kiraya verebilirim ama kendim evlenince kirada oturacağım bu durum bana mantıklı gelmiyor. Erkek arkadaşıma bahsetmeden birşey almak da içime sinmiyor. Evet ben bu parayı ondan önce kazandım ama para mal paylaşımına girmesin diye mal almışım gibi bir intiba bırakmak istemiyorum. Siz olsanız evleneceginiz insana parayı söylermiydiniz ve nasıl değerlendirirdiniz
Hic durmayın bence. Acilinden butçenize gore ev alin ve kiraya verin. Kimseye de hesap vermek zorunda değilsiniz su durumda. Daha resmiyete dökülmemis bir is için bu kadar düşünmezdim ben. Hem kira geliriniz olur.Benim birikimim
Araba alin o zamanHerkese mutlu seneler diliyorum. Benim şu anda elimde biraz para var. Aslında ev almak istiyorum ama begendiğim evlere yetmiyor, miktar eksik kalıyor. Hayatımda biri var ve evlenmek istiyoruz. Erkek arkadaşıma paradan bahsetmeli miyim, şu anda bu paraya ev alıp kiraya verebilirim ama kendim evlenince kirada oturacağım bu durum bana mantıklı gelmiyor. Erkek arkadaşıma bahsetmeden birşey almak da içime sinmiyor. Evet ben bu parayı ondan önce kazandım ama para mal paylaşımına girmesin diye mal almışım gibi bir intiba bırakmak istemiyorum. Siz olsanız evleneceginiz insana parayı söylermiydiniz ve nasıl değerlendirirdiniz
Arabam var. Model yükseltmek veya ikinciyi almak da diğer giderleri düşününce ( kasko,sigorta,bakım)mantıklı gelmiyorAraba alin o zaman
Benim gozlemim erkekler zaten kadin calisiyorsa onun maasi üzerinden hesap yapiyor bir de birikmisi var diye bilirse o paraya da çökmek isteyebiliyorlar. Bu cirkin gibi gelebilir ben biraz sert yazdim ama ne kadar yumusatsak da nisanlinizla paylastiginizda alacagi araba icin bile paraniza goz dikebilir ya da arabasi varsa daha iyisi olsun diye o parayi isteyebilir.
Yatirim tavsiyesi vermek uygun olmaz ama mesela ev alsaniz kredi cekseniz esinizle odediginizde sadece odenen kısmın yarısı esin hakki oluyor. Gerekirse kendi evinizde oturun ya da kiraya verin. Eviniz arabanız olsa mecbur öğrenir ama para goze gozukmez ara yerde çarçur olur kiymeti kalmaz
Arabasini alamayan cahil benArabam var. Model yükseltmek veya ikinciyi almak da diğer giderleri düşününce ( kasko,sigorta,bakım)mantıklı gelmiyor
Yalnız değilsin benim de ne evim ne arabam bir dikili ağacım bile yok şu yalan dünyada :) rabbim gönlümüze göre evler nasip etsin hayırlısıylaArabasini alamayan cahil bendusunemedim kusura bakmayin
Benim de birikmisim var araba yerine 1+1 de olsa oturacak ev alayim diyorum kiralar her gecen gun belimi bukuyor gercekten o parayi bir yere yatirmak lazim
Miktar önemli yarı yarıya koyabilecekseniz alın yoksa kimseye güvenmeyin hatta ev aldığınızı bile söylemeyin ev almak istemiyorsanız altın yaptın koyun kasaya yine söylemeyin kimse boşanmak için evlenmiyor ama hayatın ne getireceği belli olmazHerkese mutlu seneler diliyorum. Benim şu anda elimde biraz para var. Aslında ev almak istiyorum ama begendiğim evlere yetmiyor, miktar eksik kalıyor. Hayatımda biri var ve evlenmek istiyoruz. Erkek arkadaşıma paradan bahsetmeli miyim, şu anda bu paraya ev alıp kiraya verebilirim ama kendim evlenince kirada oturacağım bu durum bana mantıklı gelmiyor. Erkek arkadaşıma bahsetmeden birşey almak da içime sinmiyor. Evet ben bu parayı ondan önce kazandım ama para mal paylaşımına girmesin diye mal almışım gibi bir intiba bırakmak istemiyorum. Siz olsanız evleneceginiz insana parayı söylermiydiniz ve nasıl değerlendirirdiniz
ona göre anlaşmasını hissesini yapabilirsiniz? imzalar ona göre atılabilir bence mantıklı olan da buHerkese mutlu seneler diliyorum. Benim şu anda elimde biraz para var. Aslında ev almak istiyorum ama begendiğim evlere yetmiyor, miktar eksik kalıyor. Hayatımda biri var ve evlenmek istiyoruz. Erkek arkadaşıma paradan bahsetmeli miyim, şu anda bu paraya ev alıp kiraya verebilirim ama kendim evlenince kirada oturacağım bu durum bana mantıklı gelmiyor. Erkek arkadaşıma bahsetmeden birşey almak da içime sinmiyor. Evet ben bu parayı ondan önce kazandım ama para mal paylaşımına girmesin diye mal almışım gibi bir intiba bırakmak istemiyorum. Siz olsanız evleneceginiz insana parayı söylermiydiniz ve nasıl değerlendirirdiniz
İnşallah nickinizin dediği olur :))Yalnız değilsin benim de ne evim ne arabam bir dikili ağacım bile yok şu yalan dünyada :) rabbim gönlümüze göre evler nasip etsin hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?