hepinize teşekkür ediyorum yorumlarınız için. hepsini okudum. toplu cevap vermek istiyorum sorulara. ben otuz yaşındayım o ise benden iki yaş küçük. ailesi ilk başta yaş farkını onaylamamış daha sonra ben seni anlattım tamam dediler dedi bana. bu konulara girince ilk abisiyle maaş konusu ile ben çok soğudum ve kırıldım keşke dediğiniz gibi en başından bitirseydim. bu olaylar olduktan sonra kapandı konular normal konuşmaya devam eder olduk şu an konuyu açmadım ben mi açmalıyım konuyu? yoksa konu açılınca mı bitiriyim? dediğiniz gibi evlenince çalışmayacağım mı desem? buluşunca hesapları ödüyor ben ödiyim diyordum sonrakini sen ödersin diyordu hep, en sonuncuda ben hızlı davranıp kartımı uzattım ve ben ödemiş oldum. çiçek almadı doğum günümüz oldu önce onunkiydi benim kutladığımın aynısııı şekilde kutladı. tüm sorularınızı cevaplamış oldum sanırım.
birde kredi konusunu çok açıyodu işte ben 200 kredi çekip niye yine borçlanıyosun dediğimde ya da arada ev konusu açıyodu krediyle alınır diye. ben borca girmekten korktuğumu söyledim. enflasyon yüksediği için borç seneler geçtikçe çok az gelmeye başlıyor. kredi çekmek çok mantıklı gibi şeyler söylüyor. ben kirada otururuz paramızla gezeriz dedim. neden evlenir evlenmez borca girelimki diye düşündüm ama kafasına koymuş sanırım ve dediğim gibi kredi çekince çok avantajlı oluyorsun çok az ödemiş oluyosun gibi şeyler söylüyor. çok üzgünüm. dediğiniz gibi kesinlikle ayrılacağım evlenemem bu durumda. acaba mı diyordum ama yorumlarınızı okudum ve hepiniz aynı fikirdesiniz. bir de en başlarda yatırım yaptığımı altın aldığımı söylemiştim altın yükselince bana mesaj atmıştı yükselmiş sen ne kadar almıştın çok aldın mı gibi şeyler söylemişti. şüphe etmekte demekki haksız değilmişim teşekkür ederim size. şu an ne yapmalıyım konuların hepsi kapandığı için onun yine konuyu açmasını mı bekliyim zaten çok uzun süre para konuşmadan duramaz gibi?