- Konu Sahibi ArvenAnnJezebel
kızlar moralim çok bozuk küçük bir ilçede yaşıyoruz düğün salonları 4 adet var biri lüks diğerleri vasat benim 4 nisanda büyük düğün gibi kınam olacaktı lüks mekana başvurduk dolu olduğunu söyledi dünden beri ağlıyorum depresyona girdim 6 nisanda da nikahım var belediye nikah salonunda ne yapacağımı şaşırdım vasat olan salonları düşünemiyorum bile acaba nikahtan 1 hafta önce kınayı yapsak sizce nasıl olur? ve şöylede bir durum var kına 1 hafta önce pazar günü olursa ki sadece pazar günü boş o günde yerel seçimler var bana yardımcı olurmusunuz?
ayrıca nişanlımda çok canımı sıktı dün salonun dolu olduğunu söyledim hiç ilgilenmedi bile benim orayı ne çok istediğimi biliyordu destek olmasını beklerdim ama o maç izlemeyi tercih etti dünden beri konuşmuyorum onunla msjınada cvp vermedim oda susyor aramıyor sormuyor
herşeyi kendim yapıyorum ve sanırım biraz yoruldum...düğün hazırlıklarını benim bildiğim çiftler birlikte yapar ama benim nişanlım herşeyi bana bırakıyor ev eşyaları mobilyaya kadar sen kullanacaksın sen beğen diyor ve ben bu durumdan hiç hoşnut değilm sanki o evde tek başıma yaşayacağım...bilemiyorum kızlar kafam allak bullak oldu...
sizinle mekanların resimlerini paylaşıyım bayanlar fikirlerinizi alıyım hangisi güzel
bu iki paylaşacağım bana göre vasat olan mekanlar istemediğim mekanlar
1.

2.

buda benim istediğim salon

ayrıca nişanlımda çok canımı sıktı dün salonun dolu olduğunu söyledim hiç ilgilenmedi bile benim orayı ne çok istediğimi biliyordu destek olmasını beklerdim ama o maç izlemeyi tercih etti dünden beri konuşmuyorum onunla msjınada cvp vermedim oda susyor aramıyor sormuyor
herşeyi kendim yapıyorum ve sanırım biraz yoruldum...düğün hazırlıklarını benim bildiğim çiftler birlikte yapar ama benim nişanlım herşeyi bana bırakıyor ev eşyaları mobilyaya kadar sen kullanacaksın sen beğen diyor ve ben bu durumdan hiç hoşnut değilm sanki o evde tek başıma yaşayacağım...bilemiyorum kızlar kafam allak bullak oldu...
sizinle mekanların resimlerini paylaşıyım bayanlar fikirlerinizi alıyım hangisi güzel
bu iki paylaşacağım bana göre vasat olan mekanlar istemediğim mekanlar
1.

2.

buda benim istediğim salon

Son düzenleme: