• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik Ritüeli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

dmnbngs

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2020
1
2
1
Merhaba arkadaşlar. düzenli takip ettiğim ve bakımları nokta atışı tutan bir medyum var. bu medyum bir kaç hafta önce evlilik ritüeli yayınlamış. erkek arkadaşımla da çok güzel bir ilişkimiz var ama evlenmekten korkuyor. ben de onun için bu ritüeli deneyeceğim. Ritüel sonunda külleri meyve ağacına gömmen gerekiyor demiş. çevremde hiç meyve ağacı yok ancak gül ağacı var. gül ağacı da meyve ağacına girer mi? ona gömsem olur mu? Fikrinizi önerilerinizi yazarsanız sevinirim.

Merhaba arkadaşlar. düzenli takip ettiğim ve bakımları nokta atışı tutan bir medyum var. bu medyum bir kaç hafta önce evlilik ritüeli yayınlamış. erkek arkadaşımla da çok güzel bir ilişkimiz var ama evlenmekten korkuyor. ben de onun için bu ritüeli deneyeceğim. Ritüel sonunda külleri meyve ağacına gömmen gerekiyor demiş. çevremde hiç meyve ağacı yok ancak gül ağacı var. gül ağacı da meyve ağacına girer mi? ona gömsem olur mu? Fikrinizi önerilerinizi yazarsanız sevinirim.
Domates mevsimi, domates meyvedir. ;)

aslinda buyuk dert iceren bir konu acmissiniz,

nasil cevrenizde hic meyve agaci olmaz,
gercekten uzucu bir durum.

Peki bu vesile ile bir agac dikseniz, hem kendinize hem cevrenize faydaniz olsa,
hem de sevgilinizle bas harflerinizi falan islersiniz govdesine.

Gül bir çiçektir çünkü biz gülü yemeyiz.
Siz yiyorsanız afiyet olsun.
Ayrıca dilekler Hıdrellez zamanı gül ağacına asılır.
Meyve ağacı burada çok var. Kargolayın, uygun bir ücretle ben gömerim.

Bastian, biz cocukken, biz im mahallede bir hoca varmis ve insanlar isteklerine kavusmaya yardim edermis. Annem anlatti da biz yerlere yattik gülmekten. Hocanin tavsiyesi söyleynis: 1. Gün kadin kilotsuz 3 baharatciya gidip, cesitli baharatlarini fiyatini sorucakmis ve 2. Gün yine aynisini ve 3. Gün de aynisi. 4. Gün 1. Baharatcidan cesitli baharatlardan biraz alicak, 2. ve 3.baharatcidanda aynisini. Aksam yemeginden sonra, bahceye ates yapip üzerinde kocaman tencereyle su kaynatip icine aldigi baharatlari atip, atesin etrafinda birkac defa dönüp dua okuyacakmis ama hep yaptiklarini kilotsuz. O suyu da sonra soguduktan sonra dua okuyarak bahceye agac diplerine dök<cekmis. Tam aksiyon bittikten sonra, kilotunu giyebilirmis.
Ondan sonra, her istedigi sey olurmus. Bu hoca hem de cok sevilen ve sözü dinlenilen bir hocaymis ve cok kisi ona gidermis.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X