• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik Ritüeli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
.

Son düzenleme:
Bütün meyveler ve Gül çiçekli bitkidir. Erik ağacı da elma ağacı da çiçekli bitkidir sadece gül çiçek safhasında kalır ve meyvesi olmaz. Yoksa Gülün de taç yaprağından reçel yapıp yiyorlar. Konuyla alakası yok da açıklayım dedim. Mesleki deformasyon😂
Evet onu bir arkadaş daha söylemişti.
Hatırlamış oldum.
Teşekkürler :)

Bastian, biz cocukken, biz im mahallede bir hoca varmis ve insanlar isteklerine kavusmaya yardim edermis. Annem anlatti da biz yerlere yattik gülmekten. Hocanin tavsiyesi söyleynis: 1. Gün kadin kilotsuz 3 baharatciya gidip, cesitli baharatlarini fiyatini sorucakmis ve 2. Gün yine aynisini ve 3. Gün de aynisi. 4. Gün 1. Baharatcidan cesitli baharatlardan biraz alicak, 2. ve 3.baharatcidanda aynisini. Aksam yemeginden sonra, bahceye ates yapip üzerinde kocaman tencereyle su kaynatip icine aldigi baharatlari atip, atesin etrafinda birkac defa dönüp dua okuyacakmis ama hep yaptiklarini kilotsuz. O suyu da sonra soguduktan sonra dua okuyarak bahceye agac diplerine dök<cekmis. Tam aksiyon bittikten sonra, kilotunu giyebilirmis.
Ondan sonra, her istedigi sey olurmus. Bu hoca hem de cok sevilen ve sözü dinlenilen bir hocaymis ve cok kisi ona gidermis.
Donsuzluk büyüsü bu biliyorum ben :KK53:
Donsuz gezene sonsuz mutluluk

Evlilik rituel gibi birşey yapmak istiyor. İnternet en görmüş bir "medyum" dan. Erkek arkadaşı evliliğe sıcak bakmıyormus çünkü henüz. Oda yaptıklarının tozunu meyve ağacın altına dökmek zorundaymış ama yakınlarında neyve agac yokmuş. Gül ağacı da olurmuymus gibi birseyler vardı
Tövbeler olsun.Neyin zorlamasıymış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X