Evlilik / Sevgililik / Samimiyet / Gaz / Ne Derece ?

Bana da sıkıcı geliyor valla öyle ilişkiler ne yalan söyleyeyim. Sanki kral kraliçeyiz de bir asalet bir coolluk.
Ben tek yıkanmaktan daha eğlenceli buluyorum mesela beraber yıkanmayı yalan yok. Kendi evime bu nedenle jakuzi yaptırmaya niyetleniyorum.
Burada pırt yapınca (onlar osurmaz çünkü pırt yapar )seks hayatı biter diyenlere de sorsan ayda bir falan normal evlilikte derler belki de kimbilir.
Biz valla daha sevgiliyken de bu kadar rahattık gittiğimiz tatillerde gazımızı da çıkardık, duşumuzu da aldık sonra evlendik de ne saygımız azaldı ne sevgimiz, cinsel anlamda da hiç bir soğumamız da yok. Gerçi o zamanlar evlilik öncesi cinsellik de adamı soğutur diyorlardı o da yalan çıktı bak. Bana da saçma geliyor sevgililikte o resmiyet. Rahat ilişki iyidir.

İngiltere düküyle düşesiyiz biz Ben pembe mıçıyorum mesela kalpli kalpli

İkinizi de kibliyorum.
Olan var olmayan var. Hayret bir şey ya.

Bizimki gibi dejenere aşklara özendiğin için kibliyorum ben de
Şurada nezih nezih ayrı giyinme odalarında giyinmek varken özendiğin şeye bak kınıyorum
Beraber dejenere olacak adam varsa ben de itinayla olurum da teknik imkansızlıklar var işte napayım.

Nezih nezih değil, edepli edepli.

Bizim gibi birileri daha varmış. Yaşasın özgürlük. Yaşasın çiş kavgası, yaşasın Çıplaklık!
yani ben şikayetçi değilim, o yüzden yaşasın diyebilirim. farklı düşünenlere de saygım var, ama biz böyle gayet memnunuz.
saygı konusuna gelince... bence saygı böyle şeylerle gösterilmez, saygı bambaşka bir şeydir. benim de eşimin de istediğimizi yapabilmemiz, hayatı birbirimize zindan etmememiz, duygusal ve ruhsal anlamda benlik sınırlarımıza müdahale etmememizdir saygı. başka konular da denk gelen olmuştur, eşimle aynı dini ve siyasi görüşe sahip değiliz, yediğimiz içtiğimiz şeyler benzer değil ama birbirimize bu tarz konularda çok saygılıyız. o yüzden de mükemmel bir evliliğimiz, ilk günkü kadar heyecanlı ve aktif cinsel hayatımız var. adam yanımda çiş yaptı, gaz çıkardı diye ondan yatakta soğumam ama benim kararlarıma saygı duymayan biri olsaydı dokunmak bile istemezdim.

Bunu demek istiyordum işte gazla, çişle olmaz bence de saygı. Adam bana küfür ediyorsa , aileme karşı saygısızsa, sorumsuz biriyse duyamam ne saygı ne de sevgi.

Bunu demek istiyordum işte gazla, çişle olmaz bence de saygı. Adam bana küfür ediyorsa , aileme karşı saygısızsa, sorumsuz biriyse duyamam ne saygı ne de sevgi.
aynen öyle. geçenlerde kuaför kaş aldırırken anlattı, 70 yaşlarında bir müşterisi varmış, kocası onu bir kere bile ağdasız görmemiş, hep pürüzsüzmüş, üstelik kadın öyle bir saklıyormuş ki kocası kuaföre gittiğini bile bilmiyormuş. ne saygılı bir evlilik, şimdi nerde o eski edepli insanlar dedi. şaşırdım. yahu bu bildiğin esaret. kimbilir kaç gece canı çekti ikisinin de ama kadın kılları düşünüp sevişmedi. yazık değil mi böyle ömre?

kadınlar biraz daha dikkatli ama erkekler maşallah çok rahat ben yapamam şahsen lavabo diye bir şey var

Benim bağırsak problemim var ve normal insnalara gaz yapmayan her şey bana yapıyor. Bebekken de gazlıymışım çok hep var gaz sorunum elmayı millet hazım yapsın diye yer bama gaz yapar mesela. Pıt pıt salmak varken tuvalete koşamam valla.

Kocanın sevgilinin yanında osurmak, geğirmek falan normal degil bence. Sonuçta sevdiğim adam beni öyle girmesini istemem onuda öyle gitmek istemem. Lavabo diye birşey var. Rahatlik önemli tabi ama osuruk falan hoş değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…