- 14 Eylül 2014
- 21.134
- 101.606
- 798
- Konu Sahibi MerveOkanAsk
-
Ayy çok teşekkür ederim canısıAmin hepimizim inşallah
Saygı gazla mazla olmaz bence sevgi şart sevgiyle beraber saygı da gelir. Yani benim görüşüm bu hem eşim duştayken içeri giremeyeceksem neyleyim öyle ilişkiyi
Bana da sıkıcı geliyor valla öyle ilişkiler ne yalan söyleyeyim. Sanki kral kraliçeyiz de bir asalet bir coolluk.
Ben tek yıkanmaktan daha eğlenceli buluyorum mesela beraber yıkanmayı yalan yok. Kendi evime bu nedenle jakuzi yaptırmaya niyetleniyorum.
Burada pırt yapınca (onlar osurmaz çünkü pırt yapar)seks hayatı biter diyenlere de sorsan ayda bir falan normal evlilikte derler belki de kimbilir.
Biz valla daha sevgiliyken de bu kadar rahattık gittiğimiz tatillerde gazımızı da çıkardık, duşumuzu da aldık sonra evlendik de ne saygımız azaldı ne sevgimiz, cinsel anlamda da hiç bir soğumamız da yok. Gerçi o zamanlar evlilik öncesi cinsellik de adamı soğutur diyorlardı o da yalan çıktı bak. Bana da saçma geliyor sevgililikte o resmiyet. Rahat ilişki iyidir.
Ayy çok teşekkür ederim canısıAmin hepimizim inşallah
Saygı gazla mazla olmaz bence sevgi şart sevgiyle beraber saygı da gelir. Yani benim görüşüm bu hem eşim duştayken içeri giremeyeceksem neyleyim öyle ilişkiyi
İkinizi de kibliyorum.Bana da sıkıcı geliyor valla öyle ilişkiler ne yalan söyleyeyim. Sanki kral kraliçeyiz de bir asalet bir coolluk.
Ben tek yıkanmaktan daha eğlenceli buluyorum mesela beraber yıkanmayı yalan yok. Kendi evime bu nedenle jakuzi yaptırmaya niyetleniyorum.
Burada pırt yapınca (onlar osurmaz çünkü pırt yapar)seks hayatı biter diyenlere de sorsan ayda bir falan normal evlilikte derler belki de kimbilir.
Biz valla daha sevgiliyken de bu kadar rahattık gittiğimiz tatillerde gazımızı da çıkardık, duşumuzu da aldık sonra evlendik de ne saygımız azaldı ne sevgimiz, cinsel anlamda da hiç bir soğumamız da yok. Gerçi o zamanlar evlilik öncesi cinsellik de adamı soğutur diyorlardı o da yalan çıktı bak. Bana da saçma geliyor sevgililikte o resmiyet. Rahat ilişki iyidir.
İkinizi de kibliyorum.
Olan var olmayan var. Hayret bir şey ya.
Beraber dejenere olacak adam varsa ben de itinayla olurum da teknik imkansızlıklar var işte napayım.Bizimki gibi dejenere aşklara özendiğin için kibliyorum ben de
Şurada nezih nezih ayrı giyinme odalarında giyinmek varken özendiğin şeye bak kınıyorum
Beraber dejenere olacak adam varsa ben de itinayla olurum da teknik imkansızlıklar var işte napayım.
Nezih nezih değil, edepli edepli.
yani ben şikayetçi değilim, o yüzden yaşasın diyebilirim. farklı düşünenlere de saygım var, ama biz böyle gayet memnunuz.Bizim gibi birileri daha varmış. Yaşasın özgürlük. Yaşasın çiş kavgası, yaşasın Çıplaklık!
İkinizi de kibliyorum.
Olan var olmayan var. Hayret bir şey ya.
yani ben şikayetçi değilim, o yüzden yaşasın diyebilirim. farklı düşünenlere de saygım var, ama biz böyle gayet memnunuz.
saygı konusuna gelince... bence saygı böyle şeylerle gösterilmez, saygı bambaşka bir şeydir. benim de eşimin de istediğimizi yapabilmemiz, hayatı birbirimize zindan etmememiz, duygusal ve ruhsal anlamda benlik sınırlarımıza müdahale etmememizdir saygı. başka konular da denk gelen olmuştur, eşimle aynı dini ve siyasi görüşe sahip değiliz, yediğimiz içtiğimiz şeyler benzer değil ama birbirimize bu tarz konularda çok saygılıyız. o yüzden de mükemmel bir evliliğimiz, ilk günkü kadar heyecanlı ve aktif cinsel hayatımız var. adam yanımda çiş yaptı, gaz çıkardı diye ondan yatakta soğumam ama benim kararlarıma saygı duymayan biri olsaydı dokunmak bile istemezdim.
Heyhat azizim işte beşer şaşar. Sencileyin ben de edep yoksunuyum korkarım.Bu müptezelliğe imrenmeniz beni şoklara soktu hanımefendi
aynen öyle. geçenlerde kuaför kaş aldırırken anlattı, 70 yaşlarında bir müşterisi varmış, kocası onu bir kere bile ağdasız görmemiş, hep pürüzsüzmüş, üstelik kadın öyle bir saklıyormuş ki kocası kuaföre gittiğini bile bilmiyormuş. ne saygılı bir evlilik, şimdi nerde o eski edepli insanlar dedi. şaşırdım. yahu bu bildiğin esaret. kimbilir kaç gece canı çekti ikisinin de ama kadın kılları düşünüp sevişmedi. yazık değil mi böyle ömre?Bunu demek istiyordum işte gazla, çişle olmaz bence de saygı. Adam bana küfür ediyorsa , aileme karşı saygısızsa, sorumsuz biriyse duyamam ne saygı ne de sevgi.
En yakın zamanda senkronize pırtlayacağınız bir bey temenni ediyorumHeyhat azizim işte beşer şaşar. Sencileyin ben de edep yoksunuyum korkarım.
Hahaha böyle deyince de şimdi name... ben pırt olarak değil çıplaklık olarak dedimdiEn yakın zamanda senkronize pırtlayacağınız bir bey temenni ediyorum
İlk aşama pırt sonra çıplaklık öyle kolay değil o işlerHahaha böyle deyince de şimdi name... ben pırt olarak değil çıplaklık olarak dedimdi
Bey olsun da
Her seferinde tuvalete gitme olayı ne kadar sacma ya. Senin belki günde bir kere geliyordur ama baskasının o gün yediği yemekten dolayı ya da bir bagırsak probleminden dolayı 10 dakikada bir geliyordur. Her seferinde tuvalete mi gidecek? He oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?