Evlilik / Sevgililik / Samimiyet / Gaz / Ne Derece ?

Bu biraz tuhaf geldi evet.

Ama diğer söylediklerinizde sıkıntı yok bana göre.

Fazla abartmışsınız. Eş diyorsa tuvaletteyken gelme hayatım rahatsız oluyorum diye tamam , gayet de normal ama durup da ayrı gayrı soyunmak çok saçma. Özel alandan ziyade yabancılaştırmak bu benim için. Eş neden rahatsız olur ki birlikte soyunmaktan giyinmekten? Birgün hamile olsam (ki olmaz) koca karnımla yine eşim beni giydirecek hatta ağdamı da yapacak. Bilmiyorum ya sizinki bana aşırı garip geliyor, yanında çıplak olabildiğim adamın karşısında giyinebilmek de soyunabilmek de normal. Sevişerek soyunmaz mısınız hiç? Biri soyunup çıkıp, diğeri soyunup öyle yorgan altı buluşması mı olur? Çok garip. Neyse sizin hayatınız zaten. Bana göre yanlış , uzatmayacağım. SİZE göre doğruymuş. Bu şekil düzeniniz var ise ve mutluysanız bir şey değil. İyi günler.

Bizim gibi birileri daha varmış. Yaşasın özgürlük. Yaşasın çiş kavgası, yaşasın Çıplaklık!

Esler arasinda da bi mahremiyet cizgisi olmalı.. Hani saglik problemi olabilir Allah korusun; o ayri konu.. Anneniz demis ya, 'esler arasinda olur'; yanlis buluyorum.. Keyfen o gaz eyleminin yapilmasi cok yanlis.. Saygi sınırlarını aşmak gerekmiyor evlendik diye..

Benim eşim de yapıyor arada çok rahatsız oluyorum. Bence saygısızlık.
Bir kere gülerken kaçırdım o duymadı ama ben aşırı utandım yerin dibine girdim.
Bilerek yapılmasından çok rahatsız oluyorum. Çocuğum olursa bu konuda babasına benzememesi içi ona baskı yapacağım kesin

Bebelere alkış tutuyorlarmış ya s.çtı diye ayıptır söylemesi biz evlenmeden önce beklerdi başımda gaz çıkarayım,s.çayım diye başımda...
Az ağlamadı adam benim sütyenimi çıkarırken sırtımdaki yaralara merhem sürerken.
Ben kocamı ameliyat sonrası tuvalette başında beklerdim oturtup kaldırmak için.
Biz çok alengirli bir flört dönemi geçirdiğimizden midir evlenmeden yüz göz olmuştuk maşallah.
[/QUOTE]

Benim kolitim ve iritabl bağırsak sendromum var çeken bilir çok kötü gaz sancıları oluyor. Eşim özellikle ovar sırtımı gaz çıkartıp rahatlamam için. Uyutmaz çünkü o gaz sıkışması insanı. Sanırım biz de yüz göz olmuşuz epey :)

Alımtıyı becerememişim sevgili Laale den alıntılamıştım.

Ya ben ilk başbaşa tatilimizde bira ve jagermesiter'ı hayvan gibi içince bütün gece kustum. Bi de o kafayla salak salak espiriler yapıyordum adama Otele dönerken de ağaca tırmanya kalkmıştım kedi var diye

Eşim diyede saldım çayıra mevlam kayıra hesabı olmasını istemem.Hoşlanmıyorum bu tür şeylerden.Bir izin verdinmi yanında burnunuda karıştırır geğirirde

Hani insanız uyku esnasında kendini tutamazsın veya çok gülmüşsündür kaçmıştır v.s buna sözüm yok ama bilerek isteyerek gözümün içine baka bakada gaz çıkarmasın yani .Onun kokusunu çekmek zorundamıyım.Gitsin tuvalete

Annenin, babanın, kardeşinin yanında da yapıyor musun? Ben yapmam hani çok çok sıkışıp başka yere kaçamayacak durumda kalmadıkça. Böyle gördük biz aileden. Eşimin yanında daha bile özenli olmam gerektiğini düşünürüm hatta. Yani onunla bi romantizm yaşayacaksınız, o zart zurtlar duygusallık mı aşk mı bırakır insanda.

Henüz bir ayı doldurduk, düğün günü ona takım elbise giydirdim, smokini salonda giyecekti.
Smokini getirdiler, usulca gelin odasından cıktılar.
Döndü dik dik baktı
Hiç bi kuvvet beni kapıda ayakta bekletemez çabuk giyin herkes bizi bekliyor dedim
Soran olursa wcde giyindim diye diye giyindi.
Genel anlamda rahatız, ama bu durup dururken gaz çıkaracağımız anlamına gelmiyor böyle bişey yaşamadık.
Ama wc kokacak diye tutan tiplerdende değiliz
Giyinip soyunabiliriz, çekinmeyiz, utanmayız.
Ben hep böyle bir evlilik istemiştim, yanında utanmayacağım çekinmeyeceğim bir adam istemiştim.

Bir de benim için sevgiliyken ya da nişanlıyken yanımda keyfi gaz çıkarması, benim için ayrılık sebebi olur kesinlikle. Böyle bir arkadaşım dahi olsa direkt keserim ilişkimi.

Erkekler bu konuda daha rahat davraniyorlar ama biz kadinlar o kadar rahat olamiyoruz haliyle :) arada kacabilir ama olabildigince odadan lavobaya cikmali insanlar diye düşünüyorum.

Ayy okurken bile sıkıldım.

Bu arada ben nisanliyim kac yillik iliskimiz var. arada bi kaçıyor ama ben cok umursamiyorum ama. biz biraz fazla rahatiz herhalde birbirimizn yaninda iken yalnizken nasilsak öyle davranabiliyoruz.

Ya ben ilk başbaşa tatilimizde bira ve jagermesiter'ı hayvan gibi içince bütün gece kustum. Bi de o kafayla salak salak espiriler yapıyordum adama Otele dönerken de ağaca tırmanya kalkmıştım kedi var diye

Tam benlik doğal ilişki
Böyle güzel anılarla devam etsin hep gülün

Tam benlik doğal ilişki
Böyle güzel anılarla devam etsin hep gülün

Ayy çok teşekkür ederim canısı Amin hepimizim inşallah

Saygı gazla mazla olmaz bence sevgi şart sevgiyle beraber saygı da gelir. Yani benim görüşüm bu hem eşim duştayken içeri giremeyeceksem neyleyim öyle ilişkiyi

Arada olur da sürekli sürekli yapması irite edici bana kalırsa. İlişkinin başlarında ayrı odaya giden adam, bir kere kaçırınca baktı bişey olmuyor, devamı geliyor yani. Ay ben rahatsız olurum, alıştırtmam da öyle.

Babam sağolsun bizi gaz ile çok haşır neşir etti.. bi de gulerdi.. kurbagaya mi bastiniz yok bomba var yere yatın hahaha şeklinde çok rahatti.. ses değil ama koku fena:) koku yoksa ben gülüyorum biri yaparsa.. Eşimden uyanık olduğunda hiç duymadım 5 yıldır.. ama uyurken... onun kacari yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…