- 22 Nisan 2015
- 7.357
- 25.436
- 548
- Konu Sahibi MerveOkanAsk
-
Yok, eşim rahattır bu konuda ama ben onun giyindiğini gördüğüm anda dışarı çıkarım.
Aynı şekilde ben giyineceğim zamanda giyinme odamın kapısını kapatırım.
Eğer kıyafetleri beraber seçeceksek, ikimizinkini de hazırlar askılara asarız, ardından sırayla kullanırız odayı.
Çok mu tuhaf gerçekten?
Fazla abartmışsınız. Eş diyorsa tuvaletteyken gelme hayatım rahatsız oluyorum diye tamam , gayet de normal ama durup da ayrı gayrı soyunmak çok saçma. Özel alandan ziyade yabancılaştırmak bu benim için. Eş neden rahatsız olur ki birlikte soyunmaktan giyinmekten? Birgün hamile olsam (ki olmaz) koca karnımla yine eşim beni giydirecek hatta ağdamı da yapacak. Bilmiyorum ya sizinki bana aşırı garip geliyor, yanında çıplak olabildiğim adamın karşısında giyinebilmek de soyunabilmek de normal. Sevişerek soyunmaz mısınız hiç? Biri soyunup çıkıp, diğeri soyunup öyle yorgan altı buluşması mı olur? Çok garip. Neyse sizin hayatınız zaten. Bana göre yanlış , uzatmayacağım. SİZE göre doğruymuş. Bu şekil düzeniniz var ise ve mutluysanız bir şey değil. İyi günler.Siz istediğiniz gibi çıplak ya da tesettürlü evinizde gezebilirsiniz, sıkıntı yok ki bunda.
Ama eşiniz bu durumdan rahatsız olursa, sizin rahatınız onun rahatsızlığı haline gelirse sorun yaratır.
Sizin gibi tercih etmeyen, yine belirtiyorum 'hayatında kişisel alana oldukça önem veren' bir insan olarak, benim yapacağım bir iş değil.
Benim rahatlığım ise yalnızlığımdır ve karşımdaki insana da özel anlarında bunu sağlarım, ister gazını çıkarsın, ister köpürte köpürte hamam sefası yapsın, isterse kaşına kaşına soyunsun.
Bizim gibi birileri daha varmış. Yaşasın özgürlük. Yaşasın çiş kavgası, yaşasın Çıplaklık!canim biz oyleyiz. bizim yaptigimizin dogrulugunu savunmuyorum, sadece her ilişkinin dogasi farklidir. daha once ki ilişkilerim de ben de böyle değildim, hatta bunu saygisizlik görürdum bazi uyelerin dedigi gibi. esimle iliskimiz çok acaip hizli ilerledi, tanistiktan sonra resmen bir gece bile ayri evlerde kalmadık, bosuna iki eve kira odedik hatta uzun süre. onun da benden once uzun sureli sevgilileri falan olmus ama benimle oldugu gibi degilmis. ilk geceden hersey spontan gelisti, tuvalet banyonun icinde vardi sadece, klozeti kullanirken de hic kapiyi kapatmadik. 3 yil oldu hala ayniyiz. hatta kim önce cisini yapacak diye yarisip tepesinde sira bekliyoruzha dedigim gibi bu normaldir ya da iyidir demiyorum. bizim iliskimiz böyle. ruhokuzuyuz biz galiba napak oy canim kocisiiimmm, her hali pek datli be hic de saygimizi, sevgimizi kaybetmedik. evin disinda cok resmiyizdir, evimiz de neredeyse surekli çıplak gezeriz, hormonlar fora yani bu rahatimiz bozulmasin diye çocuk istemiyoruz yani dusun
Esler arasinda da bi mahremiyet cizgisi olmalı.. Hani saglik problemi olabilir Allah korusun; o ayri konu.. Anneniz demis ya, 'esler arasinda olur'; yanlis buluyorum.. Keyfen o gaz eyleminin yapilmasi cok yanlis.. Saygi sınırlarını aşmak gerekmiyor evlendik diye..Farkindayim ben bu aralar fazla oldum :)
Kizlar malum size bir sorum var ♥
Sizce cok samimi uzun yillar iliskisi olan dogal insanlar yada evliler yada bekarlar yada nisanlilar vede sozluler sorum hepinize.
Afedersiniz ama zor durumda kalınca saglik için yaninizda gaz bosaltimi yapılsa hic utanmadam sıkılmadan rahat bir sekilde bilinçli yani ama mecburiyetten ne dusunursunuz.
Ben bir yandan normal diyorum saglikli bir sey bu ee o an gelmis ortam musahit bizde masallah pek dogal bir çiftiz.
Ama ben hic yapmam 2. Sahislarin arasında yapmadım da tuhafimida gidiyor.
Yani baya baha kafama bunu taktim.
Annem diyor evlenince her sey mübah alış oda bir deli zaten :)
Kısaca beni bir aydinlatin tecrubelerden yola çıkarak.
Ben kafaya takmiyim demi.
Bu arada işsiz misin arkadasim bunu mu dusunuyon ? / Yapacak daha onemli isin mi yok? Gibi seyeler dusunmek serbest çünkü bu ara işsizim tatill :)
Konu geyik degil ciddi yasadigim problem gülün diye yaptım :)
Biz de sevgiliyken gittiğimiz bir yerde biraz fazla kaçırıp ustune biraz da karıştırıp içince acillik olmuştumadamcağız kadınlar tuvaletine girip kusmama yardım etmişti. Hey gidi gunler hey.
Ne bileyim bu tip durumlar yaşanır ilişki esnasinda.
Sağlık durumu da yasanir yani hayat bu.
Ben ameliyat oldugumda her halimi bilen her yerimi bilen eşimle rahat ederim. Annem yerine yanimda eşim olsun isterim. Onla daha rahat ederim.
Ben sanırım ilişkide sınırsızlıgı ve rahatlığı seviyorum.
Öyle ayrı odalarda giyinmeli gizemli iliski benlik değilmiş demek ki..
Farkindayim ben bu aralar fazla oldum :)
Kizlar malum size bir sorum var ♥
Sizce cok samimi uzun yillar iliskisi olan dogal insanlar yada evliler yada bekarlar yada nisanlilar vede sozluler sorum hepinize.
Afedersiniz ama zor durumda kalınca saglik için yaninizda gaz bosaltimi yapılsa hic utanmadam sıkılmadan rahat bir sekilde bilinçli yani ama mecburiyetten ne dusunursunuz.
Ben bir yandan normal diyorum saglikli bir sey bu ee o an gelmis ortam musahit bizde masallah pek dogal bir çiftiz.
Ama ben hic yapmam 2. Sahislarin arasında yapmadım da tuhafimida gidiyor.
Yani baya baha kafama bunu taktim.
Annem diyor evlenince her sey mübah alış oda bir deli zaten :)
Kısaca beni bir aydinlatin tecrubelerden yola çıkarak.
Ben kafaya takmiyim demi.
Bu arada işsiz misin arkadasim bunu mu dusunuyon ? / Yapacak daha onemli isin mi yok? Gibi seyeler dusunmek serbest çünkü bu ara işsizim tatill :)
Konu geyik degil ciddi yasadigim problem gülün diye yaptım :)
Yok, eşim rahattır bu konuda ama ben onun giyindiğini gördüğüm anda dışarı çıkarım.
Aynı şekilde ben giyineceğim zamanda giyinme odamın kapısını kapatırım.
Eğer kıyafetleri beraber seçeceksek, ikimizinkini de hazırlar askılara asarız, ardından sırayla kullanırız odayı.
Çok mu tuhaf gerçekten?
Sevişiyor, vücudumuzu avcumuzun içi gibi biliyor olmamız demek, her zaman özbenliği gözardı etmek demek değil ki.
Adam ne de olsa gördü diye üryan mı dolaşalım, o mantıkla o zaman?
Ayrıca giyinirken kaşınırım, eğilirim, saçma saçma dans ederim çünkü o an benim hayatımda kendime tanıdığım 'yalnız' zamanlarımdır.
Ben de kocamı niye donuyla gömleğiyle uğraşırken göreyim?
Bana diğer türlü bir yaşam tuhaf geliyor.
Eşimin telefonla görüştüğünü görsem, hemen o alandan ayrılırım.
Ya da kendi zevklerine zaman ayırdığını görsem, yalnız bırakırım.
O da benim kitap okuduğumu, mutfakta tariflerle uğraştığımı vb şeyleri gördüğünde rahatsız etmez.
Bir hayatı beraber ortak paydalarda yaşamak başka, tek hayatı iki ayrı insana bölüştürmek başka bir şey ve hiç bana göre değil.
Eş de olsak, birey olmaya devam ediyoruz.
Ya ben ilk başbaşa tatilimizde bira ve jagermesiter'ı hayvan gibi içince bütün gece kustum. Bi de o kafayla salak salak espiriler yapıyordum adamaOtele dönerken de ağaca tırmanya kalkmıştım kedi var diye
Tam benlik doğal ilişki
Böyle güzel anılarla devam etsin hep gülün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?