Evlilik / Sevgililik / Samimiyet / Gaz / Ne Derece ?

tuhaf.

Size şimdi 'hala' ile 'bile' kelimelerinin cümleye kattığı anlamı tartışamayacağım.
Sizin ifadelerinizdeki cümleyi yazmadım.
Asıl ben tekrar tekrar anlatmak istemiyorum, kelime dağarcığınız 'hala vs vs yapmıyoruz' demeyi 'bunları yapmıyoruz bile' olarak anlıyorsa, size burada akademik olarak açıklasam gene nafile...

Evet aynianda giyinemeyenler varmis. Özel alana saygı diyorlarmış. Ben de sok oldum valla bir senede yüz goz olmusuz biz

Bebelere alkış tutuyorlarmış ya s.çtı diye ayıptır söylemesi biz evlenmeden önce beklerdi başımda gaz çıkarayım,s.çayım diye başımda...
Az ağlamadı adam benim sütyenimi çıkarırken sırtımdaki yaralara merhem sürerken.
Ben kocamı ameliyat sonrası tuvalette başında beklerdim oturtup kaldırmak için.
Biz çok alengirli bir flört dönemi geçirdiğimizden midir evlenmeden yüz göz olmuştuk maşallah.

Gercekten tuhaf bana gore esiniz o sizin wc de yada dusta tamam ki bana gore dusta gormemizdede sakinca yok ama giyinirken bir mahremiyet yokki.Vakit kaybi ayni anda giyinin siz
Ayrıca giyinme alanımız olduğu için, vakitle alakalı bir kaybımız olmuyor.

Hiçbir saydığınız madde değil.
Bir adamla eş olmam, onun beni her zaman çıplak görmesine müsade edeceğim anlamına gelmiyor.
Her istediği an bana dokunamayacağı, sevişemeyeceği gibi.
Evli olsam da, vücudum üzerine haklara ben sahibim, değil mi?

Valla bence tuhaf.
Mağazada kabin bekler gibi sırayla giyinmek soyunmak falan.
Bence değil, kendime ait yaşamım devam ediyor, etmeli de bence.
Tek başıma yapabileceğim eylemler olmalı hayatımda.

Teşekkürler.

5.5 yıllık evlilikte diyebilirimki hiç olmadı bende :)
Eşimde bi iki oldu sessiz ve kokululardan
ama çaktırmadım
uykuda bide çok oluyo onda. ..
bi geğirme konusunda rahatız bi tek
o daha önemli...tutamıyorsunda zaten. ..
bide bizim minik var ....o çok rahat
yer mekan fark etmiyor
bi kerede ağız dolusu kusmuştu eşimin ağzına

Sevgili konu sahibi, en iyisi iiskinin dinamgi ve nasil davranilmasini sizin isteklerinize gore karar vermeniz. Gordugun uzere kimi saygisizlik, igrenclik olarak goruyor, kimi de gayet dogal ve normal buluyor. Cevrenden etkilenmeden sana gore nasilsa oyle yasa iliskini. Her iliski kendine ozeldir. Kimisine saygisizlik olarak gelen sey baska bir cifte gore samimiyettir. Sogukluk olarak algiladigimiz davranislar da ciftlerin birbirine saygi gosteris sekli olabilir. Ama sana tavsiyem, insanlarin yasam bicimleri ve sectikleri hayat tarziyla ne dalga gec ne asagila, burdaki uyelerin yapamadigini yap yani. Esas olan budur. Sevgiler :)

Benle beraber neredeyse buradaki herkes sizi yanlış anladı, ama bir tek siz doğru anladınız ve anlattınız hımmm.
Neyse, meraklısı şu polemiğin başladığı noktaya kadar bakar ve görür zaten.
Yorulmayın, akademik olarak açıklamak, halkın dilinden daha komplekstir. Siz henüz sade dilinizde bile anlaşamıyorsunuz.

Biz de sevgiliyken gittiğimiz bir yerde biraz fazla kaçırıp ustune biraz da karıştırıp içince acillik olmuştum adamcağız kadınlar tuvaletine girip kusmama yardım etmişti. Hey gidi gunler hey.
Ne bileyim bu tip durumlar yaşanır ilişki esnasinda.
Sağlık durumu da yasanir yani hayat bu.
Ben ameliyat oldugumda her halimi bilen her yerimi bilen eşimle rahat ederim. Annem yerine yanimda eşim olsun isterim. Onla daha rahat ederim.
Ben sanırım ilişkide sınırsızlıgı ve rahatlığı seviyorum.
Öyle ayrı odalarda giyinmeli gizemli iliski benlik değilmiş demek ki..

Tuhaf değil.
Ama bizim toplum kültüründe yok.
Evliler özel alan ilişkisini ihlal ediyor(ben dahil)

yorumu görünce yazmak istedim.
Bana diğer türlü bir yaşam tuhaf geliyor.
Eşimin telefonla görüştüğünü görsem, hemen o alandan ayrılırım.
Ya da kendi zevklerine zaman ayırdığını görsem, yalnız bırakırım.
O da benim kitap okuduğumu, mutfakta tariflerle uğraştığımı vb şeyleri gördüğünde rahatsız etmez.
Bir hayatı beraber ortak paydalarda yaşamak başka, tek hayatı iki ayrı insana bölüştürmek başka bir şey ve hiç bana göre değil.
Eş de olsak, birey olmaya devam ediyoruz.

Kusura bakmayın lütfen ama bana da cok mesafeli ve soğuk bir ilişki gibi geldi. Bence de çok tuhaf ve soğuk bir ilişki.

Vücudun üzerinde haklara sahipsin tabii ki evlenmek bunu değiştirmez ama bunu bu şekilde yorumlamak çok ama çok saçma çünkü eşin zaten vücudunu biliyor sende onun vücudunu biliyorsun birlikte soyunuyorsunuz sevişmeden önce ama sabah işe gitmeden bir arada atletli sutyenli dolaşıp giyinemiyorsunuz. hangi çerçeveden bakarsan bak tuhaf. Ha dersinki iç çamaşırımı giyerken genelde yalnız olmayı tercih ederim o şekilde rahat ederim buna da bir yere kadar tamam ama sizin bahsettiğiniz yanlış anlamadıysam atlet külot görmek istemeyip dışarı çıkacak kadar giyinik hale gelmek...

Doğallıkla seviyesilik aynı şey değil.Doğal olmak farklı bir şey seviyesiz yüz göz olmak farklı bir şey.Hastalıksa hastalık.Tuvalet denen bir şey var.Evli olmak,herşeyi her ortamda yapacaksın anlamı taşımıyor.
"İnsanların en görgülüsü,karanlıkta bile esnerken ağzını kapayandır"

Bu verdiğiniz örnekler güzel saygı içeriyor ama çok mesafe değil mi diğerleri?,soyunup giyinme,duşa girme bunlar ancak o insana özel zaten......Yadırgamanız garip,hani seks varsa diğer söylediklerinizin olmaması.....

Ortada polemik yok, zaten yazarak yapılan eylem polemik olamaz.
Sade dilimle anlaşamadığım kişi sizsiniz, demek ki en basite indirgesem bile siz algılamak istemiyorsunuz.
Ayrıca, üyelerin bana yazma içeriği sizinkinden bambaşka, yaşam şeklim üzerine fikirlerini beyan ediyorlar.
Bu kadar yanlış bir anlam çıkarıp, alınganlık yapan ve saçma bir savunmaya giren yegane insansınız.
Teşekkür ederim, hoşçakalın.

Simdi oyle her ortamda her zaman olan bir sey degil benim dedigim tabi. Hani nadiren olan zamanlar. Aman sen buyuk konusma benim basima ne geldiyse bu konusmalardam geldi.

Kaçaklara, elde olmayanlara amenna
Ama kasıtlı yapılsın istemem, eşimde yapmaz yanımda
Ama uykuda falan oluyor buna bir çare yok
Bir de şöyle söyleyeyim insan sevdiği adamdan iğrenmiyor
Ben ki insanlarla tokalaşmaktan bile imtina ederim zaman zaman, ama onun hiç birşeyinden iğrenmiyorum
Bizim kolonoskopi, endoskopi işlerini bir duysan bayılırsın =))) Çok takma kafana =))

polemik
ad
  1. siyasal, bilimsel ya da yazınsal herhangi bir konuda yazılı olarak, basında yapılan sert tartışma, kalem kavgası.

Anlayana bu bile kafi.Teşekkür bizden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…