Evlilik / Sevgililik / Samimiyet / Gaz / Ne Derece ?

Sevgiliyken gazım olduğu zaman utanır tutardım. Tuvalete gidene kadar da kaçar hep karın ağrısına sebep olurdu. Bu nedenle yaklaşık 2 sene boyunca ne zaman ev ortamında buluşsak genel itibariyle karnım ağrırdı.

Evlenince ilk başlarda tuvalete gitmeyi denedim ama gaz öyle bir sey ki gelince çıkması lazım yoksa ben iki adım atana kadar kaçıyor.
Bu nedenle gelişigüzel bırakıyorsun.

Tabi her gün bilerek bilinçli bir şekilde bu yapılırsa hoş olmaz. Bazen sessiz oluyor zaten koku yoksa seste yoksa sıkıntı yok

Ben gazını tutup tuvalete yetişenlere hayranım. Nasıl kaçmıyor.
Hapşırık tutarsan kaçar o yüzden gaz da öyle. Tutarsan karnin ağrır

Siz okuduğunuzu bir daha düşünerek idrak etseniz, belki daha güzel olacaktır her şey.
Gaz çıkarmak ne zamandan beri edepli bir davranıştır?
Eğer bunu savunuyorsanız, en yakın zamanda bir restoranda yemek yerken toplum içinde yanında yapın.
Diğer anlattığım husus ise, belli ki haberiniz yok ama 'kişisel alan' diye bir şey vardır.
Ben taciz kelimesini seçerken, siz tecavüzü seçiyorsunuz.
Eş olmak demek illa ki saldım çayıra yaşamak demek değildir, kendime olan özsaygımdan ne kimsenin bu alanını ihlal ederim, ne de kimsenin 'taciz' etmesine müsade ederim.
Edepsiz demek haddim değil ama, kişisel alana saygınız yok demek ki...

Son düzenleme:
Lavaboyu anladim hadi dusta mantigima oturturum bir sekilde ama giyinmek nedir esler arasinda.
Giyinip soyunmazmisiniz hic ikiniz bir arada
Yok, eşim rahattır bu konuda ama ben onun giyindiğini gördüğüm anda dışarı çıkarım.
Aynı şekilde ben giyineceğim zamanda giyinme odamın kapısını kapatırım.
Eğer kıyafetleri beraber seçeceksek, ikimizinkini de hazırlar askılara asarız, ardından sırayla kullanırız odayı.
Çok mu tuhaf gerçekten?

Tabiki de tuhaf. Hiç sevişmiyor musunuz? Ayrı ayrı giyinmek soyunmak falan çok çok ilginç.

Tabiki de tuhaf. Hiç sevişmiyor musunuz? Ayrı ayrı giyinmek soyunmak falan çok çok ilginç.
Sevişiyor, vücudumuzu avcumuzun içi gibi biliyor olmamız demek, her zaman özbenliği gözardı etmek demek değil ki.
Adam ne de olsa gördü diye üryan mı dolaşalım, o mantıkla o zaman?
Ayrıca giyinirken kaşınırım, eğilirim, saçma saçma dans ederim çünkü o an benim hayatımda kendime tanıdığım 'yalnız' zamanlarımdır.
Ben de kocamı niye donuyla gömleğiyle uğraşırken göreyim?

Evlenince normal hale geliyor. Bakalım 9ay olacak neredeyse benimki her seferinde tuvalete gidiyor hala ama durumdan çok şikayetçi.:))

Ben evimde çıplak gezerim. Net! Ben yalnız yaşarken nasıl davranıyorsam, evlenince de böyle olmalı diye düşünenlerdenim. Ömrüm boyunca rahat edemeyecek miyim? Özel sektörde iş değil bu, yaşam paylaşımı.

Siz istediğiniz gibi çıplak ya da tesettürlü evinizde gezebilirsiniz, sıkıntı yok ki bunda.
Ama eşiniz bu durumdan rahatsız olursa, sizin rahatınız onun rahatsızlığı haline gelirse sorun yaratır.
Sizin gibi tercih etmeyen, yine belirtiyorum 'hayatında kişisel alana oldukça önem veren' bir insan olarak, benim yapacağım bir iş değil.
Benim rahatlığım ise yalnızlığımdır ve karşımdaki insana da özel anlarında bunu sağlarım, ister gazını çıkarsın, ister köpürte köpürte hamam sefası yapsın, isterse kaşına kaşına soyunsun.

İki buçuk yıllık evlilik yedi yıllık birliktelik. Biz de yapmayanlardanız
Geçen sene bir lojmanda kalıyorduk geceleri kaloriferi öyle bir yakıyorlardı ki sıcağa alışkın olmayan eşim sabaha kadar Bi terliyor bir üşüyor midesini üşütüyordu. Sabah karın sancısıyla uyanırdı odamızın balkonu vardı koşa koşa balkona çıkardı lavaboya yetişemeyecek kadar kötü olurdu sanırım.
Bu konu aramızda hiç konuşulmadı. o yüzden bu hareketi benim çok hoşuma giderdi bana saygı göstermiş oluyordu bana göre, kendine de tabi.
Ben de elimden geldiğince dikkat ederim. Ne gerek var o kadar yüz göz olmaya..
Hastalık durumlarında baş tacı ama her şey serbest. O da şimdiye kadar olmadı şükür

Tuhaf değil.
Ama bizim toplum kültüründe yok.
Evliler özel alan ilişkisini ihlal ediyor(ben dahil)

yorumu görünce yazmak istedim.

Benim esim daha bugün bana sordu konusu oldugunda gece de iyi ses cikariyon diye bende dedim ayip oyle seyler soylenmezzz aaaa askisiii oda daha acmaz konuyu sanki sen cok sessiz uyuyon dedim ben oyle bisey diyomuyum sana ki yaninda hic yapmadim hep kosarim wc ye onuda duymadim yanimda yaptigini sadece uykuda kaciriyor o e demek ki arada ben de kacitiyorum ama farkinda degiliz tabii

Ben çişimi vs. yaparken eşim dişini mi fırçalayacak
Bu kadar marjinallik bana fazla imkanı yok kapıyı dahi kilitlemeden rahat edemem.

yapabilen var mı bu arada merak ettim? tecrübe edenler buyrun sohpete
canim biz oyleyiz. bizim yaptigimizin dogrulugunu savunmuyorum, sadece her ilişkinin dogasi farklidir. daha once ki ilişkilerim de ben de böyle değildim, hatta bunu saygisizlik görürdum bazi uyelerin dedigi gibi. esimle iliskimiz çok acaip hizli ilerledi, tanistiktan sonra resmen bir gece bile ayri evlerde kalmadık, bosuna iki eve kira odedik hatta uzun süre. onun da benden once uzun sureli sevgilileri falan olmus ama benimle oldugu gibi degilmis. ilk geceden hersey spontan gelisti, tuvalet banyonun icinde vardi sadece, klozeti kullanirken de hic kapiyi kapatmadik. 3 yil oldu hala ayniyiz. hatta kim önce cisini yapacak diye yarisip tepesinde sira bekliyoruz ha dedigim gibi bu normaldir ya da iyidir demiyorum. bizim iliskimiz böyle. ruhokuzuyuz biz galiba napak oy canim kocisiiimmm, her hali pek datli behic de saygimizi, sevgimizi kaybetmedik. evin disinda cok resmiyizdir, evimiz de neredeyse surekli çıplak gezeriz, hormonlar fora yani bu rahatimiz bozulmasin diye çocuk istemiyoruz yani dusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…