- 24 Eylül 2014
- 4.217
- 8.681
- 108
- Konu Sahibi MerveOkanAsk
-
Siz okuduğunuzu bir daha düşünerek idrak etseniz, belki daha güzel olacaktır her şey.Biz ne biçim edepsizmişiz de haberimiz yokmuş vay canına
Siz aynı yatakta da yatmıyorsunuzdur, mazallah birbirinizin mahremine tecavüz neyim edersiniz yanlışlıkla.
Tövbe Yarabbim yani biraz lafınızın nerelere gittiğini düşünerek yazsanız ne güzel olacak.
Yok, eşim rahattır bu konuda ama ben onun giyindiğini gördüğüm anda dışarı çıkarım.Lavaboyu anladim hadi dusta mantigima oturturum bir sekilde ama giyinmek nedir esler arasinda.
Giyinip soyunmazmisiniz hic ikiniz bir arada
Tabiki de tuhaf. Hiç sevişmiyor musunuz? Ayrı ayrı giyinmek soyunmak falan çok çok ilginç.Yok, eşim rahattır bu konuda ama ben onun giyindiğini gördüğüm anda dışarı çıkarım.
Aynı şekilde ben giyineceğim zamanda giyinme odamın kapısını kapatırım.
Eğer kıyafetleri beraber seçeceksek, ikimizinkini de hazırlar askılara asarız, ardından sırayla kullanırız odayı.
Çok mu tuhaf gerçekten?
Sevişiyor, vücudumuzu avcumuzun içi gibi biliyor olmamız demek, her zaman özbenliği gözardı etmek demek değil ki.Tabiki de tuhaf. Hiç sevişmiyor musunuz? Ayrı ayrı giyinmek soyunmak falan çok çok ilginç.
Ben evimde çıplak gezerim. Net! Ben yalnız yaşarken nasıl davranıyorsam, evlenince de böyle olmalı diye düşünenlerdenim. Ömrüm boyunca rahat edemeyecek miyim? Özel sektörde iş değil bu, yaşam paylaşımı.Sevişiyor, vücudumuzu avcumuzun içi gibi biliyor olmamız demek, her zaman özbenliği gözardı etmek demek değil ki.
Adam ne de olsa gördü diye üryan mı dolaşalım, o mantıkla o zaman?
Ayrıca giyinirken kaşınırım, eğilirim, saçma saçma dans ederim çünkü o an benim hayatımda kendime tanıdığım 'yalnız' zamanlarımdır.
Ben de kocamı niye donuyla gömleğiyle uğraşırken göreyim?
Siz istediğiniz gibi çıplak ya da tesettürlü evinizde gezebilirsiniz, sıkıntı yok ki bunda.Ben evimde çıplak gezerim. Net! Ben yalnız yaşarken nasıl davranıyorsam, evlenince de böyle olmalı diye düşünenlerdenim. Ömrüm boyunca rahat edemeyecek miyim? Özel sektörde iş değil bu, yaşam paylaşımı.
Jqhahajaj buradaki eşlere rezil olma gibi bir konuda da bir üye şunu anlatmıştı. kadın hazırlık yapmış romantikli sofra kurmuş giyinip süslenmiş makyajını saçını yapmış. kocası gelmiş ooo demiş yemişler içmişler sonra adam kadını kolundan tutmuş kucağına oturtmuş. kadın kaçmaya çalışmış bi dakka hayatım gidip geliceeemm bi dakka diye kalkıyomuş ama adam bir türlü bırakmamış ve kadın en son çaresizce kocasının kucağına bombayı bırakmış pırtlamış
Yok, eşim rahattır bu konuda ama ben onun giyindiğini gördüğüm anda dışarı çıkarım.
Aynı şekilde ben giyineceğim zamanda giyinme odamın kapısını kapatırım.
Eğer kıyafetleri beraber seçeceksek, ikimizinkini de hazırlar askılara asarız, ardından sırayla kullanırız odayı.
Çok mu tuhaf gerçekten?
canim biz oyleyiz. bizim yaptigimizin dogrulugunu savunmuyorum, sadece her ilişkinin dogasi farklidir. daha once ki ilişkilerim de ben de böyle değildim, hatta bunu saygisizlik görürdum bazi uyelerin dedigi gibi. esimle iliskimiz çok acaip hizli ilerledi, tanistiktan sonra resmen bir gece bile ayri evlerde kalmadık, bosuna iki eve kira odedik hatta uzun süre. onun da benden once uzun sureli sevgilileri falan olmus ama benimle oldugu gibi degilmis. ilk geceden hersey spontan gelisti, tuvalet banyonun icinde vardi sadece, klozeti kullanirken de hic kapiyi kapatmadik. 3 yil oldu hala ayniyiz. hatta kim önce cisini yapacak diye yarisip tepesinde sira bekliyoruzBen çişimi vs. yaparken eşim dişini mi fırçalayacak
Bu kadar marjinallik bana fazla imkanı yok kapıyı dahi kilitlemeden rahat edemem.
yapabilen var mı bu arada merak ettim? tecrübe edenler buyrun sohpete
BizBen çişimi vs. yaparken eşim dişini mi fırçalayacak
Bu kadar marjinallik bana fazla imkanı yok kapıyı dahi kilitlemeden rahat edemem.
yapabilen var mı bu arada merak ettim? tecrübe edenler buyrun sohpete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?