- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi MerveOkanAsk
-
Siz okuduğunuzu bir daha düşünerek idrak etseniz, belki daha güzel olacaktır her şey.
Gaz çıkarmak ne zamandan beri edepli bir davranıştır?
Eğer bunu savunuyorsanız, en yakın zamanda bir restoranda yemek yerken toplum içinde yanında yapın.
Diğer anlattığım husus ise, belli ki haberiniz yok ama 'kişisel alan' diye bir şey vardır.
Ben taciz kelimesini seçerken, siz tecavüzü seçiyorsunuz.
Eş olmak demek illa ki saldım çayıra yaşamak demek değildir, kendime olan özsaygımdan ne kimsenin bu alanını ihlal ederim, ne de kimsenin 'taciz' etmesine müsade ederim.
Edepsiz demek haddim değil ama, kişisel alana saygınız yok demek ki...
Gercekten tuhaf bana gore esiniz o sizin wc de yada dusta tamam ki bana gore dusta gormemizdede sakinca yok ama giyinirken bir mahremiyet yokki.Vakit kaybi ayni anda giyinin sizYok, eşim rahattır bu konuda ama ben onun giyindiğini gördüğüm anda dışarı çıkarım.
Aynı şekilde ben giyineceğim zamanda giyinme odamın kapısını kapatırım.
Eğer kıyafetleri beraber seçeceksek, ikimizinkini de hazırlar askılara asarız, ardından sırayla kullanırız odayı.
Çok mu tuhaf gerçekten?
Yok, eşim rahattır bu konuda ama ben onun giyindiğini gördüğüm anda dışarı çıkarım.
Eğer kıyafetleri beraber seçeceksek, ikimizinkini de hazırlar askılara asarız, ardından sırayla kullanırız odayı.
Çok mu tuhaf gerçekten?
Valla bence tuhaf.Yok, eşim rahattır bu konuda ama ben onun giyindiğini gördüğüm anda dışarı çıkarım.
Çok mu tuhaf gerçekten?
Farkindayim ben bu aralar fazla oldum :)
Kizlar malum size bir sorum var ♥
Sizce cok samimi uzun yillar iliskisi olan dogal insanlar yada evliler yada bekarlar yada nisanlilar vede sozluler sorum hepinize.
Afedersiniz ama zor durumda kalınca saglik için yaninizda gaz bosaltimi yapılsa hic utanmadam sıkılmadan rahat bir sekilde bilinçli yani ama mecburiyetten ne dusunursunuz.
Ben bir yandan normal diyorum saglikli bir sey bu ee o an gelmis ortam musahit bizde masallah pek dogal bir çiftiz.
Ama ben hic yapmam 2. Sahislarin arasında yapmadım da tuhafimida gidiyor.
Yani baya baha kafama bunu taktim.
Annem diyor evlenince her sey mübah alış oda bir deli zaten :)
Kısaca beni bir aydinlatin tecrubelerden yola çıkarak.
Ben kafaya takmiyim demi.
Bu arada işsiz misin arkadasim bunu mu dusunuyon ? / Yapacak daha onemli isin mi yok? Gibi seyeler dusunmek serbest çünkü bu ara işsizim tatill :)
Konu geyik degil ciddi yasadigim problem gülün diye yaptım :)
Balayındayken ben duştayken bizimki tuvalete girecek oldu, gözümde şimşekler çaktı napıyon sen ya dedim. Bi daha hayatta öyle bişeye kalkışamadı.Ben çişimi vs. yaparken eşim dişini mi fırçalayacak
Bu kadar marjinallik bana fazla imkanı yok kapıyı dahi kilitlemeden rahat edemem.
yapabilen var mı bu arada merak ettim? tecrübe edenler buyrun sohpete
Annenize saygılar selamlarAnnemle babam 26 senelik evli. "Babandaki g*t değil heralde hiç yapmıyo yanımda öyle şeyler" diyor hahaha
Bana kalırsa ben de hiç normal karşılamıyorum.
Aaaaaa aynı anda giyinmeyenler,tuvalete girmeyenler de mi varmış?Ne kadar da narin insanlar varmış
Aynı anda giyinememek falan ilginç geldi. Cogu zaman dusa da beraber giriyoruz, beraber de giyiniriz. hatta baya igrenciz demek ki çis de yapıyoruz vallaçok kasan bir çift değiliz sanırım.
Ne bileyim ben ilişkide rahatligi seviyorum ama hayatin içinde de bir cok şey var. Hasta olunca gaz da çıkarılır istifra da edilir. Hayat bu çok da kasmamak lazım.
Aaaaaa aynı anda giyinmeyenler,tuvalete girmeyenler de mi varmış?
Şok oldum!
Ayol tüm gece adamın yanında asker gibi yatıyorsunuz?
Bacağı üstümde göğsüm onun kolunda dururken beraber s.çsak ne olur?
Aaaaaa aynı anda giyinmeyenler,tuvalete girmeyenler de mi varmış?
Şok oldum!
Ayol tüm gece adamın yanında asker gibi yatıyorsunuz?
Bacağı üstümde göğsüm onun kolunda dururken beraber s.çsak ne olur?
16 yıldır edepsizimBeyinin yanında giyinip soyunmak hea? Ayyy ne büyük edepsizliiik.
Yetişin a dostlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?