Evlilik / Sevgililik / Samimiyet / Gaz / Ne Derece ?

Sezeryan sonrası dört gözle yapmam beklenirken dahi odada insanlar olduğu ve bir türlü gitmedikleri için yapmadım, en ala sağlık meselesi ama yapamam ben

Ocakta eşimle 13 seneyi doldurup 14.seneye dönecez ama 24 senede olsa yapamam, o da yapmaz lavaboya gider, ha uyurken falan oluyordur birbirimizi duymuşuzdur ama bile isteye doğal bişey diye diye yapmadık

Doğal olan çok şey var seks, dışkılama, burun karıştırma vs

Siz de hem okuduğunuzu hem de kendi yazdıklarınızı idrak etmeyi deneseniz belki söylediklerimi yinelemek ve anlamanız adına mevzuyu uzatmak zorunda kalmazdım.
Yazdığınız şeyde eşlerin birbiri yanında giyinip soyunmasına kadar ele almışsınız, gaz çıkarmaktan bahsetmemişsiniz salt.
Ayrıca gaz çıkarmak her yerde herkes içinde yapılabilen bir şeydir de demedim. Sizin söylediğiniz şey "Eşimle birbirimizin yanında bile soyunmayız, edepli edepliyiz" cümlesi. Dönün bir daha bakın ne dediğinize

Eh o halde siz aynı yatağa da girmezsiniz dedim, mazallah soyunuverirsiniz başka şeyler için, edebiniz bozulur.
Hiç kıvırmayın, burada kendi edebinizi(!) tarif edeceğim derken, eşinin yanında giyinip soyunanına kadar edepsiz ilan ettiniz.

Gercekten tuhaf bana gore esiniz o sizin wc de yada dusta tamam ki bana gore dusta gormemizdede sakinca yok ama giyinirken bir mahremiyet yokki.Vakit kaybi ayni anda giyinin siz

Biz yapmıyoruz birbirimizin yanında bu konuda çok dikkatliyizdir. Eşim de sevmez ben de sevmem yani sağlık problemi olmadığı sürece banyoya giderim onun da yaptığına şahit olmadım henüz. Ama çok normal karşılayanlar var tabi fazla takmayın bence.

Karşındakinin vücudunu mu sevmiyorsun kendine mi güvenmiyorsun yada 2 haftalık mı evlisin?
Sorduğun için yazıyorum inan bana çok tuhaf geldiniz. Ne yani fantezi yaparken iç çamaşırlarınızı da giyinme odasında sırayla mı çıkarıyorsunuz...

Konu hakkında ise bence rutine bağlamak iğrenç ara sıra olabilir. Çocuk varsa hiç olmamasına dikkat etmeli diye düşünüyorum.

Çişini klozete yaparken ya da duş alırken aynı anda bulunulabilir. Rahatsız olmam. Kakada işler değişir...

sınıflandırma kastım sabah sabah hahaha

Biz o konuyu hamilelik ve lohusalik ile benim sayemde aştık.
İlk hamileligimde asiri gaz vardi.
Sonra ameliyat sonrasi lohusalikta yine ayni derken adam alisti o pek yapmaz bende yine hamileyim tekrardan basladim

Kızlar gece uyumuşum şimdi okudum tek tek :)
Bayıldım bayıldım dirildim :)
Hepiniz süper cevaplar vermişsiniz.
Ben anladım ki bu konuda insandan insana değişiyor.
Sabah sabah cok konusmiyim

Valla bence tuhaf.
Mağazada kabin bekler gibi sırayla giyinmek soyunmak falan.

Normal canım normal. benim kocam 4-5 aylık sevgiliyken başladı hiç durmadı
Şimdi de ben hamileyim gaz sorunum var valla tutamıyorum ne yapacam. Salıyorum gidiyor

Ay bana iğrenç geliyor. 2,5 senelik evliyiz. Ben hiç yapmam. Ailemde kimsede görmedim ortalık yerde. Eşime de kızıyorum yaparsa, normalleştirmeye çalışıyor ama hiç de normal durum değil bence. WC çok uzakta değil. Belki benimki anormal olan bilmem ama bana iğrenç geliyor hiç alışamam böyle birşeye

Ben çişimi vs. yaparken eşim dişini mi fırçalayacak
Bu kadar marjinallik bana fazla imkanı yok kapıyı dahi kilitlemeden rahat edemem.

yapabilen var mı bu arada merak ettim? tecrübe edenler buyrun sohpete
Balayındayken ben duştayken bizimki tuvalete girecek oldu, gözümde şimşekler çaktı napıyon sen ya dedim. Bi daha hayatta öyle bişeye kalkışamadı. Ve evet bana göre de

Allahım sağlık versin de gerisi boş.
Geğirmiş,gaz çıkarmış,istifra etmiş,s.çmış,batırmış,ağzı kokmuş,şeyi kokmuş hiç gözünüz görmez.
Ben de pek büyük konuşurdum gençliğimde,"aman saygısızlık aman ne ayıp, ayyy mide bulandırıcı" derdim...
Ahhh ahhh Allahım dert verip derman aratmasın inşallah da bir gaz çıkarıyım da kocacım kaç gece sabahlamıştır başımda...

Neyse...
Gözlerim doldu sabah sabah yeminle...
İyi haftalar hepimize...

Ne kadar da narin insanlar varmış

Aynı anda giyinememek falan ilginç geldi. Cogu zaman dusa da beraber giriyoruz, beraber de giyiniriz. hatta baya igrenciz demek ki çis de yapıyoruz valla çok kasan bir çift değiliz sanırım.
Ne bileyim ben ilişkide rahatligi seviyorum ama hayatin içinde de bir cok şey var. Hasta olunca gaz da çıkarılır istifra da edilir. Hayat bu çok da kasmamak lazım.

Aaaaaa aynı anda giyinmeyenler,tuvalete girmeyenler de mi varmış?
Şok oldum!
Ayol tüm gece adamın yanında asker gibi yatıyorsunuz?
Bacağı üstümde göğsüm onun kolunda dururken beraber s.çsak ne olur?

Şok oldum!

Evet aynianda giyinemeyenler varmis. Özel alana saygı diyorlarmış. Ben de sok oldum valla bir senede yüz goz olmusuz biz

Son düzenleyen: Moderatör:
Şok oldum!

Beyinin yanında giyinip soyunmak hea? Ayyy ne büyük edepsizliiik.
Yetişin a dostlar

11 senelik evliyiz. O kadar da doğallaşmamak lazım bence. Eşim bu konuda rahat davransa gözümdeki karizması biter. Ameliyat ve uykuda kendini bilmemezlik gibi durumlar olabilir ama bile isteye asla yapmasını istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…