Evlilik sıcacık çorbayı bile zehretmekmiş meğer

Ah canım okurken buz kesildim dumur oldum dersem yeridir,sen nasıl çekiyorsun bu adamı sadece ailesi için yaşıyor,senin buradaki değerin ne? Affına sığınıyorum yazdıklarından yola çıkarak diyorum bu adam bencil ve seni hiç hak etmiyor inan..
Boşan diyemem ama ben olsam boşanırdım kısa ve net.hayatından çaldığı hiç bir anı bu zihniyetteki biri hak etmiyor....

Ben senin yerinde olsam bana değer veren bir insan beklerdim anneliği tatmak için. Bu adamdan çocuk yaparsan mutsuzlugunu ikiyle carp. Zararın neresinden dönersen Kardir. Bence dön ve hayatı kacirmadan önüne bak. Sevgiler

yok artık
ben bu evliliğe inanırsam, hayattan soğur, evlilikten korkar/vazgeçerim.
inanmıyorum, o la maz. olmamalı...

afedersiniz ama bir yuuhhhhhh çekmek istiyorum, bu nasıl evlilik bu nasıl adam, boşanmazsanız aklınızdan şüphe ederim

yazık olmuş verdiğin her türlü maddi manevi emeğe ve zamana... Sen bu adam bide hala evli misin??? En başta keşke aileni dinleseydi zere kadar ne senin ne de ailenin yaptıklarını hak etmeyen bi nankörle evilisin kusura bakma da bu denli hastalık derecesinde ailesine düşkündüyse anasının dizinin dibinde ömrünü çürütseydide seninkine karışmasalardı. Daha fazla ne ailenine de kendini ezdirme derimm

Hala neyapmaliyimi diyosun boyle insanla yillarini heba etmissin kimseye bosan diyip vebaline girmem ama cekilir dert degil

Hey Allahım ...İbret olsun falan hikaye sadece yazıp rahatlamak istemiş o kadar. Deli oluyorum bu koca meraklısı inanlara ...
bir de genç kızlara ibret olsun diye yazıyorum demiş
ibret olması için ben bunu bunu yaptım ses çıkarmadım hem ailemi hem kendimi ezdirdim sonunda iş benim annemi dövmeye kadar gitti boşandım ayrıldım falan yazar
hala ne yapayım diyordu
genç kızlar siz böyle fedakarlık etmeyin ama ben hala yapmaya devam ediyorum

hani evlilikten soğuttu yazmışlar ya aynen milleti evlilikten soğuttu ama kendisi kocasından soğumamış

tamamını okuyamadım malesef kafam almadı... gerckten bıle bıle atese atmıssınz kendınızı bılemıyorm kadermı secenekmı ama sanırım secenk bu... hayatınızı duzene koyarsınız umarm kısa surede hayrlı kapılar acsın rabbim. aminn

Çok sinirlendim ama kocanıza değil size.

Az bile yapmış adam, size müstehak.

Anasını babasını elin erkek bozuntusu kıl kuyruğuna ezdiren kadına az bile .

Ele katır ana babaya gelince yatır hesabısınız resmen, daha pışpışlayın özür dileyin o kıl kuyruktan.

Hala da çocuk istiyorum, ne yapayım diyor te Allahım yaaa..

Allah anneciğinize babacığınıza yardım etsin onlara üzüldüm.O koca müsveddesinden erkek bozuntusundan ve sizden kurtarsın onları.

Valla Allah yardım etmiş te gitmiş kurtulmuştur ne mi yapacaksın ben yorum yapamıyorum. . Bira anası danası yasasinlar sen nasıl bile bile evlendin o adamla ama başımıza ne geliyorsa merhametimden geliyor yinede Allah eksik etmesin kapıya koy bu pisliği bosver

Merhametmiş, hadi ordan kimi kandırıyorsunuz.zevk alıyosunuz adamların sizi it yerine koymasından. Merhamet edeceksen git anana babana merhamet et elin kıl kuyruğuyla anasına değil.

Vallahi ilk defa bir konu bu kadar sinirimi bozdu.

Valla hırsımı alamadım yazıcam
.
Azıcık kocandan örnek alda sen de anneciğim babacığım de. Az o anana babana acı.

Bu konuyu kv me okudum o bile bana bir sıkıntı geldi, daraldım devam etme dedi.

Resmen parasıyla koca tutuyor şeklinde yorum yaptı kv dem. Yazık hemen boşansın dedi.

Kv dem bile bu yorumu yaptıysa konu sahibi gerisini sen düşün.

not: kv dem 3 oğlan anası oğullarına aşırı düşkün, kızı yok ve olaylara hep erkek tarafından bakan, kadının misyonunun erkeği mutlu etmek olduğuna inanan bir tip.

Son düzenleme:
Konunun tamamını okumadım bile.Koltuk bile seçemezmişiz yine affettim filandan sonrasına gerek duymadım.Sonucun az çok neye bağlanıcağı belli, kendi kuyunuzu kendiniz kazıp içine atlayıp üzerimi örtün demiş olduğunuzda çok belli.O yüzden ne desem boş gibi geldi, okumıyım boş yere dedim.

kocasız kalırım da bidaha bulamam diye çekmek zorunda kalıyor herhalde sanki onunla olmazsa dünyanın sonu gelir saplantılı konu sahibi ne desek boşşş

kocasız kalırım da bidaha bulamam diye çekmek zorunda kalıyor herhalde sanki onunla olmazsa dünyanın sonu gelir saplantılı konu sahibi ne desek boşşş

Bu psikolojiyi anlamanın yolu yok.Bildiğim bişey varsa ''acıma,acınacak hale düşersin'' lafının doğruluğu.Bunu bilmek içinde bişeyler yaşamaya ihtiyaç yok.Akıl mantık yeterli.insanlar bunları düşünemicek kadar nasıl gözlerini kapatıyor ben anlamıyorum. düğüne 10 gün kala ortada ev eşya yok durumunu bir insan kendine nasıl yakıştırır nasıl böyle bir insana şans verir ben hala orda kaldım.Adı yok şu durumun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…