Evlilik sıcacık çorbayı bile zehretmekmiş meğer

Bu kadar şey yaşayıp ne yapmalıyım diye sormayın Allah aşkına.
Sizce yapılacak olan belli değil mi?

Size yazık değil.. 6 yıl sürdürmüşsünüz hala da napıcam diyorsunuz; ama annenize babanıza çok üzüldüm. Bari onlarla görüşmeyi kes, bu eziyetten onları kurtar.

2.anektot
Anası tüm akrabalarıyla kindarlıği yüzünden küs amcası teyzesi gibi kimseyle konuşmuyor. Bu kindarlik bunlarda aile boyu eşimin ablası anneannesinin cenazesine kindarlıği yüzünden katılmadi anasının yanında ben ordaydim ölmüş kadına bile kin duyacak kadar aşağiliklar anlicaniz.eşim de kindarlik konusunda aynı anası ablası gibi. 6 yıl önce olan konuları bile asla unutmaz her seferinde ortaya döker .neyse onların akraba yok ama anası tüm mahalleye iyi görünmek uğruna her gün Tencerelerle yemek taşır millete komşularım ahbaplarim diye deli olur.Eşim de annesinin hayatını yaşadığı için anasının ahbaplarini gün arkadaşlarını akraba yerine koyuyor ve benim annem çalıştığı için beni Teyzem halam büyutmus yarı annem konumundalar ve onların çocukları evlenip nisanlaniyor hep yalnız gitmek zorunda kalıyorum her yere eşim senin teyzene gidersek annemin arkadaşı şuķufe teyzeyede gidecez diye tututuruyor. Bende istemeyince heryerlere yalnız gidiyorum.

Elinden geleni hatta elinden gelmeyeni bile yapmissin icin rahat olan ki ailen de ayni sekilde... Bu saatten snra onunr bak ama o olmadan bence sende artik huzuru mutlulugu ve sana deger verilmesini daha fazla erteleme halletmeyen insanlar yuzunden... Allah yardımcın olsun

Benim sözüm değil canım eşim konuşurken zavallı anneciğim ablacigim der her zaman hatta 42 yaşında kendimden 6 yaş büyük ablası ve 48 yaşındaki eniştesi için bile çocuklar diye bahseder kendini onların babası durumuna sokar ablasına eniştesini baba konumunda her şeylerine koşar o yüzden bizim evimize umursamaz .çünkü zaten baba aile reisi olayını anası ablası nda tatmin ediyor zaten .

Iyi bari gonlunce ablasina babalik etmeye devam etsin o zaman

eşiniz diycem ama bence artık eşiniz olmaktan çıkmış bu adam oedipus kompleksi döneminde sıkışıp kalmış biri.Psikolojik tedaviye ihtiyacı var hem de yoğun bir terapiye bence.Anneciği götürsün onu terapiste.

Hala ne yapmalıyım diye sorduğuna inanamıyorum ????? Herseyi geçtim annene fiziksel şiddet uygulamış bu Adam !!!! Boşanıcaksın tatlım

Hala napmaliyim diyorsun
Hersey ortada daha ne kadar ezileceksin bes para etmez adamin biri ayrıl annesiyle ablasiyla mutlu mesut yasasin

sevgili W Wertysad cok merak ediyorum
yorumlarindan göremedim yazdiysan kusura bakma
ne yapmayi düsünüyorsun???

Çok bencil, seni ailesi olarak görmemiş, dış kapının mandalı olarak görmüş. Evlenmek istemediği ve nihayetinde evlendiği için sanki snaa düşman olmuş. Ve yiyici!

gerçek olamaz bu kadarı, yani olmamalı.oldurulmamalı. böyle insanlara prim verip koca sıfatı aile reisi sıfatı yakıştırılmamalı.

ben sana geçmiş olsun demem.ayy yazık hiç demem. direkt şaka mısın sen derim.okurken çatladım iyiki tanışmıyoruz.insan kendini istemeyen adamı zorlayarak evlenir mi ya adına da vicdan merhamet der mi.

Tüm bu abukluklarının dışında, kesin bir tarafında boncuk buldunuz.
Arayın belki bir tane daha bulursunuz...

Canım zaten bende istemedim 2.5 yıl sonra ayrıldım evlenmek istemiyorsan sen bilirsin dedim ama kendi kabul etti zorlama yoktu ya da ben ole saniyorum ..yapacak bişi yok seni istemeyeni sen isteme misali ..

Baştan sona senin kabahatin
Sürekli vermeyle kıymetli olunmaz
Koca diye dünyayı gözün görmemiş
Kocanı ve ailesini bu kadar bakacağına, kendi aileni baksaydın en azından Allah razı olsun diyenin olurdu
Kusura bakma ama benim anneme el kaldıracak adamı t... dan taksim meydanına asarım ibreti alem için, sen boşanmaya bile eriniyorsun, cidden şaka mısın ?
Adam Metin Akpınar tiplemesi gibi 'annneme gidiyorum' =)))

6 yıl bu garip çocukla yaşayınca gerçek erkek nasıl olur unutmuşsun bence o yüzden ne kadar saçmaladıklarını bizim gibi göremiyorsun. Boşan tabiki. Bu çocuk sana değil anasıyla ablasına aşık. Kişilik bozukluğu var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…