Evlilik sıcacık çorbayı bile zehretmekmiş meğer

Şaşkınlıkla okudum,
Ya bu kim ya bulunmaz hint kumaşımı ? yazık ediyorsunuz ailenizede kendinizede !!!
ANNEMİN elini yumruklayan adam için hala neyapmalıyımmı diyorsunuz ?
Herşey ortada değil mi ?Kendinize gelin ve sanki hayatta bu adam varmış gibi davranmayın

Allahım sen affet ama bebeğiniz bile kabullenmemiş böyle bir babayı gitsin yeğenini sevmeye devam etsin !!!

Canım zaten bende istemedim 2.5 yıl sonra ayrıldım evlenmek istemiyorsan sen bilirsin dedim ama kendi kabul etti zorlama yoktu ya da ben ole saniyorum ..yapacak bişi yok seni istemeyeni sen isteme misali ..

yani sonuç olarak ne yapmaya karar verdiniz? bu mükemmel adama bi şans daha verecek misiniz?

Ben sok b en.dumur nasil.yai.u.kisi annene zarar verdi ve seen b halen bu sacma obsesif takintili kisiyle halen evlisin

Allah akil fikir versin size resmen basiniza gelen herseyi kendi elinizle etmissiniz.
Insan kendini bu kadar hor gorur mu hayret!

bu nasıl bir adam ya kafasına bir şey geçiremedin mi ne demek annenin eline vuruyor ya bu kendini ne sanıyor
savcılığa gidip hakaret davası ve şiddet davası açın dünyanın kaç bucak olduğunu gösterin sinirimden ben öldüm burda
bacım o kim oluyor da annenin elini vuruyor bırak gitsin ne çağır ne başka bir şey et sakın ha çağırma

Anlattığınız kadarıyla size psikolojik şiddet uyguluyor.
Böyle bir adamla daha ne kadar devam edilir ki.
Herşeyi geçtim de anneme vuran o eli ben kırarım be.

annesine 'bağımlı' olmasını geçtim de nasıl senin annene şiddet uygulayabilir ki? bu hakkı kendisinde nasıl bulur? bugün annene yarın sana... sana daha kötüsünü yapmayacağını nereden biliyorsun ki? Ayrıca o ne öyle ya yok ablasının evi ile ilgilenmeler yok annesinin evi ile ilgilenmeler. eşin daha evli olduğunu kendi evinin olduğunu kavrayamamış, onu da geçtim hala büyüdüğünün farkına varamamış. muhtemelen bebekliğinde annesi ile sağlıklı bir bağ kuramamış, annesi ile yapışık ikiz gibi gezmişler, hala da bu durumu devam ettirmeye çalışıyor. hani annesinin onu böyle yetiştirmiş olması eşinin suçu olmayabilir ama kaç yaşına gelmiş adam, bunun farkına varamaması onun suçu... hani derler ya hep davulun sesi uzaktan hoş gelir diye, bu durumda şunu yap bunu yap demesi de kolaya kaçmak olur sanki. ama bence iyice düşünmen ve ona göre bir yol çizmen lazım. evliliğiniz süresince seni annesine gitmekle tehdit etmiş, anneyi arkasına saklanacağı kocaman bir dağ olarak görmüş adeta. şu anda da annesinde okuduğum kadarıyla, e bırak da madem kalsın devamlı orada... bi de şu var sen anne olmak istiyorum demişsin ama çocuğunun babası illaki bu kişi olmak zorunda değil, yani demek istediğim çocuk sahibi olmak istiyorum diye düşünüp acele hareket etme, tamam anne olmak güzel bir şey ama çocuğunun ilgisiz bir babası olsun mu istersin yoksa hem kendisiyle hem de annesiyle ilgilenen bir babası mı? yengemin yakın akrabası da böyle bir adamla evliydi, onun durumu seninkinden daha ağır ve kötüydü gerçi orası ayrı ama sonunda boşandılar. kadının eşi aşırı derece anneciydi, her şeyde annesini öne atardı falan. neyse bence iyice düşünmen lazım, gördüğüm kadarıyla evliliğinde şu da iyi diyebileceğin pek bir şey yok... evliliğini neden sürdürdüğünü bulup bu konu üzerinde yoğunlaşarak ne yapmak istediğini bulman lazım bence...

En acısi da ne biliyor musunuz annesi ve ablasının prensesler gibi yaşayıp günlerini gün ediyorlar her gün yemekler toplantılar eglenceler en iyi yerlerden alışverişlerdeler.bizimkisi zavallı anneciğim zavallı ablacigim modunda nasıl acindiriyorlarsa kendilerini. Ey erkek evlat anneleri bu kadar bağımlı yetiştirmeyin evlatlarinizi ne yuvaları oluyor ne kendi hayatları ama eşime kaç kere bu konuda konuşmaya çalıştım asla kabul etmez.Hatta başka bi ülkeden is teklifi gelmişti görüşmeye gitmedi bile anneciğimi asla bırakmam dedi yeğeni başka sehre evlendi arkasından saymadigini bırakmadı kız karaktersizmis çünkü annesini bırakıp başka şehre gitmiş anneciğinin yanından ayrilmazmis annesi buna bu zamana kadar ne kadar harcama yaptıysa bu da hepsini hatta 200 bin kadar hesaplamis odemesi gerekiyormuş ayrıca oğullarına ev alan anne babaların oğulları karaktersizmis daha ne ilgincliklerr ..

bunun adına lütfen vicdan demeyin.bu vicdan falan değil.eğer vicdan olsaydı kendi anne babanızın bu süreçte geçirdikleri üzüntüyede vicdan yapardınız.8,5 yıl ne demek kendini sömürtmek.siz bayağı herşeyi göre göre bile bile kendinizi mecbur hissederek bu adama katlanıyorsunuz.

ya yanlış anlamayın ama sizin kendinizi bu adama yamamak gibi bi durumunuz mu var.meczupmusunuz yada ne biliyim başka bir sıkıntımı var..anneme vurdu babama bağırdı falan ne kadar rahatsınız ve bu adamla hala evlisiniz.anasının evine giderken dur gitme falan deyip önüne geçiyorsunuz..kusura bakma ama s.............r git derim.benim anneme vuracak hey yavrum hey bi tarafından kan alırım.bide hala ne yapmalıyım diyemi soruyosun..bi yürü git be kardeşim.

Tek kelimeyle "BOŞAN" . Böyle bir Ada'mla Nasıl hayatını geçireceksin ki üstelik ailene de cok saygısıymış. Yolla gitsin anasının evine..

oturup bunu boyle cekmelisin bide soruyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…