Evlilik sıcacık çorbayı bile zehretmekmiş meğer

Başını okudum tüh evlenmiş dedim,ortayı atlayıp çocuk var mı diye sonuna baktım.Çocuk yokken acilen boşanın derim.Bu düzen değişmez maalesef.

Bu yazdıklarım yüzde 1 dedim devamını da paylaşmak isterim ama hatirladikca o anları tekrar yaşıyorum midem bulanıyor kalbim sıkışıyor yüreğim kanıyor ..
Allah büyük bugünlerde de geçecek diye telkinde bulunuyorum ..

Hepsi geçicek ama ciddi anlamda destek alman şart tek başına çok zor dayanırsın . O adamı Allah'a havale et.

Eşime bitmeye yüz tutmuş aşkım canlandı diyeyim sen anla.

Koy kapıya gitsin canım. Hiç aklın kalmasın.
Bundan sonra karşına çıkan ne yapsa bundan beter olmaz sanırım

Size inanamıyorum. Akıl tutulması yaşıyorsunuz. Burda size ne denirse densin siz yine devam edeceksiniz. Çünkü tüm bu gurur kırıcı olayların üzerine çocuk sahibi olmayı düşünebiliyorsunuz. Garip. Bir insana merhamet göstereceğim derken kendini ezmissin.

Anne ve babanıza yaptığı saygısızlık sonrası ne yapmalıyım diye sormanız bile hata!

Arkadaşlar yorumlar için ağzına sağlık tekrar söylüyorum mutlaka benim gibi ama işin çok başında olanlar vardır sırf onlara ibret olsun istedim yaşadıklarım agir dozda ana kuzusu olanlardan nolur uzak durun .
Birde insanlar tepenize çıktılar mi asla indiremezsiniz. 3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirseniz 2 kuruş için sizi satar ..

İbret olsun diye bizim için yazdınız ama size de yazık
Siz de bu insanları geride bırakın artık

Annecikler asla iyi bir eş olmazlar olamazlar bırak yeğeni annesi ablası yetermiş çalışıyormuşsun kendine yeni bir hayat kur ayrıca annen için çok üzüldüm biri benim anneme yapacak varya dünyayı dar ederim burnundan getiririm

Boşanmak bu yaşadıklarından daha mı zor senin için

Yarısına kadar okudum tıkandım. Allah sana sabır versin, şiştim yeminle. Ben olsam git ananla yat kalk sorumsuz, senden değil adam cacık bile olmaz der gönderirdim anasının evine. Tövbe estağfurullah, bundaki naz niyaz çoğu kadında yok!

Ay şimdi tamamını okudum, sık gırtlağını gebert. Ne basit, ne illet bi insan ya çirkeften beter... Keşke annen de polise verseydi o sersemi. Sokaktaki it kopuk bundan adamdır ya, kıl kuyruk... Başlıcam küfretmeye daha beter, ban yicem şimdi!

Birde erkek analarına tavsiye oğlunuzu erkek gibi adam gibi yetiştirin benim eşimin annesi onu bir kız evlat gibi yetiştirmiş uzun yıllar ahbaplarina günlere hep onunla gitmiş o yüzden bizimki de annesinin gün arkadaşlarını bile icsellestirip bayram ziyaretleri nden kandillerde aramalar sürekli hatır sormalar çünkü anası öyle emrediyor anasının sözleri ona emir malum hazır asker ..Anneler lütfen zamanı geldiğinde oğlunuzun bağımsızlığını verin ..

Senin gibi tek bi insan olduğuna ihtimal vermiyorum.

Kendisiyle evlenmek bile istemeyen adamın cebine, üstelik bide tanımadığı anasına para vermek ne demek ya? Bu kadar mı yaranmaya hevesliydin? Çok mu çirkinsin, çok mu yokluktasın?

Konunun gerçekliğine zerre inancım olmadığı için bu kadar ağır yazıyorum, zeka seviyesi bu kadar aşağıda olan bi varlık olamaz.

He çok paran varsa lösemi derneğine fln bağışla böle kurnaz aç doyuracağına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…