Evlilik sıcacık çorbayı bile zehretmekmiş meğer

Napmalıyım diye sorman hata canım anneciğine neler yapmış diğer yaptıklarını söylemiyorum bile ayrıl gitsin ne çekicen bu adamı.. gerçi babanın da eşinin babadan kalma evine karışmaya hakkı yok.. karı koca olduğumuz halde ben eşimin miras işine karışmam o da benimkine karışmaz.. zaten 2miz de karıştırtcak tipler değiliz.. tabi burdaki sorunlar çok daha büyük yazık hastalık sahibi olursunuz ailen de sen de.. ki ailen baştan söylemiş olmaz bu adamla diye

Okudum ve inanamadım. Tek suçlu sizsiniz. Kendinizi bu insanlara bu hayata layık gördüğünüz için. En baştan beri böyle tanımış ve kabul etmişsiniz onlari. Hep vicdan merhamet deyip başlamışsınız da,kendinize ve ailenize hic merhamet etmemissiniz. Böyle bir eş hiç olmasın bence.yok gibi bişey zaten. Hep anasında.niye duruyorsunuz hala orda anlamadım?sizi biraz mazoşist gördüm. Benim burdan kaçasım geldi valla...bu ne ya?

Bir yerden sonra okuyamadım ben sen bunları yaşıyorsun ve hala napmalı mıyım mı?
Cancagzım huniyi tak kafana öyle dolaş Napcamı mı var ayol

Yine yorum da doruklara cikmissin tebrikler...
Arkadasim ne mecburiyetin var defolu ürün bu belli iade et kullanim suresi dolmadan... yazik degil mi sana da ailene de ?

bu arada konunun gerçekliğine git gide inanmamaya başlıyorum
böyle koca deliliği olmaz

sizin gibi gurur yoksunu kadınlara hiç acımıyorum. dediğin gibi merhametli olsaydın annenin eli patladığında kendini öldürürdün. birisi gelip annemin elini patlatacak bende kocam da kocam diye onun koynuna girmek için can atıcam. gerçekten mide bulandırıcı

cok uzuldum gercekten yazık etmişsin kendıne...halbukı okadarda sınyal vermış.inşallah tekrardan araya adam sokup özur dılemessın.boşan da başka hanım kendi dilenirken ablasına ew vermeyı göstersın ölü soyucuya.ozaman anlar kıymetını..

Kızlar konu sahibi boşanmaya karar vermiş bu yazıyı da ibret olsun diye yazmış bilin istedim

Annene vurduktan sonra bitti bende konu. Ya adam annecim annecim sayıklayıp duruyo .Anneciğinin gün arkadaşlarına kadar düşünüyo sen hala annene el kaldırmış adam için napmalıyım diyosun. Önce bi kendine gel . Otur bi düşün bu yazdıklarım yaşadıklarımın bir kısmı diyorsun tamamını düşün. Ve boşanmak için adım at.

Bu adama adam demeyi bırak insan bile demem ben!çok etmem böyle laflar ama cidden okurken bile deli oldum.siz nasıl dayandiniz?vurun tekmeyi defolsun gitsin anneciğinin yanına.
Ama şu konuda rahat olun.onunla hickimse evli kalamaz.anası öldüğünde yapayalnız kalacak salak..ablası zaten işi bitince yüzüne bakmaz onun..
Eden bulur..

Bu nee yaaaa gercekmi buuu gece gece sinirim zipladii.
Yahuu sen kendine hicmi deger vermiyosun???? Nasil boyle biriyle evli kalirsinnnn psikoljn coker bu ne yaaa.

Ne zorun varr allah askinaaa biraaaak!!!!!deliiimi ne bu adam safmidir nedir ne bicim adam

Ben bi dk evli kalmam cok net ve benim aileme sesini bile yukseltemez kimseeee bide annene zarar vermis. Bosanmak icin neyi bekliyosun ?

sen hala bu adami seviyormusun anneni hastanelik eden adami seviyormusun hala

İkiniz de normal degilsiniz.İnsan demeye dilim varmıyor cunku insanlık dısı kisilerde akıl fikir olmaz.Madem cok merhametlisin ya hani bu yuzden devam etmissin ya ( ki oraya kadar okuyabildim tahammul sınırım buraya kadar) git de dısardaki aç kalanlara yardım et.Bunlar bahane bilerek kabul etmissin burada dert yanıyorsun cunku hata bir kere olur ve devami gelirse hata olmaktan cıkar.

Psikolojiler bozulduktan sonra bosansan kac yazar.Acıkcası sana degil de ailene uzuldum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…