Evlilik sıcacık çorbayı bile zehretmekmiş meğer

Senin annen seni nasıl yetiştirmiş peki, ablasına ev alan adamın cebine para koydun sen?

Bazen hayatta bazı insanlara takılıp kaliyoruz cama çarpan kelebek gibi her seferinde de yaralaniyoruz sen değerli sin bunu unutma bu muameleleri haketmiyorsun daha doğrusu hiçbir insan bunları hakedemez başıni kaldir gökyüzü orda bu adamla bağını yani bagimliligini kopar ve artik özgür ol yukarı ciktikca ondan uzaklastik olayları daha iyi goruceksin ben deliymisim bunlari yapmisim diyeceksin zararin neresinden donersen kardir Rabbim ayrılma süreci nde yardimcin olsun seni hakedecek birini nasip etsin

Açıkçası ben adamı pek suçlu bulmadım adam ne halt olduğunu gizlememiş ki ailesi de öyle.gayet de her şey açık ve net ortadaymış.siz görmek istememişsiniz.sonra babanız adamı kovmuş yarabbi şükür diyeceğiniz yerde binbir özürlerle adamı geri döndürmüşsünüz.adam zaten istemediğini belli etmiş daha ne yapsın.
biri sizi bir kez aldatırsa suç onundur ama ikinci kez aldatırsa suç sizindir. burda da o durum var aslında.
bence bunca yıl bu adamdan boşanmamışsınız bundan sonra da boşanacağınızı düşünmüyorum ben bari anne babanızdan uzak tutun da o insanlara zarar vermesin pis mahlukat.

O çorba siz daha nişanlıyken zehrolmuş ama basiretiniz bağlanmış görmemişsiniz. Bari bundan sonra aklı selim düşünün mantığınızın sesini dinleyin ve bu adam ve sülük ailesinden kendinizi sıyırın. Tabii ailenizi de. Babanız çok naif bir insanmış eminim yanınızda duracaklardır.

Ne???

Anneniniz onu durdurmaya calisirken, o annenizin eline yumruk mu atti? Babaniz da ordaydi ustelik? Ulen, benim kocam, nisanlim, sevgilim, hayatimin aski, anamin eline yumruk atacak, onun damarini bilmem nesini patlatacak, onu orda ezerim len!! Bu nasil bir koca? Katil eder insani. Walla nasil sinirlendim anlatamam!!

Neyap çok basit ayrıl.birde annen darp raporu alsın muhakkak

Bu kadar muhtaclik neden ? Neden hayatınızı hiçe sayiyorsunuz?
Neden hala dava acmadiniz? Neden neden neden ? Darp raporu alın süründürün onu.

Bu hikaye gerçekse ,kendinize ailenize,hayatınıza ne yapıyorsunuz donupte bir bakın.

Bi şey yapmaya ne gerek yine araya birilerini sokun yalvarın yuvanıza geri dönsün.
Pes valla..

Tam bir öküzle evlisin diycem, öküze saygısızlık olacak!

Bu adamla evli kalıp, kendini daha fazla cezalandırma, ne hali varsa görsün!

böyle bir adamdan cocuk mu istiyorsun birde.. adam eline bir sürü koz vermiş senin boşanmak için illa canına kastetmesi mi lazım

Ay cok kotu oldum okuduguma pısman oldum bu ne ya kendı annesıne annecıgım annecıgım dıyen bır adamn senın annene yumruk atması katlanılabılır bısı degıl al evını ac davanı verebıkdgn ladar maddı hasar ver nafaka falan yıpranma seylerı oluyo ya pek bılyrum hepsını tazmın ettr

hazir evde degil kapinin kilitlerini degistir ve kurtulduguna sükret
bu dediklerinin hic birisi normal degil
kendine yazik etme
bosan
sonra hayatin psikolojin hersey zamanla yoluna girecek

Icim sisti sakami bu konu.sakaysa siz gercekmisiniz peki.akil sagliginiz yerindemi.inanin sok gecirdim.boyle bi adamdan acilen uzak durun.bu ne yahu.yuh artik

bir olayı hatırlattı bana . benim arkadaşımın o zamanlardaki sevgilisi sürekli parasız kalırdı . bir gün bizim arkadaş da teklif etmişti para vermeyi . sevgilisi olmaz ancak borç alırım demişti . ( arkadaş zaten borç olarak kastetmişti .çocuk yüzsüzdü. )sonra aylar geçti üstüne yine kızdan borç ? aldı aldı ve tek kuruş ödemedi . arkadaşımı aldatınca kız o sinirle mesaj atıp istemişti . ( o zaman için gerçekten az bir para değil ) sonra bu mesajı okuyan uyanık cevap vermemiş üstüne arkadaş arayınca aldattığı kıza telefonu açtırtıp saydırmıştı . bana çağrışım yapan kısım siz evlenmeden ona para verseniz bile onun almaması gerek . almış almış doymamış . ama siz gidip üstüne bir de evlenmişsiniz.

Şu hayatta küçük emrah modduna girenden uzak durucan eşek kadar adam gitsin sorununu bir zahmet halletsin ay zamanında bende dersimi almış biri olarak dediklerine katılıyorum.

Şu hayatta küçük emrah modduna girenden uzak durucan eşek kadar adam gitsin sorununu bir zahmet halletsin ay zamanında bende dersimi almış biri olarak dediklerine katılıyorum.
işte arkadaşın basireti bağlanmıştı . sizin için de tecrübe olmuş .olayları yaşarken gözlerimiz görmüyor sanki .

Damat evi terk ediyor kaynana önüne geçip "getme diyeydim damarimi patlatmazdi o vakit" diyor. Annenin damari patlarken kocası ve kızının eli armut topluyor. Ne bileyim o damadin asil tendonu yirtilip munasip bir yerine sokulmuyor mesela. Sonra o evliliğe devam ediliyor. Selam, ben dunyaliyim sen nereden?

Sanki biz bırak desek bırakacaksın tek çıkar kurtulman için noktayı koyman bitirecek gücün var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…