- Konu Sahibi yusufun_annesi
-
Arkadaşlar benim asıl sormak istediğim ortak noktalarda birleşirken siz siz olmaktan ne kadar çıktınız?
Ya da yeni halinizi sevdiniz mi yoksa sadece eşinizi sevdiğiniz için mi bu halinizede alıştınız.
Şehir,sosyal yaşantı,arkadaşlar ve alışkanlıklar...Evet aslında bunların hemen hepsi benim hayatımda kötüden iyiye doğru değişti.Şimdi herşey daha mütevazi daha sınırda daha uyumlu hayatımda.Ama en ufak bir tartışmada ben senin için ne kadar değiştim görmüyor musun diyebiliyorum?
Kötüden iyiye doğru gidişi sadece rahat hayat daha yüksek standartlar olarak düşününce anlaşılmaz olması normal belkide.
Oysa ki ben şehirden köye farklı bir kültüre geçtim ve bunu 'iyi' olarak değerlendiriyorum.
Daha dominant bir hayattan daha çekinik bir hayata geçerken çok mu kendimi kaybettim bunu sorguladım bu gece yoksa yoktur bir sıkıntım öyle anlaşılmaz olacak
çok değiştirdi herşeyden önce silkelendim genç kızlıgın verdigibunalımdan kurtuldum aile kavramına girdim sıcacık yuvanın huzuruyla boguldum kimi zaman kimi zaman kasvete büründüm sonra bocalandım bebegimoldu kendime bidhaa geldim şimdi anney,m çok güçlüyüm herşeyi aşabilcegime inanan ayakları saglam ba-san eşine ailesine sahip çıkan [ bir hanımım eşi tarafından hiç bi şekilde sıkılmayan rahat bi yaşantım var çok şkür baba evinde hasre toldugm çogu şeyi eşim bana verdi allah razı olsun herşeyden engüzelide dünya tatlısı bebegimiz var arada sıkıntı çeksekte her istedigimize sahip olamasakta bunada çok şükür diyom hergünn ben çok oldgunlaştım evliliğimleee/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?