Evlilik sizi ne kadar değiştirdi?

ben öok asabiydim çok baırırdım sinirlendim mi eşim o yönümü çok törpüledi ama halen asabiyim sadece bağırmadan derdimi anşatmayı öğrendim :) ama bu değişim evlilik içinde değil flört döneminde ollmuştu zaten

bnormalde ben iki yüzlü sinsi kıskanç arkamdan dedikodu yapıp iş çeviren insanlara merhaba bile demem çevremde tutmam ama eşimin annesi görümcem ve kaynım bu tip insanlar olduğu halde onlarla görüşüp konuşuyorum en büyük değişimim bu oldu eşimin hatırı çok büyük çünkü

onun dışında ikimizde de bir değişiklik olmadı arkadaşlarımız da sosyal hayatımız da birbirimize tavrımız da aynı biz 3 yıl flört ettik evlenmeden o nedenledir belki

evlilik beni değiştirmedi beni değiştiren annelik oldu önceleri kızdığım zaman bağırıp çağırırdım kimi kırdım umursamadan kızım olduktan sonra sinirlerim alındı sanki :)) müthiş bi sabır oluştu bende.bu halimi seviyorum.kötü yanı biraz içime atmayı öğrendim.eşim değişmedi o heepp aynı:)))

aslında evlilik değiştirmiyor insanı geçen zaman değiştiriyor yaş geçiyor daha bi mantıklı düşünmeye başlıyor insan daha bi merhametli oluyor sanki.yaş geçtikçe gözünün yaşı bile kirpiklerinde bekliyormuşcasına bi film bile ağlatmaya başlıyor.yaş geçtikçe mutluluktan bile ağlamayı öğreniyor insan.

katılıyorum evlilikte insanı biraz değiştiriyor belki ama yaş geçtikçede insan olgunlaşıyor.hayata daha bir ciddi bakmaya başlıyor.
üstüne birde annelik eklenince tabiki daha da sorumluluk sahibi oluyor insan

olgunlaştırdı...
bekarken vurdumduymaz biriydim evlilik ve özellikle bebek sahibi olmak büyüdüğümü açıkça gösterdi bana.

beni evlilik teki sorunlar çok değiştirdi
oğlumu kaybedişim
eşimle maddi sorunlar
duragan sessiz kız oldum çıktım

ben evlenmeden önce
gülerdim hemde kahkalarla
ama şimdi sadece bir tebessüm suratımdaki ifade
bide yaşımın geç olmasına rağmen çok olgunlaştım
birde evliliğimin bana annelik duygusunu yaşattı
en önemlisi anne oldukdnsonra daha sabırlı ve susmayı öğretti
kısacası ben çok değiştim

benimde deistiğim çok nokta var
mesela çok deli doluydum uçar kaçardım simdi nerdeeee tebessüm ediyorum nasıl yapmışım die
birde esim çok kibar bende öyleyim yoksa eskiden lalı lulu konuşurdum
yemek yapmak mı?? höng olurdum simdi ise harikalar yapıyorum
birde eskiden çok tutucuydum ailemin durumu ii deildi şimdiii ohoooo su gibi harcıyorum
birde herkesin dediğini kafama takardım şimdi tııınn
eskiden salaştım simdi gayet ii giyiniyorum
asosyaldim simdi sosyalim
bu deisikleri herkes söylüyor
tabi bunların hepsi eşimin sayesindeee
bu arada anne olduğum için fedakarlığı ve sabrıda öğrendim

biz evlenmeden de degismeye basladik, cünkü herkesin davranislarinda hatalar var, birbirimize daha iyi uyum saglamak icin bazi yönlerimizi degistirmek zorunda kaldik.. mesela ikimiz de ara sira alttan almayi ögrenmek zorundaydik (ikimiz cok dik kafaliyiz/dedigim dedik tiplerdeniz).. ikimiz de bi konuyu uzatmamayi ögrendik (yoksa ohoooooo günlerce sürer tartismalarimiz).. buna benzer bir sürü seyi degistirdim, degistirdik :))

kılo aldım :)
önceden tarıfsız yemek yapamazdım sımdı kafamdan uyduruyorum yemeklerı :))
hem kendı aileme hemde k.validemlere ve onların cevresıne ..eşimin cevresıne karsı sorumlulukllarım var ona gore davranıyorum .. bazı konularda olsun davranıs acısından olsun kasmam gerekıyor kendımı.
eskıye gore daha bakımlıyım en azından :)
önceden çok asabiydim simdi sakınledım :) önceden sosyallim sımdı asosyel gibi bişi oldum oda yasadıgımız yerdne kaynaklanıyor..şehırden beldeye gelın gelınce mecbureeeennn...

evlilik beni çokk değiştirdi çokkk

kibarlık filan kalmadı
çatır çutur konuşmayı öğrendim ( kaşınıyolar)
arsız biri oldum çıktım işte....
insanın evliliği yeniden doğuşu gibi bişey

bekarki halinden eser kalmıyooo

bekarken canım cicim dedikçe el üstünde tutuyolardı....

evlenince para etmiyor...
nekadar çirkeflik yaparsan okadar seviliyosun

ne manyak psikopatça bişeymiş bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…