- 4 Eylül 2014
- 901
- 447
- 73
8 sene demiştiniz ama yazıda da 6 sene demişsiniz bu sefer aklım ona takıldı![]()
Daha önceki konularımı okuduysan bahsetmiştim.. 6 yıl sevgiliydik, 2 sene nişanlı vee 2,5 ay evli. :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8 sene demiştiniz ama yazıda da 6 sene demişsiniz bu sefer aklım ona takıldı![]()
benim eniştem çok sessiz bir.. biri.. teyzem ise agresif.. eniştem sustukça üstüne gitti resmen.. bir gün evi kırıp dökmüş, akşammış.. eniştem de bağırmış çağırmış çıkmış evden. sahilde kafa dinledikten sonra gelmiş sabaha karşı... telefonunu da evde bırakmış.. teyzem de anlamış kıymetini ona ulaşamayınca, bir süre yalnız kalınca.. haksızlık yaptıgını anlamış.. sonuçta meselesi ailesi ile.. eniştemin suçu yok.. o yuzden iyileşmiş durumlar.. bana bu sekilde anlatmıştı...
durumlar ise şöyleydi, altınlarının hepsini düğün bitiminde salonda aldılar. altınları kuyumcu tanıdıklarından ödünç almışlar, durumları yokmuş falan filan... bizim taktıklarımız da gitti ama... borca girmişler düğün için kv.. oysa teyzem eniştem kendi yaptı herşeyi...
onlar farklı bir şehirde yaşıyorlar, düğünden sonra 3 gün halamda kaldılar... oysa kalabilecekleri bir sürü akrabaları varken..
3 gün ilişkiye girememişler.. yan odada onlar oldugundan.. ki teyzemin morali çökmüştü zaten bu altın mevzusundan... zorla alınır mı ya, rica etse verirdi zaten kızcagız... kızın evliliğinin ilk3 günü kv kp görümceler ve kayınbiradere hizmetle geçti...
ay daha da yazıyordum da sildim yeter bu kadar başın şişmesin
daha neler neleroldu...
kocan iyiyse eğer, ailesine bakma... onlarla muhattap olmazsın olur biter... sonuçta 8 yıldır berabersiniz, adamın her huyunu bildiğini düşünüyorum ?
Canım kusura bakma diğer yorumum da çok uzun oldu ama ailelere mi yansıdı huzursuzluk olduğu? Ailenin arkanda olduğunu görmesi iyi olmuş ama siz yine de elinizden geldiği kadar yansıtmamaya çalışın derim. Çünkü bu defa kv kp gelin-damattan soğuyor. Sonuçta kendi evladının üzülmesini istemez kimse. Dolayısıyla aileler gelininden damadından soğumaya başlar.Cocuk mu? TÖVBE.. En az 5 sene!
Tavrimi nasil koyabilirim ki? Ne yapabilirim? O vurdum duymazmis gibi yaparken, bana ne dersem bosaa gibi geliyor.
Aynen dedigin gibi ne meraklilar, evlenmek icin can atanlar bosanalim diye tutturur oldular :)
Neyse ki son kavgamizda resti cektim "bosuyosan bosa, acarsin davayi" dedim..
Aileler bulustugunda bana bunu yuzume vuruyor öyle demedinmi diyor. Saniyor ki ailem bana bunu dedigim icin kizacak. Ailem cok sükür arkamda oldugunu gordugunde 180 derece döndü.
Bende evet söyledim dedim ilk ama sen degilmiydin BOSANALIM diyen. Bu lafi diyene kapiyi gösterdim sadece dedim.. Amaan.. Benim esim nasil biliyormusun? Yapar yapar, yüzlesme zamani geldiginde kendini aklamak icin kiliftan kilifa girer. Kafam cok karisik, hangi taktikleri yapsamda etkiler diye dusunuyorum:)
Canim sana Allah sabir versin bence otur dua et hayirsizsa yolumuz ayrilsin diye degilse duzelsin diyeInsallah.. Hemde ne zor geciyor.. Sanki zoraki tutuluyorum, sanki kapisiz bir odadayim cikamiyorum. O kadar caresiz, o kadar mecburiyetli..
yok canım ilk kez okuyorum benDaha önceki konularımı okuduysan bahsetmiştim.. 6 yıl sevgiliydik, 2 sene nişanlı vee 2,5 ay evli. :)
Bende ki bencillik olsa gerek, yada onun ailesi yuzunden yasanan olaylardan esinleniyor bilmiyorum..
Ailesiyle telefonda gorusseler bile "ne dediler, noldu" diyorum.. Sanki arkamdan is ceviriyorlarmiscasina. Bensiz ailesine bile gitmesin istiyorumBunlari sende mi yasadin? Yoksa bu duygu bana ozgun birsey mi :/ anlayamadim.. Insallah biran önce asarim, cok kötü degisti huylarim ve huyu..
Esimin ailesi 10 numara insanlar, gecirdigim bu depresyonu atlatmamda cok yardimci oldular.ben evlilik fikrine oldum olasi isinamadim, hani kendimi dogru duzgun gelinlikle falan hayal ettigim olmadi.zaten okul ve is derken yaklasik 7-8 senedir tek basima yasiyordum, sorumlulugum sadece kendimeydi, e evlenince ortak bir evin sorumlulugu bana kaldi...bekar evini temizlemesemde olurdu, yemek yapmak istemesem pizza soylerdim, isin icinden cikamadigimda temizlikci cagirirdim.gibi gibi...TIPKISININ AYNISINI YASAMISIZZZZ! Okudukca acaba yasantimi mi anlatiyor dedimmm.
Ya bu kadar olur.! Ayakkabilar, neler neler. Ha bide özgürlügümü sorgulayan tavirlarida unutmayalim. Ama hala o soru var icimde, ne vardida evlendim? Gez toz eglen, resmen RAHAT BATTI aferim sana salak! der oldum kendi kendimeTabii anne evine gitme istegi, durmadan o eski yasantima o geriye dönme istegimi asamiyorum.. Ekmek elden su gölden hayatim, yan gel yat sefam.. Hepsini özledim. Hele ilk ayimda ölüyorum zannettim. Ev üzerime üzerime geliyordu. Simdilerse bir nebzede olsa onlari astim. Ama hala saliverseler giderim anneme :) Hayalmis gibi geliyor hala bana. Esim ailesiyle görüsmesin istegi var bide bu aralar bende. Heran arkamdan is ceviriyorlarmis gibime geliyor, ne biliyim.. Aradiklarinda "ne dedi, nolduda" diyorum. Acaba sendede öylemi?
Hahaha:) aynen dedigin gibi yapmayi düsünüyorum, kendi kendime karar verdim.
O vurdum duymaz mi? Bende olucam, beceremesem bile "vurdum duymazmis gibiiii" davranicam.
Ya bide canim bende ne var biliyormusun, bilmiyorum sendede oluyormuydu ilk zamanlar.. Esim ailesiyle görüsmesin istiyorum yani daha dogrusu bensiz! görüsmesin.. Hep sanki arkamdan is ceviriyorlarmis gibi geliyor bana. Yanliz gitmesin annesigile yada telefonda kardesiyle konussa Ne dedi ki noldu ki diye sorguluyorum. Biliyorum hic iyi degil bu huyum nerden geldi bilmiyorum (en buyuk sebebi o dugun sonrasi yasadiklarim olsa gerek) ama nasil atacagimida bilmiyorum. Yarin dersim var oda erken cikiyor isten, simdiden ates basti ya ben annemlere giidiyorum derse diye, ne benle gitsin nede bensiz gitsin istiyorummpsikopat oldum iyice.. Ama verdigin taktik belli ki tutmus, denemekte fayda var:) tskler caniimmm
2 sene full borç ödediler...Ya Allah aşkına anlat, kafa şişirmekten ziyade çok iyi geldin. Rahatladım bi nebzede olsa tek olmadığımı anladım. Teyzen zor atlatmıştır bu şoku. Eşinin tepkisi baısldı ne oldu. Benim eşim gibi ailecil mi yoksa ? Anlat anlat hepsini bilmek istiyorummm! Teyzen nasıl atlattı naptı nasıl davrandı??
Selam kizlar,
benim konularimi okuyanlar bilir, pek de güzel gecmeyen "cicim aylarim" oldu benim.
Ve belki de bu yasadiklarimin yüzünden depresyondayim, bilmiyorum. Evlilik sonrasi o dörtgözle bekledigim balayi bile hep kuskulu gecti bende. (Dügün gecesi yasanan altin skntisi mi bilmiyorum) sanki hep bir kötü seyler olacakmis gibi. Olduda.. Balayindan geldikten sonra baya bi kavgalar gürültüler yasandi (gerek Altin mevzusu, gerek sahsi kavgalarimiz) hersey bi yana, benim dügünümden sonra bi anne evine gitme duygusu, kendimi burada, bu eve, ait hissetmeme gibi sorunlar yasiyorum. Bu arada 2,5 aydir daha evliyim ama bir türlü benimseyemedim. Hersey yolunda gidiyor tam kavgalardan arinmis biraz huzur buluyorum ki, su icimde atamadigim bir "korku,kötü his" var. Sanki her an esimin ailesinden olsun esim tarafindan olsun bir sorun cikacakmis gibi diken üstündeyim. Bunaliyorum.. Bu sorunlar olmasin diye kv'lere gidesim gelmiyor bile ama bi yandan gitmesem ogullarina bu gelin hic gelmiyor diyecekler, oguluda sen gelmezsen bende senin annenlere gitmiyorum artik diyecek gibime geliyor. Hep hersey yolunda gitsede aglama hissi oluyor, aglayasim geliyor. Durup duruken.! Bunu nasil atabilecegim üstümden… Ya yoksa sadece benmiyim böyle kendimi tuhaf hisseden?
Sizin evlilik sonrasi psikolojiniz nasildi? Benimkisi gibiyse nasil atlattiniz?
Düsünceleriniz ve Öneriniz benim icin altin degerindedir.
Sevgilerimle
Aynen erkekler hic büyümeyen cocuklardir!
Dediklerini uygulayacagim, cok sagol. Bana verebilecegin her türlü fikre acigim.
Ayrica ailesiyle nasil davranmam gerekiyor, sen nasil yapiyosun?
Insanlar yasla degil yasadiklariyla olgunlasirlarmis, mutlaka yorumunu bekliyorum.
Bende 3 haftalik evliyim ve ayni duygulari yasiyorum. Senden tek fark ben cok sukur esimin ailesiyle oyle buyuk sikinti yaşamadım. Senin başlığındaki yorumlari okuyunca gordum ki bu duygular cok normalmis. Esimle 2 gundur gece sebepsiz tartışıyoruz ve ben onu reddediyordum bu icimde yasadigim duygular yuzunden. Ve hep icimde sorguluyordum sanki 20 gunluk degil de 20 yillik evliyim hic heyecan yok falan diye. Simdi esim arkadaslariyla disarda en iyisi gidip hazirlanayim da bu gunu bir ozur anlaminda guzel gecirelim.
Evet canim aksam o gelmeden dusumu aldim guzelce pijamalardan kurtulup elbisemi giydim mumlari yaktim muzigi actim gelince cok sasirdi ve sonunda oturup sohbet ettigimizde cok iyi geldi dedi. Cok sukur gune de iyi basladiksizde durumlar nasil?