alışma dönemleri biz ilk bir yıl birbirimizi yemiştik
hatta hatamı yaptım acaba diye bile düşünmüştüm
fazla üzerinde durma birbirinizi kırmayın bence hayat kısa
en güzel zamanlarınızı kavga ve gürültüyle hatırlamak istemiyorsanız
Canım bi dur hele,daha cicim aylarındasınız nedir bu kavgaların sebebi öncelikle,eğer kayınvalideyse anlarım.
Bizde 3 yılı geçkin evliyiz çok şükür pek kavga etmeyiz
ama ettik mi de kesin annesi yüzünden ederiz...
Aman haa baştan nasıl tutarsan öyle gider,lütfen biraz azaltmaya bakın...
Bende anlamıyorum ya bu tartışmalar eşlerin kafa uyuşmazlığından mı kaynaklanıyor? yoksa erkek ve kadının yaratılış itibariyle genlerden gelen farklı düşüncelerden mi? :26:
Biz daha 23 günlük evliyiz ve 5. tartışmamızı yaptık evet sayıyorum çünkü kavga çıkarma konusunda inanılmaz kabiliyetli bir eşim var..
Biliyorum yarın hiç bişey olmamış gibi günaydın mesajı atacak bi şekilde barışcaz affettircek kendini.
Ama evlendikten sonra katlanması daha güçmüş insan kendini çok kötü hissediyormuş kızlar ya
Sanki artık elde etti ve bu yüzden böyle rahat diyorum..
nişanlıyken koy mesafe süründür modundaydım artık sinir krizine giriyorum yaa Basit nişanlıyken de ettiğimiz kavgalar ama şimdi bi başka acı veriyor
Siz de hissettiniz mi bu duyguları ay bi akıl verin boğasım var adamı yine
Tam düşündüğüm gibi günaydın aşkım yazdı...
Ben senin hiç bişeyin değilim saçmalıklarınla yaşamak zorunda değilim..yüzüme tel kapayan adamla işim olmaz güle güle yazdım
Cevap yok krizlerdedir oh olsun ben krizdeyken iyi..
annesinin yanında aşkım cicim demediği için mi bunlar:26:
yok biz kayınpeder sebepli kavga ederiz benim kaynana melek eşi saolsun onun rolünü almış..
Kıskançlık yapar, beni sorumsuzlukla suçlar mesela haber vermeyi bi anlık unuttum diye bi kavga çıkardı..
Bir de biz bir haftadır ayrıyız canım evimizi kuramadık henüz tayin bekliyoruz.. bu iki ay bi benim taraf bi onların tarafında
misafirlikle geçecek malesefİşte yine ayrıyız telde konuşuyorken annesi yanında diye bi resmi konuştu farkettim..
Aşkım bitanem demiyordu kızdım aynısını yapcam sana diye üstüne gittim yorgundu işten dolayı uykusu vardı zaten
üstüne gidince iyi tamam yap deyip yüzüme kapadı ya inanabiliyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?